Jagoodka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Taresik tez doskI , CWC, NPwR , BOB i......14 godzinw pociagach autobusach i tramwajach :-)) Gratulujemy wszystkim zwyciezcom :) Quote
Agasia Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Jagoodka napisał(a):Agasia napisał(a):My tez po ;) Moj Snoopcio skromnie bo 1 dosk, ale bez CWC :-? Chociaz - do niczego nam ono juz nie potrzebne ;) Natomiast ja w JH - wygralam grupe mlodsza ;) Agasia gratulacje :) Z foksterierkiem szlo ci fantastycznie, ale haszczak Twojej konkurentki chyba "postaral" sie o to, zebys przegrala porownanie. Co to byl za foksterierek?? Agasia moge powiedziec Tobie tyle , ze jak siedzialam na trybunach to bardzo duzo ludzi siedzacych naokolo mowilo :"powinna wygrac ta w niebieskim" :)) :oops: 8) Dziekuje Husky Gosi byl dosc grzeczny :) Obracal sie do niej - ale to przeciez normalne ;) Wreszcie co za obcy go bedzie prowadzal :P A ja szukalam cie zeby pozyczyc wlasnie Tareska i wtedy wpadlam na Gosie, ktora wymyslila mi foxa wiec nie podeszlam... :oops: :wink: No i gratulacje dla wszystkich :D :drinking: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 A ktoś ma może zdjęcie z BOG VII? ;) I który był Seter Irlandzki na grupie ?;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 A ktoś ma może zdjęcie z BOG VII? ;) I który był Seter Irlandzki na grupie ?;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Jak widzę - same sukcesy. GRATULACJE!!! A może by tak NigdyNigdy pochwalila się BIS-em Weteranów?! Bo tak to nie wiemy - gratulować czy nie... Oj, chyba gratulować. No to GRATULACJE!!! pZDR. Quote
Marca_Besi Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Wystawa była świetna!! :D Gratulacje dla wszystkich!! Quote
AnkaW Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [URL=http://www.imageshack.us][IMG] [URL=http://www.imageshack.us][IMG] Quote
Agasia Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 No to ja tez paru niezydentyfikowanych przystojaniakow (przystojniaczki :P?) dam ;) Quote
alexandra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Oj tak wystawa była super, zreszta jak co roku, a w tym roku nawet lepsza bo organizatorzy zamówili dodatkowo super pogodę :D Gratuluje ogromnie wszystkim zwycięzcom!! Ja też swietnie spędziłąm czas przez 6 godzin gawędząc ze znajomymi, a oprócz tego moja mała czarna ponownie sprawiła mi radochę zgarniając CWC, NSwR oraz BOB :lol: Quote
Justi0022 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Anka W widzę, że kręciłaś się wokół ringu 6, na którym widzę dogi i berneńczyki. Na 6 biegał mój TZ z leonem, nie mamy fot, a może Tobie udało się przypadkiem :lol: Quote
anabelka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Agasia napisał(a):A ktos sie w VI orientuje..? VI grupe wygrala rodezjanka Ulfa Survival. Ja tego nie widzialam, ale podobno tak bylo :wink: Quote
donya Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='Lara']A dla Lary mam dwie Donya - super!! DZIEKI, moge sobie zachowac? :D Oczywiście :P :P Quote
Himka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Też zrobiłam pare zdjęć :D <dopóki mi niepadły baterie :-? > Pogoda była super :D Piękna maltaneczka :iloveyou: przed oceną: Pozdrawiam :D Quote
Kenduś Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 jeszcze parę fotek...zrobiłam ich prawie 300 i nie wiem, które wybrać :o BIS1 BIS2 BIS3 BOGI BOGII BOGIII BOGIV BOGV BOGVI BOGVII BOGVIII za to zdjęcie z góry Was przepraszam...nie dane mi było zrobić innego ujęcia... :oops: :oops: :oops: BOGIX BOGX Quote
Tomek67 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 BOG VIII to to z lewej, czy z prawej :hmmmm: :lol: Quote
NigdyNigdy Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 carragan napisał(a):sh_maniak napisał(a):A jak wyglądało pudło piatki?? :roll: O ile sie nie myle,to BOG dla syberiana :hmmmm: Ale glowy nie dam,przyjdzie NigdyNigdy to sie informacja podzieli. :wink: PS.A Bursztyn jak juz ma to w zwyczaju zakasowal BIS Weteranow 8) :D Jestem! :D I jestem bardzo bardzo happy :jumpie: Poszło nam nadzwyczaj cudownie :thumbs: Jagienka wygrała rasę i grupę V, a Bursztynek trzeci raz z rzędu Best in Show Weteranów :Dog_run: Jagna przeszła przez intensywny "trening", więc W KOŃCU pokazała się od jak najlepszej strony- widać potrafi kłusować tak, że ja ledwo za nią nadążam (a myślałam, że wina leży po mojej stronie, że powinnam wolniej itp. itd. :stupid: ) :roll: No, a Bursztynek z początku chciał pochłonąć pudelka, który biegł przed nami (By the way- czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, skąd wziął się pomysł ustawiania psów przed ringiem honorowym w kolejności od.... najmniejszego do największego? :-? ), ale mu to wyperswadowałam i dalej poszedł już jak burza. To znaczy.... Jak burza, to on poszedł od samego początku, więc zaczęłam obawiać się o zdrowie pudelka :wink: No i jak zwykle ledwo za Bursztynkiem nadążyłam.... No i na BiS'ie z Jagną też bylo fajnie- pani sędzia kazała biegać wszystkim tak, jak stoją, czyli w kolejności grup.... Biegliśmy za jamniczkiem miniaturką :roll: ...i trochę nam to nie wyszło :-? Ale.... Co ja się skarżę?! Jestem baaaaaaaaaaardzo HAAAAAAAAAAPY :multi: Quote
Recommended Posts