AnkaW Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 i dlatego zawsze brakowało mi ręki do robienia zdjęć Niestety on na wystawach tak paskudnie się zachowuje, jak zobaczy łysola, mam nadzieję ze dobrze kojarzę, to niestety nie patrzy czy pies czy suka :cry: łysy to wróg :evilbat: i nawet mu drugiego do domu sprowadziłam ale niestety nic się nie zmieniło. :cry: Quote
dachenoceras Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Mój ma podszerstek i okrywowy włos więc łysy nie jest - ale podejżewam że w samochodzie to będzie się działo - Demon to z kolei traktuje każdego psa jak przyjaciela - tylko że mniejszych przygniata łapą do ziemi - ale ogólnie jest łagodny. Quote
AnkaW Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Nie będzie tak źle, mój bohaterem jest tylko przy mnie bo wie że go z opresji będę ratować, a jak go zamknę w klatce to będzie siedział cicho. chyba. Quote
vanessa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Anka W widzę że mnie nie poznajesz. Moj pies ma bladą twarz :D :D :D Moze to da Ci do myslenia z kim piszesz? :) :) Twoj konik jest ok, a ta jego grzywa - ślicznotek. :oops: Quote
an3czka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dziewczyny czy u Was tez pada? az mi sie odechcialo do Kielc jechac. nie znosze sniegu w miescie i tak zimno brrrr :Help_2: Quote
Kika Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Właśnie - jaka pogoda w Kielcach.Zapowiada sie śnieg? Quote
an3czka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Kika podobno ma padac lub juz pada! :shocked!: Quote
Kika Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 http://e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=29 Znalazłam wreszcie kamery w Kielcach ( centrum)- na obrazie widać jak zmienia sie pogoda.Tylko trzeba co jakiś czas odświeżać obraz! Pięknie to tam nie jest - u mnie podobnie :( Quote
ewelinabuck Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dla mnie fotki malamutow plissssss :D Quote
Cervarius Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 mam ogromną prośbe do ludzi będących dziś na wystawie lub mieszkających na trasie Warszawa- Kielce. Chciałabym się dowiedziec jak wygląda sytuacja na trasie. w zeszłym roku było kiepsko, bo dużo śniegu i lód. Chciałabym to wiedzieć bo zastanawiam się, czy jechać samochodem, czy lepiej pociągiem. pozdrawiam i z góry dzieki za odpwiedź Quote
Złośnica Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dokładnie nad tym samym się zastanawiam :-? trasa ze ślaśka też nie wygląda dobrze :roll: Quote
AnkaW Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 vanessa napisał(a):Anka W widzę że mnie nie poznajesz. Moj pies ma bladą twarz :D :D :D Moze to da Ci do myslenia z kim piszesz? :) :) Twoj konik jest ok, a ta jego grzywa - ślicznotek. :oops: :hmmmm: amstaf ? Quote
AnkaW Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 U nas też zaczyna pruszyć :cry: więc do jutra może być różnie, trzeba jechać baaardzo ostrożnie i nie spieszyć się. Puchary nie uciekną :lol: :lol: :wink: jak to napisała trafnie jedna znajoma :lol: Quote
Dominika1987 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 W Szczekocinach (a wiec myśle, ze w Zawierciu, Myszkowie i Jędrzejowie ----> jesli by ktos przejeżdżał :wink: ) obecnie pruszy śnieg. Drogi są mokre, więc trzeba jechać ostrożnie i powoli. Quote
vanessa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :hmmmm: amstaf ? Cześć!!! Hi hi ih już myślałam ze zapomniełaś na mur beton. Tak tak to moją sarenkę chciał zjeść twoj koniś :D :D :D Spotkamy sie jutro. Pa, pa. Quote
jovi Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ludziska z okolic Kielc i Łodzi, wrzućcie jeszcze info o warunkach pogodowych jakie będą u Was późnym wieczorem lub nawet nocą. Quote
Tiggy Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hey, Potrzebuje BARDZO Waszej pomocy. Otóż musze dowiedziec sie, jak wyglada transport z dworca PKS w Kielcach do hali targowej po godzinie 9.15. Szukalam w necie jakiejs komunikacji miejskiej, ale NIC nie rozumiem z tych rozkladow... :o Quote
AnkaW Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 vanessa napisał(a)::hmmmm: amstaf ? Cześć!!! Hi hi ih już myślałam ze zapomniełaś na mur beton. Tak tak to moją sarenkę chciał zjeść twoj koniś :D :D :D Spotkamy sie jutro. Pa, pa. :evilbat: tą sarenką mnie powaliłaś, jakbyś napisała że maleńkie cielątko :lol: to od razu bym wiedziała o kogo chodzi. :lol: :lol: Do zobaczenia jutro. A na płd-wsch trochę popruszyło, ulice mokre, jak mrozik złapie moze być ślisko :cry: Quote
Ajrisz Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ludziska z okolic Kielc i Łodzi, wrzućcie jeszcze info o warunkach pogodowych jakie będą u Was późnym wieczorem lub nawet nocą. Jezeli chodzi o Lodz - rano spadl snieg, na szczescie juz stopnial, mroz niewielki, deszczu brak. Reasumujac - warunki do jazdy nie sa najgorsze. Dam znac jeszcze noca ;-) Quote
peter7 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Z dworca pks mozna dojechac taksówka albo jest tam od razu postoj, albo busem na Końskie i wysiąsc po drodze, albo poprostu zapytac na dworcu. Autobusy MPK w niedziele chodzą rzadko. O pogodzie poinformuje około 23.00- 24.00 Quote
Kenduś Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Droga z Łodzi do Kielc czarna ale mokra, od czasu do czasu pruszy śnieg ale szybko topnieje. Mam nadzieję, że wszyscy dojedziecie bez problemu! :wink: Pozdrawiam całą IX grupę i trzymam kciuki :thumbs: do zobaczenia Quote
resuruss Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Jade,jade!!!!!!!!Malawaszka tez bedzie!!!!Jedziemy z dwoma aparatami foto wiec relacja bedzie na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AnkaW Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :lol: Ress to super :B-fly: :B-fly: :B-fly: nareszcie się poznamy :lol: Quote
Recommended Posts