3 x Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='dOgLoV']Już myślałam że zapomnieliście o dogo ;) nie zapomnieliśmy wypoczywaliśmy częściowo część tak: a część tak :diabloti: a częśc niestety wcale :( ale nic to nadrobimy kiedyś już ja coś wymyślę :evil_lol: Quote
3 x Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Saththa napisał(a):Tak czy tak wypoczynek fajny ;) ło mamusiu jakbym sobie pospała tak jak Prodziak <ziewam> Quote
3 x Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 dOgLoV napisał(a):hejka ;) fajny wypoczynek mieliście :) było mineło i raczej nigdy więcej ;) o powrót do rzeczywistości zadbał prodziak domagajac się spacerów o 4 rano w te jedyne dwa dni kiedy byłam sama/mi wypadało z nim wyjść nikt nie chce uroczego tybcia? :cool3: Grem chwilowo nie ma dostępu do netu więc tego nie widzi potem najwyzej wyedytuję post ;) Quote
Gremlin Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='dOgLoV']hejka ;) fajny wypoczynek mieliście :) Ta... fajny :/ Quote
3 x Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 jakby ktoś poszukiwał preparatów do zabezpieczenia zwierzaków przed kleszczami zapraszam do bazarku z mojego podpisu albo klikając -tutaj - "klik" Quote
3 x Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 aaaaaaaaaaaa ale się pogoda spsuła a w weekend było tak ładnie w lesi byliśmy na co dowody fotograficzne mamy ;) edit. patrząc na zdjęcie zastanawiam się, czy niektórych za bradzo nie przygrzało ;) Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 To wygląda jakby Prodziak chciał się na niego odsikać i za to dostał "zjebki" :evil_lol: Quote
3 x Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 magdabroy napisał(a):To wygląda jakby Prodziak chciał się na niego odsikać i za to dostał "zjebki" :evil_lol: nie powiem, ze im sie nie zdarza 'olanie' ale tutaj akurat nie na szczęście ;) Quote
inka33 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='3 x']trzeba było poprosić o otworzenie towarowej części ;) Wystarczylo podeptać z jednej strony i pociągnąć z drugiej. ;) [quote name='3 x']https://lh6.googleusercontent.com/-wb33aBrs8WE/U4wkBC7xH_I/AAAAAAAAC3c/axeCri1S_jI/w539-h404-no/m_2014-06-01+10.15.59.jpg edit. patrząc na zdjęcie zastanawiam się, czy niektórych za bradzo nie przygrzało ;) Tu nie przygrzało. ;) Za to przygrzało, jak się im bawić zachciało w ponad 30'C... :mdleje: Quote
łamAga Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='Gremlin']Ta... fajny :/ a to druga strona wypoczynku :diabloti: tez fajna :evil_lol: Quote
3 x Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Fred jest chory ślepnie :( dzisiaj się ożywił na widok czarnego psa a przeciez on preferuje beżowe jak nic ślepnie :evil_lol: i głuchnie ale tutaj to już poważnie zaczynam podejrzewać, że ma coraz gorszy słuch bo przeciez niemożliwe żeby AŻ tak nas olewał na spacerach ? :diabloti: ale nic to ma funfla przeciez który (nie daj boże :evil_lol:) poprowadzi przez życie ;) takie best friendy z nich są, popatrzcie sami a poza tym juz prawie weekend i będziemy robić tak : Quote
*Magda* Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-qw7VqQNvubs/U5GZBbtTwJI/AAAAAAAAC38/ZLx_u4E7gYk/w640-h480-no/m_2014-06-01+10.15.45.jpg jaka miłość :loveu: Quote
maciaszek Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Fred po prostu, ze względu na ogromną ilość czasu jaką poświęca na obcowanie z czarnym Prodziakiem, zaczął się rozglądać za czarnymi psami ;). Quote
Saththa Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 3 x napisał(a):Fred jest chory ślepnie :( dzisiaj się ożywił na widok czarnego psa a przeciez on preferuje beżowe jak nic ślepnie :evil_lol: Człowiek sie zmartwił przestraszył zesmucił a tutaj sobie żarty stroją... :mad: Quote
