łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mix Rottwailera buahaha a to dobre :diabloti: a co to za psiak po prawej Prodzinki ? ;) Quote
3 x Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Mix Rottwailera buahaha a to dobre :diabloti: a co to za psiak po prawej Prodzinki ? ;) Fred tylko mu łeb ucieło ;) ale wiem, że nie o to pytasz ;) to jeden z chłopaków na C stąd - klik- Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='3 x']Fred tylko mu łeb ucieło ;) ale wiem, że nie o to pytasz ;) to jeden z chłopaków na C stąd - klik- Freda doopke poznałam mimo iż głowe mu ucięło :evil_lol: Yhymmm to fajnie macie że możecie sie tak spotykac , My mieliśmy obok tybetana ale "zniknął" ;) Quote
3 x Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 dOgLoV napisał(a):Freda doopke poznałam mimo iż głowe mu ucięło :evil_lol: Yhymmm to fajnie macie że możecie sie tak spotykac , My mieliśmy obok tybetana ale "zniknął" ;) tak blisko blisko w ramach zasięgu spacerowego to mamy tybetanke - rok starszą ale jeszcze na spacerze nie udało nam się spotkac rzadko bo rzadko ale czasami sie spotkamy ale tylko jedna strona jest wówczas z psem (oczywiście bez psa byśmy się nie poznali :evil_lol:) Zomo mieszka po drugiej stronie cmentarza ;) ale to juz większa wyprawa znaczy: mamy interes to jedziemy :diabloti: dupcia Fredzia jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 3 x napisał(a):tak blisko blisko w ramach zasięgu spacerowego to mamy tybetanke - rok starszą ale jeszcze na spacerze nie udało nam się spotkac rzadko bo rzadko ale czasami sie spotkamy ale tylko jedna strona jest wówczas z psem (oczywiście bez psa byśmy się nie poznali :evil_lol:) Zomo mieszka po drugiej stronie cmentarza ;) ale to juz większa wyprawa znaczy: mamy interes to jedziemy :diabloti: dupcia Fredzia jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: To i tak macie lepiej bo my spacerowych tybków ani nie tybków w ogole nie miewamy :roll: Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='3 x']tak blisko blisko w ramach zasięgu spacerowego to mamy tybetanke - rok starszą Aga, Ty uważaj, bo Prodziak ma kochankę :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 magdabroy napisał(a):Aga, Ty uważaj, bo Prodziak ma kochankę :evil_lol: A to da sie szybko załatwić :mad: :evil_lol: Quote
inka33 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Jakiegoś tybka płci mi niewiadomej widuję sporadycznie w parku... :hmmmm: Quote
3 x Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 (edited) [quote name='inka33']Jakiegoś tybka płci mi niewiadomej widuję sporadycznie w parku... :hmmmm: jakby Ci to powiedzieć nie znasz się to nie tybek to miksrotek przecież :evil_lol: patrząc wczoraj na Prodigy doszliśmy do wniosku, że to mikrotkek z berneńczykiem tzn z beArneńczykiem ;) bo tybcie sa majestatyczne i zrównaoważone w przeciwieństwie do innych psów a już zwłaszcza w przeciwieństwie do miksów ;) co można zaobserwować poniżej ;) majestatyczne psy tak się nie zachowują btw magda, aga z takimi jajami to chyba da radę i Qwendi i sąsiadce - klik (nie ujmując nic Qwendi oczywiście!) Edited June 25, 2014 by 3 x Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='3 x'] btw magda, aga z takimi jajami to chyba da radę i Qwendi i sąsiadce - klik (nie ujmując nic Qwendi oczywiście!) Zanim doczytałam tekst powyżej, to chciałam właśnie skomentować, że z takimi jajcami, to może dużo :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='3 x'] btw magda, aga z takimi jajami to chyba da radę i Qwendi i sąsiadce - klik (nie ujmując nic Qwendi oczywiście!) Buahahahahahha no ba , i jeszcze kilka bypewnie "obrócił " :evil_lol: piosenka zacna :laugh2_2: Quote
inka33 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 3 x napisał(a):jakby Ci to powiedzieć nie znasz się to nie tybek to miksrotek przecież :evil_lol: Prodzio może i miksrotek, ale to, co widuję, to jednak tybcio/tybcia. :D Quote
sleepingbyday Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 matko, ależ psa męczycie dzieckiem. taki znękany :-) Quote
3 x Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 (edited) [quote name='inka33']Prodzio może i miksrotek, ale to, co widuję, to jednak tybcio/tybcia. :D tere fere ;) to jest bardziej wyględny od Prodziaka i ma mega puszysty ogon to tylko dlatego że Prodziaka dawno nie widziałaś i że do ogona mu się jeszcze Grem nie dobrał :evil_lol: [quote name='sleepingbyday']matko, ależ psa męczycie dzieckiem. taki znękany :-) Fredzio był umęczony samym faktem, że został zabrany w obce miejsce bo to wiecie tak na dwoje babka wróżyła - zabierzemy go - stersuje się że obce miejsce - zostałby sam (tez nie u nas, ale w miejscu które trochę zna) - steresuje się, bo został sam, nie u siebie i weź tu bądź człowieku mądry ? spaceruję wczoraj z chłopakami pada sakramentalne pytanie : pan: przepraszam panią, co to za rasa? moja standardowa odpowiedź: - który ? tradycyjne zdziwienie: aa bo to są dwie różne? (nie, no kutwa nie, identyko są, jak w mordę strzelił bliźniacy jednojajowi tylko po rodzicach róźnych :splat: ) pan: aaa ten ten (paluch tradycyjnie wskazuje na Freda) to ten ten, taki najdroższy pies na świecie? tutaj uświadomiłam pana, że niekoniecznie i na pewno nie ten ewentualnie ten drugi, niewyględny miksrotek, jest czasami nazywany mastifem tybetańskim pan koniecznie dociekal o cenę tego najdroższego i tutaj też go uświadomiłam, kłamliwie nieco ;), że na pewno nie kosztuja 1,9 mln $ mało tego wręcz zaniżyłam cenę bo sobie pomyslalam, że jeszcze mi tą cholerę zechce ukraść i co ja bym wtedy zrobiła? nudno by było ;) a wracajac do głównego pytania "to ten ten, taki najdroższy pies na świecie?" odpowiedź prawidłowa brzmi: tak, dla mnie tak! :loveu: i równie drogi ino nieco jeszcze gamoniowaty miksrotek ;) Edited June 26, 2014 by 3 x Quote
3 x Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 dOgLoV napisał(a):Dwa najdroższe psiaki na świecie :loveu: to chyba zupełnei taki sam zestaw jak u Ciebie ? ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 3 x napisał(a):to chyba zupełnei taki sam zestaw jak u Ciebie ? ;) Dokładnie :diabloti: u mnie jeszcze są dwa najdroższe koty na świecie :evil_lol: inka33 napisał(a):No to obie bogate jesteście! :) No baaaaaa ! szlachta normalnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Kurcze, a ja mam tylko jednego psa i jednego kota :mad: Quote
inka33 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 magdabroy napisał(a):Kurcze, a ja mam tylko jednego psa i jednego kota :mad: A co, koty i psy pojedynczo nie maja prawa byc najdroższe...? ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 inka33 napisał(a):A co, koty i psy pojedynczo nie maja prawa byc najdroższe...? ;) No ale teraz mam jednego najdroższego psa i jednego najdroższego kota ;) A dOgLov i 3x są "bogatsze" :placz: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 magdabroy napisał(a):No ale teraz mam jednego najdroższego psa i jednego najdroższego kota ;) A dOgLov i 3x są "bogatsze" :placz: Madziu Ibri przecież jest Twoja :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 dOgLoV napisał(a):Madziu Ibri przecież jest Twoja :evil_lol: To czemu jej u mnie nie ma? :mad: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 magdabroy napisał(a):To czemu jej u mnie nie ma? :mad: No ja wlasnie nie wiem , jak by była u Ciebie to Ty byś dzisiaj po schodach z mopem latała a tak ja musiałam Cie wyreczyć :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Jakby była u mnie, to siedziałby cały dzień na podwórku, na słoneczku :eviltong: Quote
Recommended Posts