Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyżbyś Polna wystawiała bajgielki?? Jeżeli tak to zapewne się spotkamy przy ringu, bo ja (oprócz mej cudnej bulinki Aulinki :Dog_run: )będę wstawiać psa moich rodziców (to już 3 letni "Staruszek", a jego pierwsz wystawa :lol: ). Zobaczymy co to będzie, bo zupełnie nie wiem jak to się robi z bajglami :evilbat: .

Posted

Polna napisał(a):
A zna ktoś sędziego Jana Ryka :)
i czy moze ktos przez łódź będzie jechał ??
ja chętnie sie zabiore :D

Ja znam Pana Jana jest przewodniczącym klubu Ogara i Gończego Polskiego, ostatnio jak ocenial w Rybniku gr VI , a jak ocenia reszte poza gończymi to nie wiem :cry: dla nas byl dosc ostry , ale Beagla usadowiłw Bog na III miejscu :lol:

Posted

Aulinka napisał(a):
Czyżbyś Polna wystawiała bajgielki?? Jeżeli tak to zapewne się spotkamy przy ringu, bo ja (oprócz mej cudnej bulinki Aulinki :Dog_run: )będę wstawiać psa moich rodziców (to już 3 letni "Staruszek", a jego pierwsz wystawa :lol: ). Zobaczymy co to będzie, bo zupełnie nie wiem jak to się robi z bajglami :evilbat: .

A z jakiej hodowli psiak :>? Z ciekawosci pytam.. ;)

Posted

Polna napisał(a):
no to bedzie nasz debiut w "bajglach :P"
jeszcze w szczeniakach :)

życze powodzenia i mam nadzieje ze staniesz na podium w Bis szczeniąt :)

Posted

Agasia napisał(a):
Aulinka napisał(a):

A z jakiej hodowli psiak :>? Z ciekawosci pytam.. ;)

Z Rydzewskiego Lasu (soorki jeżeli coś pokręciłam, ale to pies moich rodziców)

Posted

Polna napisał(a):
no to bedzie nasz debiut w "bajglach :P"
jeszcze w szczeniakach :)

HAHA :lol:
Ja w szczeniakach idę z moim "bullpotworem" Auli, ale to nie będzie nasz debiut, bo już byłyśmy na międzynarodówce we Wrocławiu ( w BiS Baby IV miejsce).
Natomiast co do bajgla Cekina to nie wiem??? Może go wystawie tak jak bulka??

Posted

Agasia napisał(a):
Z Rydzyńskiego Lasu, cos mi sie wydaje.. :)

Jego rodowodowe imie to Cekin... :>? Znajoma hodowla.. ;)

Dokładnie tak!!!
A Cekin został już jako imię domowe.
Odnośnie hodowli Beagli to biję się w pierś, że w nich się nie orientuję (ale postaram się szybko nadrobić zaległości). A psiak wydaje mi sie warty wystawienia mimo już dorosłego wieku (wcześniej nie było takiej mozliwości , bo to "pluszaczek" ;) mych rodzicieli. :lol:

Posted

Nie jest tak daleko:) To zaledwie 75 km. Bywam czasem w Katowicach :D
No ale niestety w tym przypadku nie ten kierunek :/
Może w przyszłym roku do Ustronia(Bielsko-Biała) się uda?
Pozdrawiam

Posted

pamiętam jak na początku wystaw, wybrzydzaliśmy na jazdę do Warszawy z Krakowa... A 3 mies później pojechaliśmy na wystawę sopocką, i to raczej było dalej niż Warszawa :D

Posted

Ja dokładnie tak samo zachowywałam się, gdy zaczynałam wystawianie psiaków. A było to w.... 1988 r. Obecnie 1.200 km w jedną stronę, to - jak dla mnie - wcale nie tak daleko. :wink:
Pzdr.

Posted

Dziewczyny..
ale mnie chodziło,że do Ustronia tak daleko w sensie,że jest w lipcu 8)
Nie chodziło mi o kilometry :D
A jeśli chodzi o km to uwielbiam je robić,mogłabym jeździć ciągle ale skąd na to mieć(paliwo!) :cry:

Posted

No tak ja za rok zaczynam sie starać o własny pojazd i oczywiście w grę wchodza tylko auta na gaz :D Zobaczymy, moze już na światówke pojade z mniejszymi kosztami na rzecz kynologii.