warg2003warg Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Mój wetwran na III miejscu BIS Weteranów w mocnej stawce.może ktoś ma zdjecia z finałów. Quote
kaukazy Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 prosze slicznie o stawkę kaukazów Serdecznie dziękuje gratulacje dla wszytskich zwycięzców i nie tylko :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Draczyn Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 A ja cały czas usilnie prosz o wyniki konkurencji finałowych. Czy nikt w nich nie uczestniczył??????????????????????????????????????? Quote
Asta Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Agasia napisał(a):Gratulacje dla wszystkich ;) A kto zdobyl 1 miejsce w JH? Ja niestety nie moglam zostac na mlodego..:( Grupa Młodsze Ala Nowak z Basenji Grupa Starsza Przemek Walczak z Beagle zwycięzca dnia Quote
anovi Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 czarna_hancza napisał(a):anovi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: Wspaniałe wyniki! a Nikifor tez jest cudowny ;) Buziaki w nochale dla dziewczynek :lol: No i prosimy o fotki fotki fotki!!!!! Dzięki Wam dziewczyny raz jeszcze - a foteczki jak już pisałam będą tylko trwa walka z kabelkiem USB (aparat - komp..) Pozdr. Quote
iwonka_ Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Może ktoś ma fotki sznaucerków miniaturowych? Quote
dachenoceras Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Draczyn napisał(a):A ja cały czas usilnie prosz o wyniki konkurencji finałowych. Czy nikt w nich nie uczestniczył??????????????????????????????????????? No, ja uczestniczyłem w finale szczeniąt - ale że pierwszy raz w życiu byłem na wystawie no i dostaliśmy z moim Husky II lokatę to zupełnie nie paniętam, kto był pierwszy i trzeci - właściwiej powinno być nie rozpoznaję jeszcze wszystkich ras. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Oj, Draczyn, chyba nie doczekasz się wyników finałowych... Jak dotąd - wszyscy tacy jacyś zakręceni i oszołomieni wynikami, że ho, ho... Pzdr. Quote
Tiggy Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Co do finalow to nie wiem, nie zostawalam! A wiecie moze, czy wyniki powinny ukazac sie na stronie ZK Kieleckiego? Fotek troche w galerii powstawialam... ;) Quote
offca Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Witam Coz moge napisac: Edyta-WIELKIE WIELKIE GRATULACJE dla UNKASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wielka buzka w ten jego wielki :wink: futrzasy :wink: pyszczek!!! :lol: jak mi kiedys pewna hodowczyni napisala,ze pozwole sobie zacytowac"DALISCIE CZDU! pozdrawiam serdecznie iwona Quote
Martyna Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 To teraz ja sie pochwale ;-))) Nasze flaciki Compendo Vass Villery Zw Ml, BOB, BOG Jr, BIS Jr II (druga wystawa w zyciu ;-) wystawiala go Dorota Goldenowa - Gratulacje :D Compendio Vasco Sei CWC (rozpoczal Ch :-) robilam fotki na finalach nie swoim aparatem, wiec troche to potrwa zanim wstawie ;-) przed finalami na parkingu: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gratulacje dla Unkasa i dla Martyny!!! Martyna poznałam p. Ewę, która ma 2 sunie flaciki. Jedna ma na imię Ryfka (?). Poza tym p. Ewa ma trochę kotów-znajduszków. Widziałyśmy się na Polach mokotowskich. Pzdr. pzdr. Quote
Martyna Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Asiaczek napisał(a):Martyna poznałam p. Ewę, która ma 2 sunie flaciki. Jedna ma na imię Ryfka (?). Poza tym p. Ewa ma trochę kotów-znajduszków. Widziałyśmy się na Polach mokotowskich. Pzdr. pzdr. hihihi no swiat jest maly, a Ewa to krolowa pol m;-) tzn jest tam prawie codziennie ;-) Ma suczke Rive - siostre mojej Afery i Vante - siostre w/w chlopakow :-) Quote
kaukazy Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Jeszcze raz bardzo i ładnie prosze o stawkę kaukazów dziękuję Quote
dachenoceras Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ewelinaa mam tylko jeszcze takie foto Quote
Asiaczek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Martyna napisał(a):Asiaczek napisał(a):Martyna poznałam p. Ewę, która ma 2 sunie flaciki. Jedna ma na imię Ryfka (?). Poza tym p. Ewa ma trochę kotów-znajduszków. Widziałyśmy się na Polach mokotowskich. Pzdr. pzdr. hihihi no swiat jest maly, a Ewa to krolowa pol m;-) tzn jest tam prawie codziennie ;-) Ma suczke Rive - siostre mojej Afery i Vante - siostre w/w chlopakow :-) No, rzeczywiście. Malutki, oj, mautki jest ten nasz psiowo-koci świat... A Rive złapała kólko ze sznurkiem i udawała źrebaczka oraz oczywiście obszczekiwała prawie wszystkich... pzdr. Quote
Wiola Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Witaj Edytko!!! Gratulacje dla Unkaska no i oczywiście dla jego bardzo sympatycznej i przyjacielskiej właścicielki. Ucałowania od Wioli i Pomerków z Gdyni :D Quote
Elitesse Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 kaukazy napisał(a):Jeszcze raz bardzo i ładnie prosze o stawkę kaukazów dziękuję na stronie Kielc jest katalog :D Quote
Draczyn Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Widzę, ze niektórzy z Was byli na konkurencjach finałowych, a nikt nie chce podać wyników. Oj nieładnie Quote
Noelani Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Draczyn napisał(a):Widzę, ze niektórzy z Was byli na konkurencjach finałowych, a nikt nie chce podać wyników. Oj nieładnie Jejuuuu.. Nie "nie chca" tylko nie znaja. Ja bylam do finalow BOG I, ale nie wiem co sie dzialo przed Grupa, a w grupie 1 pierwsze miejsce mial PON, drugie collie krotkowlosy (moj z reszta 8) ) a trzecie nie wiem. Quote
gmk Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [quote=] Jak zwykle Ala świetnie się spisała :) Ala czemu byłaś 2 a nie jak zazwyczaj 1? :P GMK thx za pozdro :) Byla Druga wygral Tomek. Ale Ala byla świetna po prostu świetna Wystawiała na ringu dwa nasze basenji czarno-białego Faraoland Victory & Freedom i Chakę. Oba wystawiła świetnie. W ringu Młodego Prezentera była jak profesjonalistka najwyższej klasy ! Trzymaliśmy za nią moco kciuki. Szczerze powiem że trudno było powiedziec któ byl lepszy Tomek czy Ala w finale... Nie zazdroszczę sędziemu podejmowania takiej decyzji... Jeszcze raz gratulacje dla Ali i wielkie dzięki wszystkim za pozdrowienia! Quote
gmk Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosia i kropki napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :) gmk - gratulacje :) Chaka to prześliczna sunia, sama miałam ją przyjemność wystawiać w Lesznie na championach :) No i oczywiście wielkie gratki dla Ali ;) GOSIA !!!! NARESZCZIE MOŻEMY I TOBIE PODZIĘKOWAC ZA LESZNO!!!! Piękne dzięki, Andrzej mówił że byłaś świetna ale niestety zapomniał spytac jak masz na imię i właściwie powiedział tylko że świetna młoda dziewczyna...!!! Nie wiedzieliśmy komu Dziękowac. Teraz wiemy Jeszcze raz wielkie dzięki ! Pozdrawiam Quote
Recommended Posts