Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z oddziału kieleckiego ma jakies informacje dotyczące obsady sędziowskiej ? Jeśli tak, to prosiłabym o sędziego I grupy. :D Bradzo ta informacja jest dla mnie ważna, a nie mogę tego nigdzie znaleźć. :(

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja poprosze od razu gr.IX czas juz leci a na stronce kieleckiej "0" informacji na temat tej wystawy, cały czas widac że zyja jeszcze ubiegłoroczną listopadowa!!! wystawą......
pozdrawiam

Posted

Wysylalem mailem zapytanie do oddziału w Kielcach. Odpowiedzieli mi tego samego dnia czyli 14.02.2004, że "Informacje o wystawie na naszej stronie www za kilka tygodni
pozdrawiamy"
Te kilka tygodni juz powinny minąć

Posted

nice_girl napisał(a):
Nas sędziuje Grzegorz Robak. Czy ktoś zna tego sędziego? Ja pierwszy raz spotkałam sie z tym nazwiskiem. :o

Pewnie dlatego że to chyba bardzo 'świeży' sędzia :) . Hoduje pony i podhalany pod przydomkiem "Kontekst".

Posted

Chimera napisał(a):
nice_girl napisał(a):
Nas sędziuje Grzegorz Robak. Czy ktoś zna tego sędziego? Ja pierwszy raz spotkałam sie z tym nazwiskiem. :o

Pewnie dlatego że to chyba bardzo 'świeży' sędzia :) . Hoduje pony i podhalany pod przydomkiem "Kontekst".

Własnie przed chwilą się tego samego dowiedziałam. Myślę, że do Kielc zawitamy. Bardzo lubię kieleckie wystawy. :D

• 2 weeks later...
Posted

nice_girl napisał(a):
Chimera napisał(a):
nice_girl napisał(a):

Własnie przed chwilą się tego samego dowiedziałam. Myślę, że do Kielc zawitamy. Bardzo lubię kieleckie wystawy. :D

Justynko - Grzegorz jest ,przemiłym i sympatycznym mezczyzna,młodym i zawsze usmiechnietym i przystojny tez jest :) - jako kumpel SUPER :wink:
A jakim sie okaze sedzia to sie juz przekonasz :wink: :) - mam nadzieje,ze bedzie wiedział CO ROBI sie w ringu od środka :wink: :lol:
i pozostawi po sobie miłe wspomnienie z kileckiej wystawki :angel:

Posted

staff-ka napisał(a):
[Justynko - Grzegorz jest ,przemiłym i sympatycznym mezczyzna,młodym i zawsze usmiechnietym i przystojny tez jest :) - jako kumpel SUPER :wink:
:
:

a ma zone?:))jak nie to poprosze mejla:))))do niego:)))

Posted

No i nie ma już klasy baby w Kielcach. Jak pojawił się folder na stronie oddziału kieleckiego to klasa baby była. Tylko przez kilkanaście dni. Dzisiaj zaglądam tam, no i proszę - już nie ma. Taki sam numer jak w Jarosławiu. Dlaczego maluszki mają przechlapane?

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='AnkaW']A my chyba nie pojedziemy :( bo nie znalazłam transportu.

Ostatnio jechałam na wystawę z Chrzanowa (między Krakowem a Katowicami) do Nowego Dworu Mazowieckiego (za Warszawą) pociągami - pierwszy raz.

I teraz stwierdziłam, że na dalsze trasy będę się wybierać tylko pociągiem.

1. Człowiek nie jest zmęczony prowadzeniem samochodu

2. Podróż trwa o wiele krócej - pod warunkiem wybrania skorelowanych ze sobą połaczeń, w których przeważają pociągi pośpieszne.

3. Koszty - bilet dla psa kosztuje "grosze", a dla siebie można kupić bilet turystyczny (55 zł), który uprawnia do przegazdów wszystkimi osobowymi i pośpiesznymi na terenie całego kraju.

4. Pies wygodnie śpi w pociągu, konduktorzy nie wymagają kagańców (mniejsze psy)

Posted

Masz 100 % racji!!! Trening wystawowy należy zaczynać już od "bejbusiów". A potem, nie wiadomo kiedy i jak, okazuje się, że nasze pupilki na ringu zachowują się "jak stare wyjadacze" i nic sobie nie robią z obecności innych psiaków czy dziwnych odgłosów spoza ringu. Naprawdę warto!
Należy Ci się pochwała słowna :lol:
Pzdr.

Posted

My jednak nie pojedziemy na tę wystawę. Lisica jeszcze nie miała cieczki, dostanie ją pewnie na początku maja, więc nie ma sensu wysyłać zgłoszenia i marnować w ten posób pieniądze. :(