Aulinka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 aleb napisał(a):No ha ha :P ale moja Saga tez jest z hodowli "z Rydlewa" :D Cóz zobaczymy sie na wystawie i zobacze tego Cekina :) Z miłą chęcią poznamy siotrzyczkę :P . Tyle tylko, że raczej będę przy ringu z bullkami (bo tam wystawiam "swe dziecko" :wink: ), ale na czas bajgli , to przy tym ringu - mam nadzieję, że te dwie rasy nie będą szły w tym samym czasie, bo jak tak to klapa i nie wiem co będzie. Wystawienie przez kogoś raczej odpada, bo i jedno i drugie to świeżaczki na wystawach. Także do zobaczyska :lol: Quote
Aulinka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 aleb napisał(a):No ha ha :P ale moja Saga tez jest z hodowli "z Rydlewa" :D Cóz zobaczymy sie na wystawie i zobacze tego Cekina :) A jeśli można wiedzieć to po jakich rodzicach??? Quote
aleb Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ona nie jest jego siostrzyczka :P Ona poporostu jest z innego miotu ;) Ale z checia poznam Cekina, a przy okazji ciebie :) Quote
Rambuś Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 czy bedzie katalog przedwystawowy na stronce oddzialu? Quote
aleb Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Zazwyczaj przed każda wystawa jest katalog przedwystawowy ;) Quote
Polna Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 dziś dzwoniłam potwierdzić zgłoszenie i powiedzieli, ze ukarze sie w necie ;) Quote
Dominika1987 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Szkoda, ze nie będziemy mieli dogomaniackich chustek, bo łatwiej by było nam sie rozpoznać na wystawie. Quote
aleb Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No wlasnie ja mam zamowioną, ale sheltomaniak w ogole sie nie odzywa :-? Quote
Polna Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ja tez bym chciała, ale nie mam kasy :( zamówiłam recznie malowany kubek, obroze, smycz mój limit w kieszenie = 0 Quote
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Polna napisał(a):dziś dzwoniłam potwierdzić zgłoszenie i powiedzieli, ze ukarze sie w necie ;) To może i ja się wtedy dowiem czy mój pies przyjęty, tylko coby nie było za późno :evil: Quote
ursus Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Wyślij zapytanie meilem do Oddziału !! Napewno ktoś odpowie :lol: Quote
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Napisałam zapytanie czy przyjęty - to otrzymałam odpowiedź że na potwierdzenie zapłaty czekają do 28 października :lol: :lol: Quote
Kelly Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ja nie dostałam jeszcze żadnego potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia,nawet na drugiego maila nie dostałam odpowiedzi,a potwierdzenie zapłaty napewno już mają bo zapłaciłam od razu. :evil: Quote
dachenoceras Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Anka W ale mimo wszystko jedziemy. A i mi nie byli w stanie odpowiedzieć - chyba to taki zwyczaj dawania znać że wszystko jest OK. Quote
ursus Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ja dostałam odpowiedź,że po 10-tym wszystko będzie na stronie........ :D nie wiem tylko co u nich znaczy wszystko......... :-? Quote
AnkaW Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 dachenoceras napisał(a):Anka W ale mimo wszystko jedziemy. A i mi nie byli w stanie odpowiedzieć - chyba to taki zwyczaj dawania znać że wszystko jest OK. Jedziemy na pewno, nawet bez psa :lol: :lol: jak go nie będą chcieli :evil: Quote
Tiggy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ja już zgłoszona, i jeśli Grubasek moj nie dostanie cieczki i nie utyje nagle a najlepiej schudnie (a jestesmy na dobrej drodze :lol: ) to bedziemy w komplecie... jesli cieczka sie pojawi, to zabieramy sie bez psa + Agasia i jeszcze Talut ;) Quote
.lila. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Melduje się ! W Kielcach obecna :D BTW: Jak by mnie ktoś nie kojarzył to ja jestem lila jestem kuzynka Ave :lol: Quote
Dominika1987 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Hej Dogomaniacy, może spotkamy się gdzieś na wystawce??? :wink: Quote
.lila. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Ja bede caly czas na beaglach chyba ;) Ring nr 10 :P Quote
jovi Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 lila- skąd wiesz,że beagle będą na ringu 10 tym, tak jest co roku czy masz może jakiś dostęp do źródeł informacji? :D Quote
ursus Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 nooooooooooo gadaj tu prawdę .......... skąd masz przeciek ??????? :lol: a jamniki?? :lol: Quote
.lila. Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 http://www.zkwpkielce.republika.pl/plan.htm Jamniki są na ringu 11 :D Kliknijcie sobie na link :wink: tam jest plan sędziowania :wink: PS. Jak by ktoś mnie szukał na wystawce to szukajcie takiego czegoś małego blondowatego człowieka kręcącego się przy seterka lub beaglach ;] :wink: Jak chciałby ktoś fotkę to pisać na PW :wink: Quote
Recommended Posts