Polna Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 ja właśnie chce wysłać, ale ze mnie tłumok :( powiedzcie mi jak mam wypełnic kwitek ?? prosze :) Quote
Incunabula Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Przy nazwie odbiorcy wpisujesz Związek Kynologiczny w Polsce O/Kielce i pod spodem adres. Niżej numer konta związku. Potem kwotę (70zł), dalej swoje dane i na końcu "Opłata za wystawę psów rasowych". Ja tak zawsze wysyłam :) . Quote
Polna Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 juz wysłane a Ty Morrisonka jedziesz a jak tak to czym (bo ja tyz z Łodzi :P) Quote
Incunabula Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 No niestety nie jadę. W sumie żałuję, że nie zgłosiłam, ale z Łodzi do Kielc jest fatalne połączenie kolejowe :-? . Quote
Polna Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 acha ja nie wiem jak to wypali albo PKS albo ojciec :P ale z ojcem różnie bywa ^^ (wiec za bardzo nie licze na niego ) Quote
jovi Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Widzę tu 2 łodzianki, które maja kłopot z transoprtem na wystawkę. Otóż ja będę przejeżdżać przez Łodź jadąc do Kielc. Mam zagazowanego vana i 1 psa, jadę sama więc z chęcią mogę Was zabrać, zwłaszcza że macie chyba małe gabarytowo pieski :D I co Wy na to? Quote
Incunabula Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 jovi, poważnie mówisz :D ? Kielce przedłużyły termin, może jest jednak dla nas szansa :D .. Quote
Polna Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 o jej to extra :D ale sie ciesze :angel: bo nie widzi mi sie jechać ze szczeniolkiem PKP ani PKS-em a mój tata w szpitalu i nie wiadomo czy bedzie mógł nas zawieźć :) jak coś to mów jak Ci po drodze, a ja( my) sie dopasujemy 8) co do mojego psiaka to beagle :fadein: Quote
jovi Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jak chcecie się zabrać to nie ma sprawy bo ja i tak jadę przez Łódź, inaczej się ode mnie nie da :D Ja już dawno sie zgłosiłam i zamierzam jechać, tylko ewentualne jakieś wypadki losowe mogą spowodować,że nie pojadę , ale takie ryzyko jest zawsze :) Jakby coś to piszcie do mnie na prv, jakoś się dogadamy, a mi będzie weselej jechać w towarzystwie. Quote
aleb Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Polna to ty tez bedziesz wystawiała? :) Myslałam, ze tylko tak przyjezdzasz :P Quote
Polna Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 to dogadamy sie co do godz. itp ;) Aleb wystawiam FAncisze w szczeniakach ponieważ wczoraj dostała cieczke to bedzie "wolna" i nie wydam na marne kasy zgłoszenie wysłane wczoraj, a jutro o potwierdzenie zadzwonie ale jak sie trymuje beagle'a ?? bo ja ciemna :evilbat: Quote
Aulinka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ale jak sie trymuje beagle'a ?? bo ja ciemna :evilbat:[/quote] Polna! Czy bajgle się trymuje??? No to załamka, bo psiaka rodziców, którego będę wystawiać (w bajglach jesem zielona) mam zamiar tylko wykąpać, natłuścić oliwką sierstkę i ewentualnie zaokrąglic ogon. A tu taka niespodzianka. W odpowiedzi na porzednie posty -sorrki to jest Cekin z Rydlewa (a nie z Rydzyńskiego Lasu) - dopiero przy wypełnianiu zgłoszenia to doczytałam :oops: No i wystawiam Polna też w szczeniaczkach mą 8-mio miesięczną sunię bulinkę Aulinkę. Także moje pytanie brzmi: Czy ktoś zna już plan sędziowania??? Bo jeżeli to będzie w tym samym czasie to chyba muszę się rozdwoić. Próbowałam się wczoraj dodzwonić w tej sprawie do ZK, ale uwierzcie mi graniczy to z cudem. Quote
Dominika1987 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 No, nie jak na tą wystawę nie pojadę to sobie chyba w łeb strzelę. Dosłownie wystawa za wystawą mi przez ręce przelatują :-? Ta jest ostatnia na którą planuję jechać w tym roku. Także do zobaczenia!!!! Ooo Polna widze, że już wszystko załatwiłaś w sprawie wystawy :D Quote
aleb Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Polna ja swoja Saga w ogole nie trymuje, bo wszystko jest ok ;) Ja własnie bede z nia na wystawie, wiec reszte danych wytłumacze ci na miejscu :wink: Aulinka ty bedziesz wystawiac Cekina z Rydlewa? :o :) Quote
Polna Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Aleb daj mi swoje gg, albo napisz 5969423 na moje ;) ja słyszalam cos o pudrowaniu, przycinaniu ogona :D aleb czy przytniesz Fancie na wystawie(lub wytłumaczysz :P) Quote
Incunabula Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Mnie jednak niestety Kielce odpadają :( . Może w przyszłym roku międzynarodowa.. ech ;/ Quote
Aulinka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='aleb']Polna ja swoja Saga w ogole nie trymuje, bo wszystko jest ok ;) Ja własnie bede z nia na wystawie, wiec reszte danych wytłumacze ci na miejscu :wink: Aulinka ty bedziesz wystawiac Cekina z Rydlewa? :o :) Tak ja będę, ale to już stary piernik (3 lata) i dopiero jego pierwsza wystawa. Także HA HA :P Quote
aleb Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 No ha ha :P ale moja Saga tez jest z hodowli "z Rydlewa" :D Cóz zobaczymy sie na wystawie i zobacze tego Cekina :) Quote
Recommended Posts