Jump to content
Dogomania

FRED i Baca za TM, teraz majestat rządzi a rudy dodaje kolorytu ;)

Recommended Posts

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
Własnie przelałam moje 10 zl deklaracji.

Dziękuję:loveu:

SBD zmieniam tytuł na ten który zaproponowałam a Ty pomóż wydumać bardziej dosadny. Plissss:modla: Wracam we wtorek i wtedy zrobię kolejną zmianę.
Zostawiam też kwotę 1000,00, bo rozliczenia jeszcze nie mam i dopiero po nim będziemy mieć obraz sytuacji.

Posted

i to jak koszmarnie zadłuzone

trwaja moje bazarki
ale to bedzie kropla w morzu potrzeb
bardzo mała kropla w bardzo wielkim morzu ech

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Wysłałam 80 zł . Ponawiam prośbę o fajne zdjęcia Siwej , Dakoty, Freda i Bacy na wystawę , która odbędzie się 5-6 czerwca.E

Naprodukuję wielkie zdjęcia...jak tylko przestanie lać deszcz :angryy:

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Już mocno dmucham w chmury, deszczu precz! Biafro na nasza pocztę poprosimy o adres doręczenia karmy, co by znowu kurier nie błądził. E

Poszło na pw.

Posted

[quote name='sleepingbyday']mi sie podoba, radyklaniej bym zmieniła tylko jedną część : gdzie są ci, co obiecali pomoc?[/QUOTE]

Ok, poprawiam, będzie na Ciebie:evil_lol:

Posted

[quote name='ladySwallow']12. maja kończę swój bazarek - jeśli nie wyskoczą mi jakieś inne, bardzo pilne cele, to zrobię bazarek i na kaukazy.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję:Rose:

Posted

Witajcie po przerwie. Nie ma mnie na dogo, ale robie co moge, tzn zebrze u Niemcow, Wiem tez, ze choc karma z rozdawnicej akcji doszla. Bylam prawie miesiac w drodze, z tego z wyjatkiem kilku dni - sluzbowo, dzis wrocilam, padam na nos. Postaram sie byc czesciej, choc pomysly wyczerpaly mi sie juz dawno, niesttey..

Irenaka, SBD, Biafra -- rozbilam swoja komorke a z nia stracilam wszystkie telefony. Puscie ci smsa to zadzwonie i pogadamy.
Moj numer jest dalej ten sam.

Posted

[quote name='sleepingbyday']sonikowa hasta la vista, baby :-)

karme słała też 3 x karme obiecała o.sz.
czy tylko mi sie wydaje, że z karma jest ok? chociaż to byłoby pozytywem...[/QUOTE]

ja mam kilka kilo makaronu - chyba 6
tyle ze mam problem z podaniem
(mam tez wór karmy dla Mojo)
karmę podam tylko , nie wiem kiedy nam sie uda
chyba ze znacie kogoś z wawy kto może podrzucic w godz normalnej pracy karmę na puławską? (ok poleczki)
nam jest bardziej niż nie po drodze
a w dzień pracujemy na zupełnie innych końcach warszawy :(

Posted

[quote name='sleepingbyday']sonikowa hasta la vista, baby :-)

karme słała też 3 x karme obiecała o.sz.
czy tylko mi sie wydaje, że z karma jest ok? chociaż to byłoby pozytywem...[/QUOTE]

Ostatnia Szansa nie będzie wysyłała karmy.
Na moją prośbę.
Osobiście uważam to za spore nadużycie.
Dogomaniacy wyciągali Bacę i Freda z Boguszyc, żeby ich ratować,
ale także po to, żeby w Boguszycach było mniej psów i poprawił się komfort ich życia.

Bądźmy szczerzy. Gdyby Baca został w OS dalej zjadałby kurze łapki i kosztował miesięcznie 30 zł.
W chwili obecnej dziewczyny z OS czują się zobowiązane do kupowania karmy dla Bacy za 300 zł bo jest stary i chory i ma długi i przyjechał od nich ?
Uważam to za totalne nieporozumienie :shake:
To jest najdelikatniejsze słowo jakie tutaj napiszę...

Każdy czytając ten wątek ma spokojne sumienie, bo Baca ma przynajmniej co jeść, dzięki temu , że dziewczyny z OS odebrały od miski pięciuset swoim psom żeby kupić worek karmy Bacy ...
Tak niestety nie będzie.

Zabierając kaukazy z Boguszyc, mieliśmy także ulżyć tamtym psom które zostały.
I może nie zapominajmy o tym.

Posted

biafra, jasna sprawa, ze nie po to baca wyjechal z boguszyc, żeby boguszyce go utrzymywały. nie tylko baca, fred, siwa i dakota - również.
myslę, ze to troche jest tak, ze dziewczyny staraja się pomóc, bo to 4 ich - duże, trudne, chore psy, dostały schronienie u ciebie, a sytuacja jest, jaka jest.
w tym upatruje ich decyzję o karmie.

Posted

[quote name='sleepingbyday']...
myslę, ze to troche jest tak, ze dziewczyny staraja się pomóc, bo to 4 ich - duże, trudne, chore psy, dostały schronienie u ciebie...

Wątek czytam od samego początku, nie odzywałam się nigdy- sytuacja z karmą za którą płaci OS od poczatku była dla mnie niedorzeczna, ale skoro nikt tego nie podważał to nie chciałam wszczynac jakis tam niepotrzebnych awantur.
Ale tak jak Biafra napisała-to jest niedopuszczalne aby Os płaciła za wyżywienie tych psów!! Nie przy tym co się dzieje w Boguszycach!
To nie był pomysł dziewczyn z OS aby te psy zabierac do hotelu!!!

Powiem jeszcze jedno- macie szczęscie,że te kaukazy trafiły do Biafry, bo z każdego innego hotelu już dawno by wyleciały- nie wyobrażam sobie jak można komuś wpakować tak duże psy i sprawić aby hotel dokładał do nich miesięcznie kupe kasy...wstyd. Te długi sa tak duże ,że nie wiem czy to w ogóle mozliwe aby z tego wyjść...zwłaszcza ze tu tylko pare osób robi coś-bazarki czy allegro...

Moge tylko podpowiedziec abyscie spróbowały uderzyć do ludzi z całkiem innych for tematycznych- nam udało się ostatnio ładnie uzbierac pieniazki na Ibisa z jednego z forum tematycznego o aparatach fot...

Posted

z moich bazarków które się wczoraj zakończyły bedzie dla kaukazów 80 zł

co do długu, to od jakiegos czasu był stały w okolicach miesiecznego poslizgu z opłatami
leczenie Bacy pograzyło kaukazy
taka jates prawda

szczerze powiem, ze nie wiem co można zrobić jeszcze
na żadnych innych forach się nie udzielam