jo-jo Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 GRATULACJE DLA OKEY OLGI BRAWO IWONKO ;-) Quote
anovi Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 jo-jo napisał(a):a dogów nie masz może ?;-) Dogi są jo-jeczku :) tylko baterie w aparacie padły :P i się teraz ładuja, co by fotki zgrać.. :) W każdym razie nasza malutka Niobe Magiczne Koło dostała WO 1 i Najl. Szczenię, ale na BIS'ie dostał 3 jej braciszek Nikofor Magiczne Koło :) A nasza OKEY OLGA Oregon dostała CWC, NSwR i Zw. Rasy :) Pozdr. i GRATULUJEMY wszystkim uczestnikom wystawy :) Quote
Natalia_W Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Zna ktos wyniki BOG II i BIS Junior, Bis Szczeniat i BIS?? Quote
anovi Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 jo-jo napisał(a):GRATULACJE DLA OKEY OLGI BRAWO IWONKO ;-) Klaudia dziękujemy b.b.b. :) Ale nas ubiegłaś z tymi gratulacjami :) o całe 8 minutek :) Quote
anovi Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Natalia_W napisał(a):Zna ktos wyniki BOG II i BIS Junior, Bis Szczeniat i BIS?? Ja wiem tylko że na BOG II: 1 miejsce - Bokser, 2 miejsce - chyba Owczarek Środkowoazjatycki ale 3 nie mam pojęcia... nie wiem czy nie duży pies japoński... ?? Quote
TANANA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Złośnica&LUGER napisał(a):dachenoceras napisał(a):[img] a to jest kochani zdobywca BOB, BOG 3 grupy oraz III miejsce na BiS !!!!! :angel: :angel: :angel: Gratuluje!!! A ten z BIS-a na II lokacie to MY:)) malamucik Tanana YUPIK UNKAS Quote
Baha Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 oto niufkowe Kielce: Norkrosy: Zw.Mł NSwRasie - brąz szczenie - suczka -Kwitnąca Malwa ALUNA BLACK BEAUTY - wybitnie obiecujaca Quote
Baha Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Lhasaczkowe Kielce: piesek, kl. mł suczka , kl. mł pies, kl. posrednia suka.kl.championow Quote
daga10011 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a czy ktos ma jakies leonki????? :oops: :P Quote
gmk Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ala zajęła drugie miejsce w Młodym Prezenterze pokazując naszą basenji Chattanoga Choo Choo Ypsylon. Wystawiała też Chakę w ringu i w jej rekach Chaka wygrała BOB-a. Potem na ringu honrowym DRUGIE MIEJSCE W GRUPIE V !!!! Gratulujemy Ali i bardzo dziękujemy za piękne wystwienie naszych psów!!!! Pozdrawiamy wszystkivh Młodych Prezenterów!!!! Quote
Noelani Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 My tez jestesmy zadowolone z wystawy :D Moja krotkowlosa collie Nesia (Timonan NORIANN NOELANI) ukonczyla dzisiaj Championat Polski, pod czym zajela Drugie miejsce na BOG :angel: Quote
Złośnica Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 TANANA napisał(a):Gratuluje!!! A ten z BIS-a na II lokacie to MY:)) malamucik Tanana YUPIK UNKAS było nam bardzo miło pogratulować :oops: :oops: :oops: :D a BIS wyglądał tak : 1. PAGANINI Nostrum ( bokser ) 2. Tanana YUPIK UNKAS ( malamut ) 3. SCOOTER Buteo ( bullterrier ) GRATULACJE Quote
Kika Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 My wróciłyśmy skromnie- tylko CWC i NSwR, rasę wziął pies, jest na poprzednich stronach na zdjeciu - ładny i dobrze zbudowany. Quote
EwikB Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 odnosnie lhasa - Keira czyli oficjalnie Ring of Gold Azurowa Amhara FCI otrzymała kolejne Zw.Młodziezy oraz została Najlepszym Juniorem w Rasie. I tym sposobem w wieku 10 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :) Quote
Kika Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Noelani napisał(a):My tez jestesmy zadowolone z wystawy :D Moja krotkowlosa collie Nesia (Timonan NORIANN NOELANI) ukonczyla dzisiaj Championat Polski, pod czym zajela Drugie miejsce na BOG :angel: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Quote
TANANA Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 :D Hej! Jesli ktos posiada jakies fotki z uwiecznionym malamutem to ladnie prosze o przeslanie mi:)) Quote
Draczyn Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 A może ktos ma wyniki i może fotki z konkurencji finałowych. Chętnie bym obejżała Quote
Tiggy Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 My skromniutko, lok. II w klasie otwartej beagle ;) "po mojej suni widać wiek", ale nie wiem czy dlatego druga, czy tak po prostu. No coz, ona miala 6 lat, za to jej konkurentki po 3 lata.. ;) A wystawa podobala mi sie :lol: Mam FOTKI!!! Duuuuzo dogów, i pare innych stworkow... tylko ciemno bylo na hali , i srednio powychodzily ;) Wiec za jakis czas je przejrze, zobacze co mam i powstawiam tutaj. Quote
Asta Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 gmk napisał(a):Ala zajęła drugie miejsce w Młodym Prezenterze pokazując naszą basenji Chattanoga Choo Choo Ypsylon. Wystawiała też Chakę w ringu i w jej rekach Chaka wygrała BOB-a. Potem na ringu honrowym DRUGIE MIEJSCE W GRUPIE V !!!! Gratulujemy Ali i bardzo dziękujemy za piękne wystwienie naszych psów!!!! Pozdrawiamy wszystkivh Młodych Prezenterów!!!! Jak zwykle Ala świetnie się spisała :) Ala czemu byłaś 2 a nie jak zazwyczaj 1? :P GMK thx za pozdro :) Quote
Gosia & c.o. Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :) gmk - gratulacje :) Chaka to prześliczna sunia, sama miałam ją przyjemność wystawiać w Lesznie na championach :) No i oczywiście wielkie gratki dla Ali ;) Quote
Agasia Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gratulacje dla wszystkich ;) A kto zdobyl 1 miejsce w JH? Ja niestety nie moglam zostac na mlodego..:( Quote
czarna_hancza Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 anovi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: Wspaniałe wyniki! a Nikifor tez jest cudowny ;) Buziaki w nochale dla dziewczynek :lol: No i prosimy o fotki fotki fotki!!!!! Quote
Recommended Posts