łamAga Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 3 x napisał(a):i majestet też mu się odwrotnie objawia ;) no co się dziwić skoro w bloku mieszka :evil_lol: ale robimy postępy bo zaczał sypiac na balkonie :diabloti: Dzisiaj Qwendi była ze mna u rodziców , mamy mały remont na podwórku i chciała zjeśc robotników a na blokach co ? była mój tata , brat , później szwagier przyjechał i miała ich centralnie w pompce , do szwagra nawet wstala i zacieszała ogonem każąc się miziać ;) Quote
3 x Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 u nas życie wraca do normy zrobiło sie chłodniej więc Prodigy odmówił spożycia śniadaniowej porcji żarcia Fredzio jak to Fredzio :loveu: zjadł wszystko doglov -bo to zli robotnicy byli ;) i na pewno im sie należało :diabloti: Quote
łamAga Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 3 x napisał(a):u nas życie wraca do normy zrobiło sie chłodniej więc Prodigy odmówił spożycia śniadaniowej porcji żarcia Fredzio jak to Fredzio :loveu: zjadł wszystko doglov -bo to zli robotnicy byli ;) i na pewno im sie należało :diabloti: Qwendi dzisiaj z wielką ochotą pożarła śniadanie a i pare chusteczek udalo jej się ukraść marysi i zjeść :evil_lol: Taaaa oni caly czas mysleli że Neron się Edek wabi i byli wielce zdziwieni jak Sebastian go zawołał "Neron" i mówią " ale jak to przecież Pani wołała na niego Edek i on reagował i przybiegał " :evil_lol: a Edek to do niego przylgnelo bo Sebastiana siostry córka tak na niego mowiła od maleńkości jak nie umiała nic powiedzieć za bardzo ( dalek w sumie nie umie ) i on tak sie nauczył że i na to reaguje ;) Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 ooo, fred obcyndolony na krótko wygląda świetnie :-) Quote
3 x Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Qwendi dzisiaj z wielką ochotą pożarła śniadanie a i pare chusteczek udalo jej się ukraść marysi i zjeść :evil_lol: Taaaa oni caly czas mysleli że Neron się Edek wabi i byli wielce zdziwieni jak Sebastian go zawołał "Neron" i mówią " ale jak to przecież Pani wołała na niego Edek i on reagował i przybiegał " :evil_lol: a Edek to do niego przylgnelo bo Sebastiana siostry córka tak na niego mowiła od maleńkości jak nie umiała nic powiedzieć za bardzo ( dalek w sumie nie umie ) i on tak sie nauczył że i na to reaguje ;) mówiłam, że żli byli ;) [quote name='sleepingbyday']ooo, fred obcyndolony na krótko wygląda świetnie :-) jakby Zośka robiła urodziny to bys na żywo zobaczyła ;) a tak to tylko zdjecia ;) Quote
3 x Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 dOgLoV napisał(a):Jaki słodki wzrok :loveu: bo Fredzio jest wogóle słodziak :loveu: jakoś ostanio nic sie u nas nie dzieje jakiś czas temu pisałam tutaj lub na innym wątku że od jakiegoś czasu Fredek jest na stale na lekach które miały mu pomóc na główkę a pomogły na łapy chyba musimy mu zmniejszyć dawkę bo wczoraj Fred ..... BIEGAŁ! :crazyeye: a raczej biegł za Bunią sunią, za która 'oglądają się' podobno wszystkie psy aż nam się go w pewnym momencie szkoda zrobiło bo Bunia poszła sobie ale na horyzoncie pojawił się inny pies (podobny z wyglądu) i jak Fredzio do niego nie wyrwie normalnie aż mu grzywa falowała na wietrze *:painting: :diabloti: ale jak już powąchał kawalera :PROXY5:to okazało się, że to jednak inny pies ;) tak wiec trzeba odstawić leki bo mu się w główce *******i i z beżowych przerzucił się na czarne psy ;) poniżej filmik w sumie taki se znaczy tarmoszą się na łące chłopaki nic szczególnego ale odpukać w niemalowane - nic szczególnego sie nie dzieje i oby jak nadłużej ! :happy1: [video=youtube;VqxVEoLPt_U]https://www.youtube.com/watch?v=VqxVEoLPt_U&feature=youtu.be[/video] *) dobra, z tą falująca na wietrze grzywą to trochę mnie poniosło ;) Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 W sumie tylko grzywa mu została to nic innego falowac nie mogło :eviltong: filmik :loveu: Quote
maciaszek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 dOgLoV napisał(a):W sumie tylko grzywa mu została to nic innego falowac nie mogło :eviltong: A ogon puszysty?! :eviltong: Quote
3 x Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 dOgLoV napisał(a):W sumie tylko grzywa mu została to nic innego falowac nie mogło :eviltong: filmik :loveu: maciaszek napisał(a):A ogon puszysty?! :eviltong: jakby szybciej biegł i to fałdy tłuszczyku mogłyby mu falować ;) no ale Fred to ... Fred :evil_lol: Quote
inka33 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 3 x napisał(a):jakby szybciej biegł i to fałdy tłuszczyku mogłyby mu falować ;) no ale Fred to ... Fred :evil_lol: Właśnie o falującym tłuszczyku miałam napisać... ;) ale okazuje się, że musztarda. Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 A Prodziak już całkiem wyliniał ? bo nasza Qwenda nadal wygląda jak półtora nieszcześcia , wytarguje z niej i wytarguje a chwile poszarpie sie z Neronem i wisza jej fąfle :mad: Quote