Ziutka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 3 x napisał(a):Fred jest chory ślepnie :( Żartownisia :mad: Sie zmartwiłam...a Ty jak zwykle :diabloti: dodałaś swoje "pięć groszy" :eviltong: Quote
3 x Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 [quote name='maciaszek']Fred po prostu, ze względu na ogromną ilość czasu jaką poświęca na obcowanie z czarnym Prodziakiem, zaczął się rozglądać za czarnymi psami ;). dzisiaj już wzrok Freda wrócił do normy - spojrzał na beżowego :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Jak słodko :loveu: tja ;) [quote name='Saththa']Człowiek sie zmartwił przestraszył zesmucił a tutaj sobie żarty stroją... :mad: [quote name='Ziutka']Żartownisia :mad: Sie zmartwiłam...a Ty jak zwykle :diabloti: dodałaś swoje "pięć groszy" :eviltong: ups ;) ale z tym słuchem to się poważenie zastanawiam wracamy sobie kiedyś ze spaceru i już pod samym blokiem spotykamy setera i bulinkę Prodziak oczywiście podekscytowany zaczyna ich obskakiewać a Fred jak to Fred ;) a pan setera komentuje: "jesu jak ja bym chciał mieć tak na wszystko wyjechane jak on" :evil_lol: w sumie ja to bym wolała, żeby miał trochę mniej tzn żeby na nas nie miał olewki :cool3: a poza tym to wy nie wiecie (tzn wiecie ale nie pamiętacie) a ja wiem, że dzisiaj jest rocznica dokładnie druga rocznica kiedy to zostaliśmy szczęśliwie pozbawieni brzydala czyli Zorki Potworki zobaczcie sami jakie z niej brzydactwo ;) Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ja też bym chciała miec tak na wszystko wyje...ne jak Fred :diabloti: śliczna Zorka :loveu: Quote
3 x Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 (edited) [quote name='dOgLoV']ja też bym chciała miec tak na wszystko wyje...ne jak Fred :diabloti: śliczna Zorka :loveu: osobiście to staram się codzień uczyć od Fredzia ;) a Zorka jest brzydula i tyle ;) nie to co Freduś :loveu: przy nim nawet Prodziak wygląda porządznie czasami ;) a czasami żaden nie wygląda przyzwoicie ;) ale cii bo jak się Fredzio o tym dowie to pokaże kły ;) swoją drogą: jak wasze psy z jedzeniem w upały? Fred je jak zawsze a Prodziak je za dwóch wiedziałam, że on normalny nie jest ale może dzięki temu przytyje trochę i jak nie dostanie od Freda w nos to pojedzie na jakaś wystawę suczki sobie pooglądac ;) Edited June 10, 2014 by 3 x Quote
łamAga Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Jakie mordeczki zadowolone :loveu: U nas z jedzeniem jest normalnie , tzn jedza jak jadły , za dwóch nie maja mozliwosci bo mają wydział :diabloti: Super było by sie znowu spotkac na jakiejś wystawie ;) Quote
3 x Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 dOgLoV napisał(a):Jakie mordeczki zadowolone :loveu: U nas z jedzeniem jest normalnie , tzn jedza jak jadły , za dwóch nie maja mozliwosci bo mają wydział :diabloti: Super było by sie znowu spotkac na jakiejś wystawie ;) Prodziak je za dwóch prodziaków tzn odką sa upały zaczął zjadać swoją poranną porcje a nie tylko popołudniową, jak to ma w zwyczaju czynić jak nie ma upałów ;) Quote
łamAga Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Moze na niego temperatura dziala na odwrót :evil_lol: Quote
3 x Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 dOgLoV napisał(a):Moze na niego temperatura dziala na odwrót :evil_lol: i majestet też mu się odwrotnie objawia ;) no co się dziwić skoro w bloku mieszka :evil_lol: ale robimy postępy bo zaczał sypiac na balkonie :diabloti: Quote
Recommended Posts