Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy nazwie odbiorcy wpisujesz Związek Kynologiczny w Polsce O/Kielce i pod spodem adres. Niżej numer konta związku. Potem kwotę (70zł), dalej swoje dane i na końcu "Opłata za wystawę psów rasowych".
Ja tak zawsze wysyłam :) .

Posted

Widzę tu 2 łodzianki, które maja kłopot z transoprtem na wystawkę. Otóż ja będę przejeżdżać przez Łodź jadąc do Kielc. Mam zagazowanego vana i 1 psa, jadę sama więc z chęcią mogę Was zabrać, zwłaszcza że macie chyba małe gabarytowo pieski :D I co Wy na to?

Posted

o jej to extra :D ale sie ciesze :angel:
bo nie widzi mi sie jechać ze szczeniolkiem PKP ani PKS-em
a mój tata w szpitalu i nie wiadomo czy bedzie mógł nas zawieźć :)

jak coś to mów jak Ci po drodze, a ja( my) sie dopasujemy 8)
co do mojego psiaka to beagle :fadein:

Posted

Jak chcecie się zabrać to nie ma sprawy bo ja i tak jadę przez Łódź, inaczej się ode mnie nie da :D Ja już dawno sie zgłosiłam i zamierzam jechać, tylko ewentualne jakieś wypadki losowe mogą spowodować,że nie pojadę , ale takie ryzyko jest zawsze :) Jakby coś to piszcie do mnie na prv, jakoś się dogadamy, a mi będzie weselej jechać w towarzystwie.

Posted

to dogadamy sie co do godz. itp ;)

Aleb wystawiam FAncisze w szczeniakach
ponieważ wczoraj dostała cieczke to bedzie "wolna" i nie wydam na marne kasy
zgłoszenie wysłane wczoraj, a jutro o potwierdzenie zadzwonie

ale jak sie trymuje beagle'a ?? bo ja ciemna :evilbat:

Posted

ale jak sie trymuje beagle'a ?? bo ja ciemna :evilbat:[/quote]

Polna! Czy bajgle się trymuje??? No to załamka, bo psiaka rodziców, którego będę wystawiać (w bajglach jesem zielona) mam zamiar tylko wykąpać, natłuścić oliwką sierstkę i ewentualnie zaokrąglic ogon. A tu taka niespodzianka.
W odpowiedzi na porzednie posty -sorrki to jest Cekin z Rydlewa (a nie z Rydzyńskiego Lasu) - dopiero przy wypełnianiu zgłoszenia to doczytałam :oops:
No i wystawiam Polna też w szczeniaczkach mą 8-mio miesięczną sunię bulinkę Aulinkę.
Także moje pytanie brzmi:
Czy ktoś zna już plan sędziowania??? Bo jeżeli to będzie w tym samym czasie to chyba muszę się rozdwoić. Próbowałam się wczoraj dodzwonić w tej sprawie do ZK, ale uwierzcie mi graniczy to z cudem.

Posted

No, nie jak na tą wystawę nie pojadę to sobie chyba w łeb strzelę. Dosłownie wystawa za wystawą mi przez ręce przelatują :-? Ta jest ostatnia na którą planuję jechać w tym roku. Także do zobaczenia!!!!
Ooo Polna widze, że już wszystko załatwiłaś w sprawie wystawy :D

Posted

Polna ja swoja Saga w ogole nie trymuje, bo wszystko jest ok ;) Ja własnie bede z nia na wystawie, wiec reszte danych wytłumacze ci na miejscu :wink:

Aulinka ty bedziesz wystawiac Cekina z Rydlewa? :o
:)

Posted

Aleb daj mi swoje gg, albo napisz 5969423 na moje ;)
ja słyszalam cos o pudrowaniu, przycinaniu ogona :D
aleb czy przytniesz Fancie na wystawie(lub wytłumaczysz :P)

Posted

[quote name='aleb']Polna ja swoja Saga w ogole nie trymuje, bo wszystko jest ok ;) Ja własnie bede z nia na wystawie, wiec reszte danych wytłumacze ci na miejscu :wink:

Aulinka ty bedziesz wystawiac Cekina z Rydlewa? :o
:)
Tak ja będę, ale to już stary piernik (3 lata) i dopiero jego pierwsza wystawa. Także HA HA :P