Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i dlatego zawsze brakowało mi ręki do robienia zdjęć

Niestety on na wystawach tak paskudnie się zachowuje, jak zobaczy łysola, mam nadzieję ze dobrze kojarzę, to niestety nie patrzy czy pies czy suka :cry: łysy to wróg :evilbat: i nawet mu drugiego do domu sprowadziłam ale niestety nic się nie zmieniło. :cry:

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój ma podszerstek i okrywowy włos więc łysy nie jest - ale podejżewam że w samochodzie to będzie się działo - Demon to z kolei traktuje każdego psa jak przyjaciela - tylko że mniejszych przygniata łapą do ziemi - ale ogólnie jest łagodny.

Posted

Nie będzie tak źle, mój bohaterem jest tylko przy mnie bo wie że go z opresji będę ratować, a jak go zamknę w klatce to będzie siedział cicho. chyba.

Posted

Anka W widzę że mnie nie poznajesz.
Moj pies ma bladą twarz :D :D :D
Moze to da Ci do myslenia z kim piszesz? :) :)

Twoj konik jest ok, a ta jego grzywa - ślicznotek. :oops:

Posted

mam ogromną prośbe do ludzi będących dziś na wystawie lub mieszkających na trasie Warszawa- Kielce. Chciałabym się dowiedziec jak wygląda sytuacja na trasie. w zeszłym roku było kiepsko, bo dużo śniegu i lód.
Chciałabym to wiedzieć bo zastanawiam się, czy jechać samochodem, czy lepiej pociągiem. pozdrawiam i z góry dzieki za odpwiedź

Posted

vanessa napisał(a):
Anka W widzę że mnie nie poznajesz.
Moj pies ma bladą twarz :D :D :D
Moze to da Ci do myslenia z kim piszesz? :) :)

Twoj konik jest ok, a ta jego grzywa - ślicznotek. :oops:

:hmmmm: amstaf ?

Posted

U nas też zaczyna pruszyć :cry: więc do jutra może być różnie, trzeba jechać baaardzo ostrożnie i nie spieszyć się. Puchary nie uciekną :lol: :lol: :wink: jak to napisała trafnie jedna znajoma :lol:

Posted

Cześć!!!

Hi hi ih już myślałam ze zapomniełaś na mur beton.

Tak tak to moją sarenkę chciał zjeść twoj koniś :D :D :D
Spotkamy sie jutro.

Pa, pa.

Posted

Hey,
Potrzebuje BARDZO Waszej pomocy.
Otóż musze dowiedziec sie, jak wyglada transport z dworca PKS w Kielcach do hali targowej po godzinie 9.15. Szukalam w necie jakiejs komunikacji miejskiej, ale NIC nie rozumiem z tych rozkladow... :o

Posted

vanessa napisał(a):

Cześć!!!

Hi hi ih już myślałam ze zapomniełaś na mur beton.

Tak tak to moją sarenkę chciał zjeść twoj koniś :D :D :D
Spotkamy sie jutro.

Pa, pa.

:evilbat: tą sarenką mnie powaliłaś, jakbyś napisała że maleńkie cielątko :lol: to od razu bym wiedziała o kogo chodzi. :lol: :lol:
Do zobaczenia jutro.

A na płd-wsch trochę popruszyło, ulice mokre, jak mrozik złapie moze być ślisko :cry:

Posted

Ludziska z okolic Kielc i Łodzi, wrzućcie jeszcze info o warunkach pogodowych jakie będą u Was późnym wieczorem lub nawet nocą.

Jezeli chodzi o Lodz - rano spadl snieg, na szczescie juz stopnial, mroz niewielki, deszczu brak. Reasumujac - warunki do jazdy nie sa najgorsze.
Dam znac jeszcze noca ;-)

Posted

Z dworca pks mozna dojechac taksówka albo jest tam od razu postoj, albo busem na Końskie i wysiąsc po drodze, albo poprostu zapytac na dworcu. Autobusy MPK w niedziele chodzą rzadko. O pogodzie poinformuje około 23.00- 24.00

Posted

Droga z Łodzi do Kielc czarna ale mokra, od czasu do czasu pruszy śnieg ale szybko topnieje. Mam nadzieję, że wszyscy dojedziecie bez problemu! :wink:
Pozdrawiam całą IX grupę i trzymam kciuki :thumbs:
do zobaczenia