Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla wszystkich :D

karenina napisał(a):
Wrazenia, wrazenia.. Ogolnie pozytywne :) Pogoda dopisala ( przynajmniej do 13 byla dobra,pozniej pojechalismy wiec nie wiem :) ). My wywalczylismy Dosk1 i Zwyc Mlodz,i jestem bardzo z naszeo malego dumna 8) .

tu szczególne gratki, zważywszy na patriotyzm lokalny :wink:

Posted

arnika napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich :D

karenina napisał(a):
Wrazenia, wrazenia.. Ogolnie pozytywne :) Pogoda dopisala ( przynajmniej do 13 byla dobra,pozniej pojechalismy wiec nie wiem :) ). My wywalczylismy Dosk1 i Zwyc Mlodz,i jestem bardzo z naszeo malego dumna 8) .

tu szczególne gratki, zważywszy na patriotyzm lokalny :wink:

A bardzo, bardzo dziekujemy :)

Posted

[quote name='Lara']

Lara, dojechałaś w końcu do Kielc?

w koncu pojechalismy :D Zw.Mł i BOB :drinking: :drinking:

I nie poszukalas Malenstwa ? A ponoc chcialas go poznac... :wink:
My mamy CWC,NPwR i BOB.Na grupie juz niczego nie wywalczylismy,ale co sie odwlecze to nie uciecze.... :wink: :lol: :lol:

I milo bylo poznac niektorych :D M.in.Karenine i jej wloszczyzne :wink:

Posted

[quote name='Martyna']Czy ma moze ktos fotki z BIS junior?? :-) III miejsce na pudle wywalczyl flacik Compendio Vasco Sei :-))) PROSZE :D

Mam tylko jedną fotkę

Posted

[quote name='Lara'] w koncu pojechalismy :D Zw.Mł i BOB :drinking: :drinking:

Gratulacje :-) jakos poszlo z Diorem ;-)))

[quote name='Lara']
Martyna, robilam fotki ale niestety akurat na Juniory VIII grupy musialam... :lol: A Vasco w swojej grupie byl 3ci, generalnie juniory wygral tybetanczyk :D

jezuuu kobieto !!! no bezczelnosc si.... w takich momentach!!! :-))) WSTYD
a zaraz poprawie w bazie, bo przeciez Ola z Ewa nie przytomne :-))

Posted

[quote name='donya']Oczywiście
To może jeszcze sie pochwalę
Moja akita - Bimbo Yamamoto CWC, NPwR, BOB

Dzieki i wielkie gratulacje :-))) a czy moglabym sie usmiechnac o fotke w wiekszej rozdzielczosci? wssg2324@wp.pl DZIEKI!!!

Posted

sh_maniak napisał(a):
A jak wyglądało pudło piatki?? :roll:

O ile sie nie myle,to BOG dla syberiana :hmmmm: Ale glowy nie dam,przyjdzie NigdyNigdy to sie informacja podzieli. :wink:
PS.A Bursztyn jak juz ma to w zwyczaju zakasowal BIS Weteranow 8) :D

Posted

[quote name='karenina']carragan , a jak na naszej X bylo na pudle ?

O ile sie nie myle to I dla afgana,II dla pipeta,III dla borzoja.
Nitencja,gratulujemy II lokaty na grupie dla Alexa.

A moj kudlatek tak psychicznie wymeczony,ze propozycja spaceru na pola wzgradzil :lol:

Posted

Carragan Wielkie dzieki za gratulacje :) . A ja mialam Was szukac ale potem juz nie bylo czasu :( no i nie widzialam Malenstwa i Ciebie. Musze Was kiedys dorwac :evilbat:

Posted

Nitencja napisał(a):
no i nie widzialam Malenstwa i Ciebie.

Jesli to Ty przyszlas do Kaski trymujacej foksa odsikac Alexa,to jak najbardziej mnie widzialas :wink:
Ale bedzie okazja w Bytomiu,jesli sie wybieracie. 8) Z tym,ze ja wole przebywac przewaznie incognito :wink:

Posted

Agasia napisał(a):
My tez po ;)

Moj Snoopcio skromnie bo 1 dosk, ale bez CWC :-? Chociaz - do niczego nam ono juz nie potrzebne ;) Natomiast ja w JH - wygralam grupe mlodsza ;)

Agasia gratulacje :) Z foksterierkiem szlo ci fantastycznie, ale haszczak Twojej konkurentki chyba "postaral" sie o to, zebys przegrala porownanie.
Co to byl za foksterierek??
Agasia moge powiedziec Tobie tyle , ze jak siedzialam na trybunach to bardzo duzo ludzi siedzacych naokolo mowilo :"powinna wygrac ta w niebieskim" :))