effa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 nie :oops: chociaż Kingo miał bardzo miłe spotkanie z dożyczką (czarną) ale nie miałam czasu fotki pstryknąć. Była ogromna! Widać że szczeniak ale jak się dowiedziałam że ma 6 miesięcy... boziu super sa takie koniki :) Ja się w tamtej zakochałam :) Dziękuję :) Zdjęcia wstawię pewnie kiedyś, kiedyś... bo ja musze to najpierw na płytkę zgrać a z tym mam problemy ostatnio :-? Quote
donya Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ja się też pochwalę Bimbo Yamamoto - CWC, NPwR, BOB Od dzisiaj jest CHAMPIONEM POLSKI Quote
czarna_hancza Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Niobe anovi ma 6 miesiecy i jest czarna...moze to z nią ;) Reszty dogusiów nie znam ale pierwsza fota no Olga i Niobe :D Gratuluje zwyciezcom i dziekujemy za dozki...jeszcze jeszcze!!! :angel: Quote
$andwich Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Szkoda, że ja nie mogłam być na tej wystawie, bo było ciekawie na ringu collaków :wink: . Wszystkim serdecznie gratuluję! Quote
Mała_Tybetanka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Gratuluje(my) wszystkim tym duzym i tym malym :) Quote
asiek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No to ja też się pochwale - mój Sami zadebiutował w młodzieży i dstał Zwycieztwo Młodzieży i BOB :) Quote
Polna Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Fanta 2/2 nie chciała zębów pokazać i się wyrywała a ocena wielce obiecująca Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Podaję częściowe wyniki buldożków francuskich Draczyn napisał(a):Podam wam część wyników psy młodzierz 1.Biber 100 pręg dosk1 zw.mł 2.Cezar Matasz dosk2 3Cyprys Mataszdosk3 4Harmoniusz ProPublico Bono 4 nie wiem jaka ocena Klasa pośrednia 1.Amor of Love Król Arlekin dosk1 CWC 2.ExcitingMe ActionAlet dosk2 3.La Palette Plaisent Charme dosk3 4.Elton Draczyn dok4 Klasa otwarta 1. Maylo z Migdałowej - nie znam wyniku Suki Klasa młodzieży 1.Gaja Magdusiowe plemię dosk1 Zw.Mł dalej nie znam kolejności suczki 4 siostry z hodowli 100pręg - wszystkie doskonałe klasa pośrednia 1. Margot To Lubię dosk1 CWC BOB 2. Sil Via dosk2 3.Pola Mali Box dosk3 4.Snieżynka To Co Najlepsze - nie znam oceny Klasa otwarta 1. Amber of Love Król Arlekin dosk1 CWC 2.Megan z Migdałowej dosk2 3.Barbie z Zielonego Sącza dosk3 Klasa championów 1. Gienia Filutka od Rudej wiedżmy - nie znam oceny Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wszystkim wygranym serdecznie gratuluję. Wielkie brawa Quote
Asiaczek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Gratulacje dla tych bardziej i tych mniej wygranych!!! Z wyników widać, że nie było tak źle, prawda? pzdr. Quote
Mała_Tybetanka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Buldożki cudne .....:) Polna moje gratulacje..... ja nie wiem jak to bedzie z moja mala w Katowicach..... a tak w ogole to kogo sędziowie uznali za to naj... na wystawie.... ??Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Donya - dla Ciebie specjalne gratki!!! A raczej dla Bimbusia!!! A my dzisiaj bylismy na Polach. O rany, ile psów było, wręcz tworzyły się klubu ras, naprawdę!!! Draczyn - niektóre buldożki są super. A która to Ty? Jesteś na zdjęciach? pzdr. Quote
dachenoceras Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Sprawdzam tylko czy pamiętam jak sie dodaje zdjęcia Quote
donya Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Asiaczek napisał(a):Donya - dla Ciebie specjalne gratki!!! A raczej dla Bimbusia!!! Tutaj też ładnie dziękujemy :P Quote
Ewelinaa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='"dachenoceras"'] inne kidyś później.[/quot] Na zdjęciach Biały afgan to LUMEN Bursztynowe Domino - V1 dosk. CWC Domino to AMIGO Karmazynowy Błękit - V1 dosk. CWC, BOS, BOB, BOG tylko nie jestem pewna na którym miejscu w podium Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agasia napisał(a):Wrzucam po kolei... ;) Karmino MADE IN FEBRUAR o ile sie nie myle Karmino Made to nazwa hodowli ;) Więc - Karmino Made FEBRUARY IN DUBLIN. Quote
Ziomalka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witam wszystkich i gratuluję zwycięzcom!!! :) My też się pochwalimy: Ziomal zadebiutował właśnie w młodzieży i... wygrał Zwycięzca Młodzieży :angel: Najlepszy Junior- w rasie :angel: Zwyciezca rasy- :angel: mamy złoty medal i piękny puchar za BOB- jesteśmy szczęśliwi i baaardzo zmęczeni. :lol: Pozdrawiam! Quote
Złośnica Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 dachenoceras napisał(a): a to jest kochani zdobywca BOB, BOG 3 grupy oraz III miejsce na BiS !!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts