Martyna Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Czy ma moze ktos fotki z BIS junior?? :-) III miejsce na pudle wywalczyl flacik Compendio Vasco Sei :-))) PROSZE :D Quote
arnika Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Gratulacje dla wszystkich :D karenina napisał(a):Wrazenia, wrazenia.. Ogolnie pozytywne :) Pogoda dopisala ( przynajmniej do 13 byla dobra,pozniej pojechalismy wiec nie wiem :) ). My wywalczylismy Dosk1 i Zwyc Mlodz,i jestem bardzo z naszeo malego dumna 8) . tu szczególne gratki, zważywszy na patriotyzm lokalny :wink: Quote
carotina Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 zna ktoś wyniki BOG IX? a może ma ktoś fotki ? Quote
Agasia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 a niestety ja fotek niepocykalam.. :| Bo beaglach padla mi bateria (chociaz ladowal sie clay dzien i cala noc...:|) Quote
AnkaW Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 My tez mamy doskonałą 1 miejsce i Zwycięzce Młodzieży. Quote
Agasia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Anka nie wiesz jak poszlo grzywaczce Sheili Interchart? Quote
karenina Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 arnika napisał(a):Gratulacje dla wszystkich :D karenina napisał(a):Wrazenia, wrazenia.. Ogolnie pozytywne :) Pogoda dopisala ( przynajmniej do 13 byla dobra,pozniej pojechalismy wiec nie wiem :) ). My wywalczylismy Dosk1 i Zwyc Mlodz,i jestem bardzo z naszeo malego dumna 8) . tu szczególne gratki, zważywszy na patriotyzm lokalny :wink: A bardzo, bardzo dziekujemy :) Quote
tunio Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='Lara']Lara, dojechałaś w końcu do Kielc? w koncu pojechalismy :D Zw.Mł i BOB :drinking: :drinking: I nie poszukalas Malenstwa ? A ponoc chcialas go poznac... :wink: My mamy CWC,NPwR i BOB.Na grupie juz niczego nie wywalczylismy,ale co sie odwlecze to nie uciecze.... :wink: :lol: :lol: I milo bylo poznac niektorych :D M.in.Karenine i jej wloszczyzne :wink: Quote
donya Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='Martyna']Czy ma moze ktos fotki z BIS junior?? :-) III miejsce na pudle wywalczyl flacik Compendio Vasco Sei :-))) PROSZE :D Mam tylko jedną fotkę Quote
Martyna Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='donya'] Mam tylko jedną fotkę DZIEKI!! moge przeslac na nasza flatowa liste?? Quote
donya Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Oczywiście To może jeszcze sie pochwalę Moja akita - Bimbo Yamamoto CWC, NPwR, BOB Quote
Martyna Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='Lara'] w koncu pojechalismy :D Zw.Mł i BOB :drinking: :drinking: Gratulacje :-) jakos poszlo z Diorem ;-))) [quote name='Lara'] Martyna, robilam fotki ale niestety akurat na Juniory VIII grupy musialam... :lol: A Vasco w swojej grupie byl 3ci, generalnie juniory wygral tybetanczyk :D jezuuu kobieto !!! no bezczelnosc si.... w takich momentach!!! :-))) WSTYD a zaraz poprawie w bazie, bo przeciez Ola z Ewa nie przytomne :-)) Quote
Martyna Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='donya']Oczywiście To może jeszcze sie pochwalę Moja akita - Bimbo Yamamoto CWC, NPwR, BOB Dzieki i wielkie gratulacje :-))) a czy moglabym sie usmiechnac o fotke w wiekszej rozdzielczosci? wssg2324@wp.pl DZIEKI!!! Quote
tunio Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 sh_maniak napisał(a):A jak wyglądało pudło piatki?? :roll: O ile sie nie myle,to BOG dla syberiana :hmmmm: Ale glowy nie dam,przyjdzie NigdyNigdy to sie informacja podzieli. :wink: PS.A Bursztyn jak juz ma to w zwyczaju zakasowal BIS Weteranow 8) :D Quote
tunio Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='karenina']carragan , a jak na naszej X bylo na pudle ? O ile sie nie myle to I dla afgana,II dla pipeta,III dla borzoja. Nitencja,gratulujemy II lokaty na grupie dla Alexa. A moj kudlatek tak psychicznie wymeczony,ze propozycja spaceru na pola wzgradzil :lol: Quote
Nitencja Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Carragan Wielkie dzieki za gratulacje :) . A ja mialam Was szukac ale potem juz nie bylo czasu :( no i nie widzialam Malenstwa i Ciebie. Musze Was kiedys dorwac :evilbat: Quote
Justi0022 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='Lara']Lara, dojechałaś w końcu do Kielc? w koncu pojechalismy :D Zw.Mł i BOB :drinking: :drinking: no to brawo :sweetCyb: Quote
tunio Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Nitencja napisał(a):no i nie widzialam Malenstwa i Ciebie. Jesli to Ty przyszlas do Kaski trymujacej foksa odsikac Alexa,to jak najbardziej mnie widzialas :wink: Ale bedzie okazja w Bytomiu,jesli sie wybieracie. 8) Z tym,ze ja wole przebywac przewaznie incognito :wink: Quote
Jagoodka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Agasia napisał(a):My tez po ;) Moj Snoopcio skromnie bo 1 dosk, ale bez CWC :-? Chociaz - do niczego nam ono juz nie potrzebne ;) Natomiast ja w JH - wygralam grupe mlodsza ;) Agasia gratulacje :) Z foksterierkiem szlo ci fantastycznie, ale haszczak Twojej konkurentki chyba "postaral" sie o to, zebys przegrala porownanie. Co to byl za foksterierek?? Agasia moge powiedziec Tobie tyle , ze jak siedzialam na trybunach to bardzo duzo ludzi siedzacych naokolo mowilo :"powinna wygrac ta w niebieskim" :)) Quote
Recommended Posts