jostra Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 To ja się jeszcze pochwalę z lekkim opóźnieniem ;) Moja biała sznaucerka Iceflower - CWC, NSwR, Zw. Rasy, ukończyła Championat Polski Czarna sznaucerka Berry - CWC, rozpoczęła Championat Polski :D Quote
Kika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 jostra napisał(a):To ja się jeszcze pochwalę z lekkim opóźnieniem ;) Moja biała sznaucerka Iceflower - CWC, NSwR, Zw. Rasy, ukończyła Championat Polski Czarna sznaucerka Berry - CWC, rozpoczęła Championat Polski :D Iceflower widze w świetnej formie po maluchach, a moja sympatia czarna mała dama idzie na całego . Gratuluję Wam wszystkim!!!!!!!!! Musiałam wracać przez Kraków, wiec nie widziałyśmy się niestety :( Quote
jostra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Bardzo żałuję, że się nie spotkałyśmy :( Może następnym razem :roll: Quote
Noelani Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Martyna napisał(a):Noelani napisał(a): 1. PON 2. collie krotkowlosy 3. podhalan mam bankowo twoje zdjecie z grupy :-)))) tylko tak jak psialam na wystawach - robilam nie swoim aparatem i troche to pooootrwaaa zanim dostane plytke ;( Czekam zatem z niecierpliwoscia :angel: Quote
Yoshko Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A czy ma ktoś zdjęcia z wyborów we wszystkich grupach? Quote
Pat-Brutus Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nasz posokowiec bawarski DRUH z Jeleniego Zdroju - lok. 1, ocena doskonała, kolejny złoty medalik, CWC, NPwR i Zw. Rasy. Na VI grupie 1 Posokowiec Hanowerski - PARYS znad Luciąży 2 Petit Basset griffon vendéen 3 Baset Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 No to gratulacje dla spóźnialskich!! Pzdr. Quote
Recommended Posts