Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich ;)

A kto zdobyl 1 miejsce w JH? Ja niestety nie moglam zostac na mlodego..:(

Grupa Młodsze
Ala Nowak z Basenji
Grupa Starsza
Przemek Walczak z Beagle zwycięzca dnia

Posted

czarna_hancza napisał(a):
anovi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: Wspaniałe wyniki! a Nikifor tez jest cudowny ;) Buziaki w nochale dla dziewczynek :lol:

No i prosimy o fotki fotki fotki!!!!!

Dzięki Wam dziewczyny raz jeszcze - a foteczki jak już pisałam będą tylko trwa walka z kabelkiem USB (aparat - komp..)

Pozdr.

Posted

Draczyn napisał(a):
A ja cały czas usilnie prosz o wyniki konkurencji finałowych. Czy nikt w nich nie uczestniczył???????????????????????????????????????

No, ja uczestniczyłem w finale szczeniąt - ale że pierwszy raz w życiu byłem na wystawie no i dostaliśmy z moim Husky II lokatę to zupełnie nie paniętam, kto był pierwszy i trzeci - właściwiej powinno być nie rozpoznaję jeszcze wszystkich ras.

Posted

Co do finalow to nie wiem, nie zostawalam!
A wiecie moze, czy wyniki powinny ukazac sie na stronie ZK Kieleckiego?
Fotek troche w galerii powstawialam... ;)

Posted

Witam
Coz moge napisac:
Edyta-WIELKIE WIELKIE GRATULACJE dla UNKASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i wielka buzka w ten jego wielki :wink: futrzasy :wink: pyszczek!!! :lol:
jak mi kiedys pewna hodowczyni napisala,ze pozwole sobie zacytowac"DALISCIE CZDU!
pozdrawiam serdecznie iwona

Posted

To teraz ja sie pochwale ;-))) Nasze flaciki

Compendo Vass Villery Zw Ml, BOB, BOG Jr, BIS Jr II (druga wystawa w zyciu ;-) wystawiala go Dorota Goldenowa - Gratulacje :D

Compendio Vasco Sei CWC (rozpoczal Ch :-)

robilam fotki na finalach nie swoim aparatem, wiec troche to potrwa zanim wstawie ;-)

przed finalami na parkingu:

Posted

Gratulacje dla Unkasa i dla Martyny!!!

Martyna poznałam p. Ewę, która ma 2 sunie flaciki. Jedna ma na imię Ryfka (?). Poza tym p. Ewa ma trochę kotów-znajduszków. Widziałyśmy się na Polach mokotowskich.
Pzdr.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Martyna poznałam p. Ewę, która ma 2 sunie flaciki. Jedna ma na imię Ryfka (?). Poza tym p. Ewa ma trochę kotów-znajduszków. Widziałyśmy się na Polach mokotowskich.
Pzdr.
pzdr.

hihihi no swiat jest maly, a Ewa to krolowa pol m;-) tzn jest tam prawie codziennie ;-) Ma suczke Rive - siostre mojej Afery i Vante - siostre w/w chlopakow :-)

Posted

Martyna napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.
pzdr.

hihihi no swiat jest maly, a Ewa to krolowa pol m;-) tzn jest tam prawie codziennie ;-) Ma suczke Rive - siostre mojej Afery i Vante - siostre w/w chlopakow :-)

No, rzeczywiście. Malutki, oj, mautki jest ten nasz psiowo-koci świat...
A Rive złapała kólko ze sznurkiem i udawała źrebaczka oraz oczywiście obszczekiwała prawie wszystkich...
pzdr.

Posted

Witaj Edytko!!! Gratulacje dla Unkaska no i oczywiście dla jego bardzo sympatycznej i przyjacielskiej właścicielki. Ucałowania od Wioli i Pomerków z Gdyni :D

Posted

Draczyn napisał(a):
Widzę, ze niektórzy z Was byli na konkurencjach finałowych, a nikt nie chce podać wyników. Oj nieładnie

Jejuuuu.. Nie "nie chca" tylko nie znaja. Ja bylam do finalow BOG I, ale nie wiem co sie dzialo przed Grupa, a w grupie 1 pierwsze miejsce mial PON, drugie collie krotkowlosy (moj z reszta 8) ) a trzecie nie wiem.

Posted

[quote=]
Jak zwykle Ala świetnie się spisała :) Ala czemu byłaś 2 a nie jak zazwyczaj 1? :P GMK thx za pozdro :)

Byla Druga wygral Tomek.
Ale Ala byla świetna po prostu świetna
Wystawiała na ringu dwa nasze basenji czarno-białego Faraoland Victory & Freedom i Chakę. Oba wystawiła świetnie.
W ringu Młodego Prezentera była jak profesjonalistka najwyższej klasy !
Trzymaliśmy za nią moco kciuki.
Szczerze powiem że trudno było powiedziec któ byl lepszy Tomek czy Ala w finale... Nie zazdroszczę sędziemu podejmowania takiej decyzji...

Jeszcze raz gratulacje dla Ali
i wielkie dzięki wszystkim za pozdrowienia!

Posted

Gosia i kropki napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :)

gmk - gratulacje :) Chaka to prześliczna sunia, sama miałam ją przyjemność wystawiać w Lesznie na championach :)

No i oczywiście wielkie gratki dla Ali ;)

GOSIA !!!!
NARESZCZIE MOŻEMY I TOBIE PODZIĘKOWAC ZA LESZNO!!!!
Piękne dzięki, Andrzej mówił że byłaś świetna
ale niestety zapomniał spytac jak masz na imię i właściwie powiedział tylko że świetna młoda dziewczyna...!!!
Nie wiedzieliśmy komu Dziękowac.
Teraz wiemy
Jeszcze raz wielkie dzięki !
Pozdrawiam