*Magda* Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale że niby dlaczego przeze mnie miała bys dostać zawału ?? :crazyeye:[/QUOTE] Skleroza-faza zaawansowana :diabloti: Szłam, wpatrzona w ringi, a Ty szłaś z Sebkiem i mnie zaczepiłaś jak wracaliście w kierunku swojego ringu :eviltong: I mnie wystraszyłaś :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='magdabroy']Skleroza-faza zaawansowana :diabloti: Szłam, wpatrzona w ringi, a Ty szłaś z Sebkiem i mnie zaczepiłaś jak wracaliście w kierunku swojego ringu :eviltong: I mnie wystraszyłaś :mad::eviltong:[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaa no bo pewnie tak byś nas minela i nawet nie zauwazyła :eviltong: A mi sie smiac chce jak sobie przypomne jak ide chce skręcić bo wydawalo mi sie ze w innym kierunku jest nasz rong a tu słysze " nie skręcajcie to nie tam" :evil_lol: patrze a to Bodziany :loveu: Quote
łamAga Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Jeszcze lepiej zreszta było z prodziakami , chodziłam rozglądałam się i za każdym razem pytałam Seka czy zna tego psy czy to może Prodziaki , chyba z 10 razy koło nich przechodzilismy ale Sebek mówi ze to chyba nie Oni , aż sami do nas podeszli jak rozmawiałam z mama przez telefon :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Aaaaaaaaaaaa no bo pewnie tak byś nas minela i nawet nie zauwazyła :eviltong: A mi sie smiac chce jak sobie przypomne jak ide chce skręcić bo wydawalo mi sie ze w innym kierunku jest nasz rong a tu słysze " nie skręcajcie to nie tam" :evil_lol: patrze a to Bodziany :loveu:[/QUOTE] Pewnie bym nie zauważyła, bo nie Was wypatrywałam :diabloti::eviltong: Tak jakoś wyszło, że popatrzyłam i Was zobaczyłam :loveu: To se myślę, co będę czekać, jak widzę, że się rozglądacie :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='magdabroy']Pewnie bym nie zauważyła, bo nie Was wypatrywałam :diabloti::eviltong: Tak jakoś wyszło, że popatrzyłam i Was zobaczyłam :loveu: To se myślę, co będę czekać, jak widzę, że się rozglądacie :evil_lol:[/QUOTE] Ale prawie na nas wlazłaś :eviltong: Byłam pewna ze gdzies kolo ringu jestescie wiec szukalam ringu , ale nie spodziewalam sie ze ta wystawa bedzie tak kiepsko zorganizowana :shake: Quote
*Magda* Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='dOgLoV'] Byłam pewna ze gdzies kolo ringu jestescie wiec szukalam ringu , ale nie spodziewalam sie ze ta wystawa bedzie tak kiepsko zorganizowana :shake:[/QUOTE] Tylko, że ja nawet nie patrzyłam na którym ringu będą tybki :eviltong: A jak powiedzieliście, że ring 18, to wiedziałam gdzie był, bo chwilę wcześniej oglądaliśmy buldożki na nim :evil_lol: i dogi :loveu: Quote
gameta Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 O kurcze 3x tam wsadziłaś foty. Eeeee to banalne - Moskwa :) Cholera, chyba wygrałam... Quote
betka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 To Sankt Petersburg :), chociaż jeszcze nie w białe noce. A co jest nagrodą? Quote
gameta Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='betka']To Sankt Petersburg :), chociaż jeszcze nie w białe noce. A co jest nagrodą?[/QUOTE] Tydzień opieki nad Fredem i Prodziem :diabloti: W terminie dogodnym dla 3x i Grema :diabloti: No, może pójdą na jakieś ustępstwa... A to nie jest ten kościół obok Kremla? Quote
betka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 To sobór zmartwychwstania pańskiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Sobór_Zmartwychwstania_Pańskiego_w_Sankt_Petersburgu Fredzia i Prodzia "czytam" od dawna :) i zachwycam się nimi. Do opieki mogę zatrudnić moją szaloną rudą małpę, która z pyska przypomina Alfa. Może być? Ps. Z charakteru też przypomina serialowego Alfa :diabloti: Quote
gameta Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='betka']To sobór zmartwychwstania pańskiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Sobór_Zmartwychwstania_Pańskiego_w_Sankt_Petersburgu Fredzia i Prodzia "czytam" od dawna :) i zachwycam się nimi. Do opieki mogę zatrudnić moją szaloną rudą małpę, która z pyska przypomina Alfa. Może być? Brawo!!! Popatrz, jak to się człowiek pomyli. I nie wygra :multi::multi::multi: Opiekę wygrywa się osobistą :) Quote
