Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aleb napisał(a):
No ha ha :P ale moja Saga tez jest z hodowli "z Rydlewa" :D Cóz zobaczymy sie na wystawie i zobacze tego Cekina :)

Z miłą chęcią poznamy siotrzyczkę :P . Tyle tylko, że raczej będę przy ringu z bullkami (bo tam wystawiam "swe dziecko" :wink: ), ale na czas bajgli , to przy tym ringu - mam nadzieję, że te dwie rasy nie będą szły w tym samym czasie, bo jak tak to klapa i nie wiem co będzie. Wystawienie przez kogoś raczej odpada, bo i jedno i drugie to świeżaczki na wystawach. Także do zobaczyska :lol:

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb napisał(a):
No ha ha :P ale moja Saga tez jest z hodowli "z Rydlewa" :D Cóz zobaczymy sie na wystawie i zobacze tego Cekina :)

A jeśli można wiedzieć to po jakich rodzicach???

Posted

Polna napisał(a):
dziś dzwoniłam potwierdzić zgłoszenie
i powiedzieli, ze ukarze sie w necie ;)

To może i ja się wtedy dowiem czy mój pies przyjęty, tylko coby nie było za późno :evil:

Posted

Ja nie dostałam jeszcze żadnego potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia,nawet na drugiego maila nie dostałam odpowiedzi,a potwierdzenie zapłaty napewno już mają bo zapłaciłam od razu. :evil:

Posted

dachenoceras napisał(a):
Anka W ale mimo wszystko jedziemy.
A i mi nie byli w stanie odpowiedzieć - chyba to taki zwyczaj dawania znać że wszystko jest OK.

Jedziemy na pewno, nawet bez psa :lol: :lol: jak go nie będą chcieli :evil:

Posted

Ja już zgłoszona, i jeśli Grubasek moj nie dostanie cieczki i nie utyje nagle a najlepiej schudnie (a jestesmy na dobrej drodze :lol: ) to bedziemy w komplecie... jesli cieczka sie pojawi, to zabieramy sie bez psa + Agasia i jeszcze Talut ;)