AMFI Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 My też mamy: stawiamy się w składzie rudy amstaff i czarniawa stafficzka :angel: :angel: :angel: Czy orientujecie sie może gdzie dokładnie jest wystawa? Czy to sa te nowiny od strony Krakowa? I czy wystwa w hali czy na powietrzu??? Quote
karenina Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 AMFI , to sa te Nowiny do strony Krakowa, trzeba jechac dwupasmowka, skrecic w Nowianch w prawo w osiedle .. I wystawa jest na boisku i terenach przylegajacych do aquaparku Perla. Takie wytyczne dostalam od p. Mirka Misztala. Quote
maga18 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 wlasnie, juz jutro :D w zwiazku z tym zycze wszytskim sukcesow i miejsca na podium ;) :kciuki: i przypominam o zdjeciach :lol: Quote
Agasia Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 A wlasnie - ktos zyczy sobie jakies specjalnie zdjecia (jaka ja dziś hojna ;) ) :lol: ? Ja będe wolna wiec napewno troszke pochodze i pocykam :) A pogoda zapowiada sie calkiem ladnie :D Oby tak jak dzisiaj 8) Quote
carotina Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Agaś, ja poprosze o shih-tzu :D (najlepiej z ringu, ale inne też ok :wink: ) o BOG IX i o bis puppy 8) jak byś akurat trafiła :wink: :wink: :wink: :evilbat: Quote
maga18 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='Agasia']A wlasnie - ktos zyczy sobie jakies specjalnie zdjecia (jaka ja dziś hojna ;) ) :lol: ? Ja będe wolna wiec napewno troszke pochodze i pocykam :) ja poprosze o grzywacze :D Carotina jak chcesz to popstrykam shi tzu w Jeleniej ;) Quote
tunio Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Agasia,ja poprosze zdjecie pewnego delikwenta z otwartej o imieniu Malenstwo :wink: Jakos praktycznie nie mamy fot.z wystaw.Oczywiscie jak wiadomo Malenstwo to chart irlandzki :wink: A tak powazniej.Moglby mi ktos objasnic jak dojechac do Nowinek od strony Slaska ? Tylko prosze o objasnienia jak dla tepaka,bo ja specjalnie bystra nie jestem. Quote
ursus Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 To i ja poproszę o jamniki miniaturki !! są aż 2 sunie, każda w innej klasie...... :lol: Quote
AnkaW Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Mam nadzieję że trfię do dobrych Nowin, bo kolega co ma ze mną jechać znalazł na mapie koło Kielc aż trzy nazwy Nowin :cry: Czy to są te najbliższe, na południe od Kielc? Quote
peter7 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Do nowin (z kielc) jedzie się tak jak na kraków. Dobrzeby było jakbyscie mogli wjechac do kielc, tam spytac o droge na kraków. Jak juz znleżlibyście się na tej drodze to trzebaby bło jechac (z tego co pamietam) jakies 2-3 km prosto, następnie skręcic w lewo- powinien byc jakis szyld o wystawie albo o osrodku sportu albo o basenie "Perła". :D Tam juz jest chyba łatwy dojazd Nie obiecuje ze jest to dobra informacja bo byłem tam rok temu- tez na wystawie :wink: :wink: :wink: Quote
Himka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Nie wiecie jak jutro bedzie z pogoda w kielcach ?? bo przeczytałam na onecie ze ma lać :(. Jak byłam rok temu tez padało i co tu duzo pisac było ... :flop: :( Quote
Agasia Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Miejmy nadzieje ze nie bedzie tak jak rok temu.. :| Patrzylam na TVNie - ma padac, ale slonko tez powinno sie pokazac.. no zobaczymy ;) Quote
Himka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 miejmy nadzieje ze tym razem pogoda dopisze ... :roll: a wie ktos moze jak to bedzie za tymi busami z dworca PKP do nowin ?? tzn jak często bedą kursować i do której godziny ??????????? Quote
AnkaW Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Peter7 dzięki. Himka na stronie ZK pisali że busy jeżdzą co kilka minut, podejrzewam że będą czekać na zapełnienie i odjazd. I następny. Quote
Dzidtka_Gl Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 czy ktoś wystawiał coś z gr I (bez ONów) ? ciekawi mnie opinia na temat nowego sędziego Quote
peter7 Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Jak tam wasze wrażenia po tej wystawie?? Ja niestety :cry: nie pojechałem wiec dużo szczegułów i zdięc prosze :D :wink: Quote
karenina Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Wrazenia, wrazenia.. Ogolnie pozytywne :) Pogoda dopisala ( przynajmniej do 13 byla dobra,pozniej pojechalismy wiec nie wiem :) ). My wywalczylismy Dosk1 i Zwyc Mlodz,i jestem bardzo z naszeo malego dumna 8) . Quote
Justi0022 Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Lara, dojechałaś w końcu do Kielc? A moi wrócili z doskonałą, NPwR i CWC - wyjeżdżali o 13 i pogoda była ok :D Quote
Agasia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 My tez po ;) Moj Snoopcio skromnie bo 1 dosk, ale bez CWC :-? Chociaz - do niczego nam ono juz nie potrzebne ;) Natomiast ja w JH - wygralam grupe mlodsza ;) Quote
PSYLLA Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 GRATULUJĘ sukcesów :) A przy okazji czy ktoś może mi podać po jakich rodzicach jest ZADRA z Damasławka (posokowiec bawarski). A może ktoś zna wyniki finałów ? Quote
Justi0022 Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 PSYLLA napisał(a):GRATULUJĘ sukcesów :) A przy okazji czy ktoś może mi podać po jakich rodzicach jest ZADRA z Damasławka (posokowiec bawarski). A może ktoś zna wyniki finałów ? Zadra jest po ChPl Flox Zvernica a mama to Arika Ponowa Quote
Recommended Posts