Gremlin Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='betka']W takim razie - huraaa! będę mieć 3 psy![/QUOTE] No to się wkopała :megagrin: :smokin: Quote
betka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 (edited) Moja "Alfa" rozrusza Waszego Freda:Dog_run: Edited May 22, 2014 by betka Quote
inka33 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='betka']Moja "Alfa" (...) rozrusza Waszego Freda:Dog_run:[/QUOTE] Rozrusza Freda...! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
angineuuka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='inka33']Rozrusza Freda...! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Quote
betka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 (edited) Może chociaż spojrzy na tę dziwaczkę z ADHD :)? Edited May 2, 2014 by betka Quote
inka33 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='betka']Może chociaż spojrzy na tę dziwaczkę z ADHD :)?[/QUOTE] No... może... :roll: jak akurat dziwaczka stanie w zasięgu jego szanownego wzroku... :evil_lol: Quote
3 x Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Jeszcze lepiej zreszta było z prodziakami , chodziłam rozglądałam się i za każdym razem pytałam Seka czy zna tego psy czy to może Prodziaki , chyba z 10 razy koło nich przechodzilismy ale Sebek mówi ze to chyba nie Oni , aż sami do nas podeszli jak rozmawiałam z mama przez telefon :diabloti: luzik bisurmany nas rozpoznały jak przechodziliśmy koło nich do was ;) usłyszłam tylko: "To brat Baby" odpowiedziałam z uśmiechem: tak :) odpowiedziała mi cisza i dziwny wzrok ;) [quote name='betka']To Sankt Petersburg :), chociaż jeszcze nie w białe noce. A co jest nagrodą? [quote name='gameta']Tydzień opieki nad Fredem i Prodziem :diabloti: W terminie dogodnym dla 3x i Grema :diabloti: No, może pójdą na jakieś ustępstwa... A to nie jest ten kościół obok Kremla? brawo brawo :) tylko musimy z gemem ustalić najbliższy dogodny termin :diabloti: [quote name='inka33']No... może... :roll: jak akurat dziwaczka stanie w zasięgu jego szanownego wzroku... :evil_lol: ruda jest Fredek lubi rude i bezowe ale tylko jak mu się chce :razz: poza tym, że nie nadążam wam odpisywać (nie żebym miała taki zamiar na wyjeździe ;) ) to chciałam tylko napisać, że betka to miała wejście raz napisała i od razu wygrała konkurs :evil_lol: Quote
betka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Teraz już wiem, że tu trzeba tak grać by nie wygrać :p. Gdybym była z Waszych okolic, to bym jednak chętnie skorzystała z TAKIEJ nagrody. :loveu: 3x - wiesz o tym z doświadczenia, ze ONki są pełne energii i chętne do pracy. Miałam jeden egzemplarz stonowany, teraz mam wyjątkowo nadpobudliwy (ruda przybłęda o wyglądzie i charakterze Alfa ;)). Może by się spodobała Fredziowi. Quote
*Magda* Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Połowa nagrody należy się mi, bo prawie zgadłam :mad: i to jako pierwsza :eviltong: [quote name='magdabroy']Budowle mi pasują na jakieś rosyjskie miasto :)[/QUOTE] Ale oczywiście mój post był pominięty :mad::eviltong: Quote
betka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 magdabroy - możemy się podzielić :), ja wybieram Freda :) Quote
łamAga Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Tylko pamietajcie ze Prodziak jest mężem Qwendi wiec tak jak by był nasz ! więc raczej nie ma sie czym dzielić :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='betka']magdabroy - możemy się podzielić :), ja wybieram Freda :)[/QUOTE] Ok, Prodziaka już znam :) Mój syn go tulił, więc może być :) [quote name='dOgLoV']Tylko pamietajcie ze Prodziak jest mężem Qwendi wiec tak jak by był nasz ! więc raczej nie ma sie czym dzielić :eviltong:[/QUOTE] No co Ty, mi Prodziaka nie dasz? :mad: Przecież pod sercem (może) nosisz żonę dla mojego syna :cool3: Quote
Recommended Posts