3 x Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='3 x']bo Fredzio jest wogóle słodziak :loveu: jakoś ostanio nic sie u nas nie dzieje jakiś czas temu pisałam tutaj lub na innym wątku że od jakiegoś czasu Fredek jest na stale na lekach które miały mu pomóc na główkę a pomogły na łapy chyba musimy mu zmniejszyć dawkę bo wczoraj Fred ..... BIEGAŁ! :crazyeye: a raczej biegł za Bunią sunią, za która 'oglądają się' podobno wszystkie psy aż nam się go w pewnym momencie szkoda zrobiło bo Bunia poszła sobie ale na horyzoncie pojawił się inny pies (podobny z wyglądu) i jak Fredzio do niego nie wyrwie normalnie aż mu grzywa falowała na wietrze *:painting: :diabloti: ale jak już powąchał kawalera :PROXY5:to okazało się, że to jednak inny pies ;) tak wiec trzeba odstawić leki bo mu się w główce pop * erdoliło i z beżowych przerzucił się na czarne psy ;) *) dobra, z tą falująca na wietrze grzywą to trochę mnie poniosło ;) muszę sprostować bo tak czytam co napisałam i wyszło, że nie tylko z falującą grzywa mnie poniosło ale trochę bardziej więc Fred nie BIEGAŁ a BIEGŁ - raz ;) a nie kilka razy ;) więc to nie tak, że mu po lekach w główce popier* doliło fakt leki działają ale chyba ja coś źle zinterpretowałam efekty bo nic mu się nie popier* doliło a wręcz przeciwnie rozszerzyły mu się horyzonty ;) ewidentnie przebywając u nas rozwija swoje zainteresowanie bo wczoraj na spacerze spotkaliśmy Melisę (podhalanka biała/beżowa) ni i Fredzio się ożywił no i chciał ten tego z nia [quote name='inka33']Właśnie o falującym tłuszczyku miałam napisać... ;) ale okazuje się, że musztarda. falujący tłuszczyk jest uroczy ;) [quote name='dOgLoV']A Prodziak już całkiem wyliniał ? bo nasza Qwenda nadal wygląda jak półtora nieszcześcia , wytarguje z niej i wytarguje a chwile poszarpie sie z Neronem i wisza jej fąfle :mad: całkiem w ostatnim tyg wyczesywalismy juz resztki i już wiem kiedy i jak bedziemy wyczesywac go za rok znaczy mamy plan, żeby nie pojechal na wystawe wyskubany jak kurczak do rosołu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Najpierw Prodziaka utucz, a potem myśl o wystawach :eviltong: Quote
3 x Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 magdabroy napisał(a):Najpierw Prodziaka utucz, a potem myśl o wystawach :eviltong: tuczymy tuczymy :p Quote
inka33 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 3 x napisał(a):tuczymy tuczymy :p A nie mylą Wam się psy...? :diabloti: Quote
3 x Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='inka33']A nie mylą Wam się psy...? :diabloti: nie tamten jest już gruby ;) jak wam minał weekend? my się działkowaliśmy o tak: i tak: (opis zdjęcia pokolenie emerytalne: zrywa groszek, pokolenie pracujące - w siele wieku - zrywa groszek, pokolenie najmłodsze - nastoletnie - stoi i wysyła sms -> ten to się umie bawić na łonie na tury, nie ma co :evil_lol:) i byliśmy w gościach gdzie Fredzio pokazał całe oblicze kaukaza na szczęscie wiedzieliśmy po doświadczeniach Biafry co się może stać gdyby przyszło nam na myśl, zostawić kaukaza z dzieckiem jak nie wiecie to wam pokaże ;) nawet Prodigy potrafił się pokazać z najlepszej swojej strony czyli od nochala :) Quote
3 x Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Saththa napisał(a):Ja nie wiem co się moze stac :) jak to co? dziecko może usiąść na kaukaza nam akurat się trafiło, że T. trafił obok ;) Quote
3 x Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='magdabroy']Na ONka też się siada :evil_lol: jak to się mówi raz na wozie raz pod kaukazem ;) zastanawailiśmy się co dać T. na urodziny a okazało się, że wystarczy przywieźć mu chłopaków ;) Quote
łamAga Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 https://lh5.googleusercontent.com/-BHnHWf1pq7s/U6fgwkK2eHI/AAAAAAAAC7Q/tr0G-6jJqdQ/w640-h480-no/2014-06-20+19.25.13.jpg widzę Gremlina :evil_lol: świetnie maluch wygląda z Fredziem :loveu: możecie go zatrudniac jako niankę :evil_lol: Quote
3 x Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='dOgLoV']https://lh5.googleusercontent.com/-BHnHWf1pq7s/U6fgwkK2eHI/AAAAAAAAC7Q/tr0G-6jJqdQ/w640-h480-no/2014-06-20+19.25.13.jpg widzę Gremlina :evil_lol: świetnie maluch wygląda z Fredziem :loveu: możecie go zatrudniac jako niankę :evil_lol: nie możemy bo nasz drugi pies to pies morderca o czym dowiedzieliśmy się jadąc sie działkować mieliśmy postój serwisowy na stacji benzynowej my sik i psy sik ;) stoję sobie z chłopakami mija nas kilka osób (rodzinka jakas) pada sakramentalne pytanie: - a co to za rasa? (paluch wskazuje Freda) ja: - mieszaniec, kundel ze schroniska - ALE TEN! (paluch nadal wskazuje Freda) ja: właśnie ten, kundel ze schroniska [cisza] (wzrok rodzinki pada na Prodigy) - a ten to mix rottweilera? tja, to już wiecie jak wygląda mix psa moredercy a dwa mixy wyglądają tak ;) Quote
Recommended Posts