Polna Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 i ja jade, ale bez aparatu za to z psem :lol: 8) Quote
resuruss Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ja tez bede miec psy :lol: ,ale nie wystawiam..... :cry: AnkaW!Napisalam Ci to samo na GG! Quote
czarna_hancza Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Agasia :modla: o dogiiii (musze zapobiegac bo zazwyczaj nie ma foteczek dogow a jak sa to blekity a czarnych i arlekinkow ni ma :( ) ŻYCZE POWODZENIA WSZYSTKIM WYSTAWCOM!!! :D Quote
peter7 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Rano uwazajcie na oblodzenie bo teraz jest szklanka. Zimna nie odczuwa sie bardzo, chociaz kazdy wie jak z pogodą jest. :) Ja jezeli sie wyrobie czasowo to tez bede z aparacikiem oczywiscie wiec fotek pocykam troszeczke :wink: Quote
Ajrisz Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 W Lodzi spadl snieg - jest szklanka! I to cholerna! Teraz chyba nieco mroz odpuszcza, zobaczymy co bedzie rano. W kazdym badz razie - uwazajcie!!! Quote
Dominika1987 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ja też będe z aparatem :D i będe głównie buszować przy collakach :D Quote
Elitesse Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 trzymam kciuki za moje dwa dzieciaczki wystawiajace sie w Kielcach ! Quote
Niunia_Zolzunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ja tez trzymam kciuki za moja Kruszyke - pojechala z TZ-tem. Boshe, co ja zrobilam :o ona wariatka, a on pierwszy raz bedzie wystawial :-? No i ona w sredniej formie :oops: AAAAAAAAAAAA, przegramy :( Ide dalej trzymac kciuki, moze sie uda, nadzieja matka glupich :evil: Quote
jo-jo Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 podłączam się pod chancze i ja również proooooosze o dogi wszystkich kolorów a zdjęcia to wogóle super będzie Jeszcze raz powodzenia trzymamy kciuki ;-) Quote
czarna_hancza Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a "moich" dziewczynek nie będzie :( Quote
jo-jo Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 się trudno mówi przynajmniej nie tracisz niczego ;-) Quote
czarna_hancza Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 nom..ale fotek nie bedzie :P Trudno...ale i tak prosimy o dożki :modla: Quote
Gra Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Dominika, a mogłabyś przy okazji zrobić parę fotek tych mniejszych? Bardzo proszę o szetlandy, jeśli można! :D Podejrzewam, że są na tym samym ringu co kolaczki. Z góry dziękuję! Dajcie znać, jak Wam poszło? :lol: Pozdrawiam, Grażka Quote
jo-jo Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 no to gratulacje:D a jakis tytulik do tego ?;-) Quote
Agasia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ja juz wrocilam... sa fotki.. i dozki tez sa... duzo dozkow 8) Niestety hala + slaby aparat = cienka jakosc :-? Wstepnie : ' reszta cienka jakosc, albo dożki powykrecane... :P I inne... ( wszystkich 120 8) ) Quote
Niunia_Zolzunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A na tytulik to jeszcze trzeba zapracowac. Przegrala porownanie o NSwR, no ale z interczempionka a my nawet chempiona jeszcze nie mamy. Co tam, bedzie jeszcze :) Quote
jo-jo Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 no ale tak gratulacje Agasia dzięki za fotki na jednej z nich o ile się nie myle są suczyska anovi ;-) okey olga i Niobe :D Quote
Gra Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Moje gratulacje dla wszystkich (tych bardziej i mniej utytułowanych)! Fotki bardzo fajne, ale dajcie jeszcze!!! Pozdrawiam, Grażka Quote
Agasia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wrzucam po kolei... ;) Karmino MADE IN FEBRUAR o ile sie nie myle wyzel wegierski :) seterek beagle Afra :) AST wilczak ;) Dogomaniacka dalmatynka ;) wilczaki znowu :) dog seter ang Reszta pozniej.. ;) Quote
Polna Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agasia napisał(a):Ja juz wrocilam... sa fotki.. i dozki tez sa... duzo dozkow dzieki za moją Fancie 8) Quote
aleb Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wszystkim gratuluję :) Aulinka a tobie jak poszło z Cekinem? :) P.S. Odezwij się do mnie na PW... Quote
effa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Gratulacje dla wszystkich :) Ja mam chyba ze 300 fotek z wystawy ale głównie moloski (i westi mi się nawinęły ;)) Nie wiem tylko ile z tego się nadaje do pokazania... Wystawa bardzo mi się podobała :) O NPWR przegraliśmy z psem z championów ale CWC mamy :) Przegraliśmy bo jak uznał sędzia mój się lepiej rusza, podoba mu się ale wygra pies z championów bo ma szerszą klatkę i takie się preferuje w hiszpanii ;) Oceniał bardzo długo i wnikliwie co mi się podobało. No i jeszcze nigdy nie miałam tak długiego opisu. Ogólnie mam brdzo dobre wrażenia :) Quote
jo-jo Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 effa gratulujemy i czekamy na fotki w temacie Kielce w galerii jakieś dożki może Ci się zaplątały ?;-) Quote
Recommended Posts