Jump to content
Dogomania

FRED i Baca za TM, teraz majestat rządzi a rudy dodaje kolorytu ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale że niby dlaczego przeze mnie miała bys dostać zawału ?? :crazyeye:[/QUOTE]

Skleroza-faza zaawansowana :diabloti:
Szłam, wpatrzona w ringi, a Ty szłaś z Sebkiem i mnie zaczepiłaś jak wracaliście w kierunku swojego ringu :eviltong: I mnie wystraszyłaś :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Skleroza-faza zaawansowana :diabloti:
Szłam, wpatrzona w ringi, a Ty szłaś z Sebkiem i mnie zaczepiłaś jak wracaliście w kierunku swojego ringu :eviltong: I mnie wystraszyłaś :mad::eviltong:[/QUOTE]

Aaaaaaaaaaaa no bo pewnie tak byś nas minela i nawet nie zauwazyła :eviltong:

A mi sie smiac chce jak sobie przypomne jak ide chce skręcić bo wydawalo mi sie ze w innym kierunku jest nasz rong a tu słysze " nie skręcajcie to nie tam" :evil_lol: patrze a to Bodziany :loveu:

Posted

Jeszcze lepiej zreszta było z prodziakami , chodziłam rozglądałam się i za każdym razem pytałam Seka czy zna tego psy czy to może Prodziaki , chyba z 10 razy koło nich przechodzilismy ale Sebek mówi ze to chyba nie Oni , aż sami do nas podeszli jak rozmawiałam z mama przez telefon :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Aaaaaaaaaaaa no bo pewnie tak byś nas minela i nawet nie zauwazyła :eviltong:

A mi sie smiac chce jak sobie przypomne jak ide chce skręcić bo wydawalo mi sie ze w innym kierunku jest nasz rong a tu słysze " nie skręcajcie to nie tam" :evil_lol: patrze a to Bodziany :loveu:[/QUOTE]

Pewnie bym nie zauważyła, bo nie Was wypatrywałam :diabloti::eviltong:

Tak jakoś wyszło, że popatrzyłam i Was zobaczyłam :loveu: To se myślę, co będę czekać, jak widzę, że się rozglądacie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie bym nie zauważyła, bo nie Was wypatrywałam :diabloti::eviltong:

Tak jakoś wyszło, że popatrzyłam i Was zobaczyłam :loveu: To se myślę, co będę czekać, jak widzę, że się rozglądacie :evil_lol:[/QUOTE]

Ale prawie na nas wlazłaś :eviltong:

Byłam pewna ze gdzies kolo ringu jestescie wiec szukalam ringu , ale nie spodziewalam sie ze ta wystawa bedzie tak kiepsko zorganizowana :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Byłam pewna ze gdzies kolo ringu jestescie wiec szukalam ringu , ale nie spodziewalam sie ze ta wystawa bedzie tak kiepsko zorganizowana :shake:[/QUOTE]

Tylko, że ja nawet nie patrzyłam na którym ringu będą tybki :eviltong: A jak powiedzieliście, że ring 18, to wiedziałam gdzie był, bo chwilę wcześniej oglądaliśmy buldożki na nim :evil_lol: i dogi :loveu:

Posted

[quote name='betka']To Sankt Petersburg :), chociaż jeszcze nie w białe noce. A co jest nagrodą?[/QUOTE]

Tydzień opieki nad Fredem i Prodziem :diabloti: W terminie dogodnym dla 3x i Grema :diabloti: No, może pójdą na jakieś ustępstwa...

A to nie jest ten kościół obok Kremla?

Posted

[quote name='betka']Może chociaż spojrzy na tę dziwaczkę z ADHD :)?[/QUOTE]
No... może... :roll: jak akurat dziwaczka stanie w zasięgu jego szanownego wzroku... :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jeszcze lepiej zreszta było z prodziakami , chodziłam rozglądałam się i za każdym razem pytałam Seka czy zna tego psy czy to może Prodziaki , chyba z 10 razy koło nich przechodzilismy ale Sebek mówi ze to chyba nie Oni , aż sami do nas podeszli jak rozmawiałam z mama przez telefon :diabloti:
luzik
bisurmany nas rozpoznały
jak przechodziliśmy koło nich do was ;)
usłyszłam tylko: "To brat Baby"
odpowiedziałam z uśmiechem: tak :)
odpowiedziała mi cisza i dziwny wzrok ;)
[quote name='betka']To Sankt Petersburg :), chociaż jeszcze nie w białe noce. A co jest nagrodą?

[quote name='gameta']Tydzień opieki nad Fredem i Prodziem :diabloti: W terminie dogodnym dla 3x i Grema :diabloti: No, może pójdą na jakieś ustępstwa...

A to nie jest ten kościół obok Kremla?
brawo brawo :)
tylko musimy z gemem ustalić najbliższy dogodny termin :diabloti:

[quote name='inka33']No... może... :roll: jak akurat dziwaczka stanie w zasięgu jego szanownego wzroku... :evil_lol:
ruda jest
Fredek lubi rude i bezowe
ale tylko jak mu się chce :razz:

poza tym, że nie nadążam wam odpisywać
(nie żebym miała taki zamiar na wyjeździe ;) )
to chciałam tylko napisać, że betka to miała wejście
raz napisała i od razu wygrała konkurs :evil_lol:

Posted

Teraz już wiem, że tu trzeba tak grać by nie wygrać :p.
Gdybym była z Waszych okolic, to bym jednak chętnie skorzystała z TAKIEJ nagrody. :loveu:
3x - wiesz o tym z doświadczenia, ze ONki są pełne energii i chętne do pracy. Miałam jeden egzemplarz stonowany, teraz mam wyjątkowo nadpobudliwy (ruda przybłęda o wyglądzie i charakterze Alfa ;)). Może by się spodobała Fredziowi.

Posted

Połowa nagrody należy się mi, bo prawie zgadłam :mad: i to jako pierwsza :eviltong:

[quote name='magdabroy']Budowle mi pasują na jakieś rosyjskie miasto :)[/QUOTE]

Ale oczywiście mój post był pominięty :mad::eviltong:

Posted

[quote name='betka']magdabroy - możemy się podzielić :), ja wybieram Freda :)[/QUOTE]

Ok, Prodziaka już znam :) Mój syn go tulił, więc może być :)

[quote name='dOgLoV']Tylko pamietajcie ze Prodziak jest mężem Qwendi wiec tak jak by był nasz ! więc raczej nie ma sie czym dzielić :eviltong:[/QUOTE]

No co Ty, mi Prodziaka nie dasz? :mad: Przecież pod sercem (może) nosisz żonę dla mojego syna :cool3: