Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kelly napisał(a):
Dziewczyny..
ale mnie chodziło,że do Ustronia tak daleko w sensie,że jest w lipcu 8)
Nie chodziło mi o kilometry :D
A jeśli chodzi o km to uwielbiam je robić,mogłabym jeździć ciągle ale skąd na to mieć(paliwo!) :cry:

Aaaa, no tak.
Ale lipiec 2006 - to też już niedaleko:)) :wink:
Pzdr.

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pearl napisał(a):
No tak ja za rok zaczynam sie starać o własny pojazd i oczywiście w grę wchodza tylko auta na gaz :D Zobaczymy, moze już na światówke pojade z mniejszymi kosztami na rzecz kynologii.

No to nie pozostaje nam nic innego, jak trzymać kciuki za przyszły zakup! Na pewno się opłaci.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pearl napisał(a):
Jeśli się uda do możecie liczyć na wolne miejsca w samochodzie :)

A Ty skąd?
Pzdr.
Ze stolicy Górnego Śląska :)

Posted

I właśnie zgłosiłam mojego grzywaczka :P
Ja też wspaniale wspominam Kielce, w maju to była nasza pierwsza wystawa, wspaniała atmosfera i Gizmo dostał Zw. Młodzieży.

Posted

Jednego tylko szkoda w tej wystawie, a mianowicie ze jest jednodniowa. W tamtym roku byla fajna - nie bylo takiego tloku bo bylo fajnie porozkladane na dwa dni. Nie lubie wystaw jednodniowych w hali

Posted

AnkaW napisał(a):
I właśnie zgłosiłam mojego grzywaczka :P
Ja też wspaniale wspominam Kielce, w maju to była nasza pierwsza wystawa, wspaniała atmosfera i Gizmo dostał Zw. Młodzieży.

Ja z kolei miło wspominam zimowe ubiegłoroczne Kielce (w maju nie byłam, niestety). Na zimowej wystawie BOB - dla Gusia-pręgusia od hodowcy rasy, tzn. p. Janusza Opary. Wracałam na skrzydłach...
Pzdr.

Posted

Listopadowa wystawa w Kielcach to bardzo fajna impreza, na poziomie wyzszym od niejednej miedzynarodowej. Przestronne hale, duze ringi, duzo miejsca wokol ringow, dobry dojazd - cud miod. :lol:

Posted

Jak to jest, jeżeli opłata za psa zgłoszonego w terminie wynosi 70 zł, a w dniu wystawy 90 zł, to czy mogę zapłacić 2 dni przed wystawą tylko 70 zł.
Wysłałam meila do ZK o potwierdzenie przyjęcia psa i dostałam odpowiedź, że na potwierdzenie wpłaty czekają do piątku. Czy to znaczy że pies nie zostanie przyjęty? Do tej pory płaciłam zawsze przy zgłaszaniu ale tym razem krucho z gotówką i moge zapłacić trochę później i nie mam pojęcia jak to jest z tymi opłatami.

Posted

Mam zgłoszonego juz psa, ale nie zapłaciłam jeszcze, wiec ile bede płacic? Nic wiecej nie wiem procz tego, ze kosztuje to chyba 70 zł... ale czy np. na wystawie bede wiecej placic? Macie jakies wieksze informacje?

Posted

[quote name='Asiaczek']AnkaW - bo to się ze sobą wiąże:))
Pzdr.

Doskonale zdaję sobie sprawę że zapłacić muszę :wink: ale chciałam to zrobić dopiero po potwierdzeniu że zgłoszenie dotarło :roll:

aleb - na wystawie na pewno będziesz musiała zapłacić 90 zł. Na stronie ZK Kielce pisze, że opłata w dniu wystawy wynosi 90 zł. za każdego psa.

Posted

Nie sądzę żeby chętnych było jakoś tragicznie mało choć z drugiej strony gdyby możliwości hali pomieszczenia zgłoszonych już psów były już bliskie maximum to pewnie by nie przedłużali terminu :D
Ale przeważnie terminy zgłoszeń na krajówki są do 3 tygodni przed wystawą, a tu pierwszy termin zgłoszeń był zamknięty aż miesiąc przed wystawą, a to chyba za wcześnie.