Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lara']

Lara, spotkamy się na trasie

masz na mysli Justi0022 jakis konkretny barek przy trasie "kieleckiej" z w-wy? :lol: ja zwykle o jakies zahczam w poszukiwaniu kawki :D

Ha, my bez kawki zwykle śmiagamy, bo rano szkoda czasu :D Jedziemy bez zatrzymywania się, bo Lary zamiast wykorzystać przerwe na picie czy siku, wykorzystuje czas tylko na zwiedzanie okolicy przystanku :D Trasy do Kielc też nie znam :oops: pogadam z TZ ma namiary jak się tamtędy jedzie, więc może informator sypnie coś o barkach :D

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nice_girl napisał(a):
AnkaW napisał(a):
Kto jedzie do Kielc z okolic Stalowej Woli. podkarpacie?

Moi znajomi będą jechać z Nowej Dęby. Jak chcesz, mogę się ich spytać, czy będą mieć wolne miejsce w samochodzie. :wink:

Dzięki, zapytaj, chociaż mam nadzieję że zawiezie mnie znajomy ale na wszelki wypadek, już raz tak pojechałam do Jarosławia :evil:

Na stronie ZK jest juz spis zgłoszonych psów.

Posted

[quote name='AnkaW'][quote name='nice_girl'][quote name='AnkaW']Kto jedzie do Kielc z okolic Stalowej Woli. podkarpacie?
Moi znajomi będą jechać z Nowej Dęby. Jak chcesz, mogę się ich spytać, czy będą mieć wolne miejsce w samochodzie. :wink:

Dzięki, zapytaj, chociaż mam nadzieję że zawiezie mnie znajomy ale na wszelki wypadek, już raz tak pojechałam do Jarosławia :evil:
Ok, zapytam, ale dopiero w poniedziałek, ponieważ wtedy będę się widzieć z koleżanką. Interesuje Cię miejsce dla jednej osoby czy dwóch? ;)

Na stronie ZK jest juz spis zgłoszonych psów.

Z jednej strony żałuję, że nie wysłałam zgłoszenia, ponieważ może coś udało nam się wywalczyć ( konkurencja "ogromna"), ale i tak Klio dostała cieczkę.

Posted

Martyna napisał(a):
Czy otwiera Wam sie strona kieleckiego Zk??? bo mi od paru dni niet, a jestem ciekawa jakie flaty sa zgloszone :(

kielecka stawka napisał(a):
Flat Coated Retriever Psy młodzieży Compendio VASCO SEI

Flat Coated Retriever Suki młodzieży Compendio VANTA VERONA

Posted

[quote name='Lara']
Martyna - chcesz z nami jechac i zabrac Vante? Trzymamy dla Was miejsce :D

buuu do kielc nie moge :( nastepnego dnia mam egzamin potocznie nazywany M..... ;-) ale moze chcecie strasznie mnie zabrac do Radomia :-) ????

a tak wogole to Vanta mnie nie kocha :-))) Rivka jeszcze ze mna jakos poszla na ringu, ale w koncu co rodzina to rodzina ;-)

Posted

[quote name='Lara']

Martyna - chetnie ale mam juz jedna pasazerke, co prawda ma jechac za mna na rowerze aby nie przyjechac przypadkiem za wczesnie na wystawe, ale pewnie sie wyprze, ze nie ma roweru i bede musiala ja zabrac, zreszta wraz z WIEEEELKIM psem :wink:

ech jest to cios w me mlode serce, bo juz oczami wyobrazni widzialam te wspaniala podroz ;-) :D co sie odwlecze to nie uciecze 0X :D

[quote name='Lara']
ja nic nie chce krakac, ale GG temu winne.... "a nie mowilam" :lol: niestety przez GG leca najgorsze wiruchy :evilbat:

:evilbat:

Posted

Nowiny są na południu Kielc - jadąc z W-wy ponoć najszybciej jest wpaść na obwodnicę Kilelc w kierunku Krakowa i później skręcić do centrum. Tak ogólnie wyjaśnił mojemu TZ rasowy scyzoryk :D