Polna Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 A zna ktoś sędziego Jana Ryka :) i czy moze ktos przez łódź będzie jechał ?? ja chętnie sie zabiore :D Quote
Aulinka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Czyżbyś Polna wystawiała bajgielki?? Jeżeli tak to zapewne się spotkamy przy ringu, bo ja (oprócz mej cudnej bulinki Aulinki :Dog_run: )będę wstawiać psa moich rodziców (to już 3 letni "Staruszek", a jego pierwsz wystawa :lol: ). Zobaczymy co to będzie, bo zupełnie nie wiem jak to się robi z bajglami :evilbat: . Quote
puz Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Polna napisał(a):A zna ktoś sędziego Jana Ryka :) i czy moze ktos przez łódź będzie jechał ?? ja chętnie sie zabiore :D Ja znam Pana Jana jest przewodniczącym klubu Ogara i Gończego Polskiego, ostatnio jak ocenial w Rybniku gr VI , a jak ocenia reszte poza gończymi to nie wiem :cry: dla nas byl dosc ostry , ale Beagla usadowiłw Bog na III miejscu :lol: Quote
Polna Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 no to bedzie nasz debiut w "bajglach :P" jeszcze w szczeniakach :) Quote
Agasia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Aulinka napisał(a):Czyżbyś Polna wystawiała bajgielki?? Jeżeli tak to zapewne się spotkamy przy ringu, bo ja (oprócz mej cudnej bulinki Aulinki :Dog_run: )będę wstawiać psa moich rodziców (to już 3 letni "Staruszek", a jego pierwsz wystawa :lol: ). Zobaczymy co to będzie, bo zupełnie nie wiem jak to się robi z bajglami :evilbat: . A z jakiej hodowli psiak :>? Z ciekawosci pytam.. ;) Quote
puz Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Polna napisał(a):no to bedzie nasz debiut w "bajglach :P" jeszcze w szczeniakach :) życze powodzenia i mam nadzieje ze staniesz na podium w Bis szczeniąt :) Quote
Agasia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Polna postaram sie byc i ci kibicowac ;) Wszystkim kibicowac 8) Quote
Aulinka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agasia napisał(a):Aulinka napisał(a):Czyżbyś Polna wystawiała bajgielki?? Jeżeli tak to zapewne się spotkamy przy ringu, bo ja (oprócz mej cudnej bulinki Aulinki :Dog_run: )będę wstawiać psa moich rodziców (to już 3 letni "Staruszek", a jego pierwsz wystawa :lol: ). Zobaczymy co to będzie, bo zupełnie nie wiem jak to się robi z bajglami :evilbat: . A z jakiej hodowli psiak :>? Z ciekawosci pytam.. ;) Z Rydzewskiego Lasu (soorki jeżeli coś pokręciłam, ale to pies moich rodziców) Quote
Aulinka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Polna napisał(a):no to bedzie nasz debiut w "bajglach :P" jeszcze w szczeniakach :) HAHA :lol: Ja w szczeniakach idę z moim "bullpotworem" Auli, ale to nie będzie nasz debiut, bo już byłyśmy na międzynarodówce we Wrocławiu ( w BiS Baby IV miejsce). Natomiast co do bajgla Cekina to nie wiem??? Może go wystawie tak jak bulka?? Quote
Polna Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 juz sie nie moge doczekać :P miałam byc w Zabrzu, ale nie wyszło :( a tu jeszcze ponad miesiąc :) Agaś dzięki :angel: 8) Quote
Agasia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Z Rydzyńskiego Lasu, cos mi sie wydaje.. :) Jego rodowodowe imie to Cekin... :>? Znajoma hodowla.. ;) Quote
Aulinka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agasia napisał(a):Z Rydzyńskiego Lasu, cos mi sie wydaje.. :) Jego rodowodowe imie to Cekin... :>? Znajoma hodowla.. ;) Dokładnie tak!!! A Cekin został już jako imię domowe. Odnośnie hodowli Beagli to biję się w pierś, że w nich się nie orientuję (ale postaram się szybko nadrobić zaległości). A psiak wydaje mi sie warty wystawienia mimo już dorosłego wieku (wcześniej nie było takiej mozliwości , bo to "pluszaczek" ;) mych rodzicieli. :lol: Quote
efra-husky Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 My już zgłoszone do Kielc :D To będzie "mój pierwszy raz" w prezentowaniu mojego psiaka; zobaczymy czy Kielce będą dla nas łaskawe :wink: Quote
Toller Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dla nas kiedyś też Kielce były debiutem, i poszło pięknie. :D Na pewno będzie ok! Quote
Polna Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 u mnie tez kielce to debiut bedzie ;) mam nadzieje, ze bedzie ok a psiaka musze zglosci w tym tygodniu :P Quote
Kelly Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Pearl a skąd jesteś? My jesteśmy z Częstochowy i może mielibyśmy miejsce dla kogoś do Kielc jeśli ktoś jest chętny :) Quote
Pearl Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dziękuje za propozycje, ale niestety mieszkam w dość dalekiej odległości - Katowice :-? Quote
Kelly Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Nie jest tak daleko:) To zaledwie 75 km. Bywam czasem w Katowicach :D No ale niestety w tym przypadku nie ten kierunek :/ Może w przyszłym roku do Ustronia(Bielsko-Biała) się uda? Pozdrawiam Quote
Kelly Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Fajnie:) szkoda,że do niego jeszcze tak daleko... Ja tu się rozmarzyłam o lecie a zima przed nami :roll: Quote
Toller Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 pamiętam jak na początku wystaw, wybrzydzaliśmy na jazdę do Warszawy z Krakowa... A 3 mies później pojechaliśmy na wystawę sopocką, i to raczej było dalej niż Warszawa :D Quote
Asiaczek Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Ja dokładnie tak samo zachowywałam się, gdy zaczynałam wystawianie psiaków. A było to w.... 1988 r. Obecnie 1.200 km w jedną stronę, to - jak dla mnie - wcale nie tak daleko. :wink: Pzdr. Quote
Kelly Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Dziewczyny.. ale mnie chodziło,że do Ustronia tak daleko w sensie,że jest w lipcu 8) Nie chodziło mi o kilometry :D A jeśli chodzi o km to uwielbiam je robić,mogłabym jeździć ciągle ale skąd na to mieć(paliwo!) :cry: Quote
Pearl Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 No tak ja za rok zaczynam sie starać o własny pojazd i oczywiście w grę wchodza tylko auta na gaz :D Zobaczymy, moze już na światówke pojade z mniejszymi kosztami na rzecz kynologii. Quote
Recommended Posts