3 x Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Dostojne dostojne :loveu: chyba Twoj ;) też czasami tak macie , że sni wam się jakiś sen na zasadzie, że w tym snie ktoś do was przychodzi i wogole? bo mi się wydaje, że nie mam ale z drugiej strony pewne fakty temu przecza sama juz nie wiem ;) a teraz na poważnie, wiecie może kto ma gdzies jakies dojścia w Wojtyszkach? chodzi o dowiedzenie się czy dany pies jeszcze jest i wyciągnięcie go Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 dywanik? z rozmiar łapy nie pasuje do Waszych?:) Quote
3 x Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Saththa napisał(a):dywanik? z rozmiar łapy nie pasuje do Waszych?:) narzuta nie, my jednak mamy poobcinane paznokcie ;) Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 3 x napisał(a):narzuta nie, my jednak mamy poobcinane paznokcie ;) :razz: Waszych łap znaczy Freda i Prodziatka :) Quote
3 x Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Saththa napisał(a)::razz: Waszych łap znaczy Freda i Prodziatka :) no jasne że pasują :) chyba nie musze pisać dokładnie do czyich łap pasują te ślady? :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 3 x napisał(a):no jasne że pasują :) chyba nie musze pisać dokładnie do czyich łap pasują te ślady? :evil_lol: Musisz bo ja juz nicz nie rozumiem :roll: Quote
3 x Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='Saththa']Musisz bo ja juz nicz nie rozumiem :roll: na pewno nie do Freda łapek ;) tylko do tego drugiego gangreńca jakby sie ktoś zastanawial to zyjemy ;) na dworzu szaro buro i ponuro ale wczoraj było słonko wiec na dowód że zyjemy cyknełam fotki i tugeder ewentualnie cuzamen Grem i ja tez zyjemy ale zdjęcia nasze wam daruję :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 przyszłam sobie miniaturki pooglądać ;) Quote
3 x Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 fajnie, że jesteście :) dzięki :) u mnie weny brak nawet na spacerach jakos mniej panfanów, albo zadają ciągle te same pytania i nie ma o czym pisac ;) jedyny wyjątek to było jak się straż miejsca do nas przyjebała akurat wchodziłam z chłopakami do bloku a oni, wychodzili i mineliśmy się przy windach i oczywista musieli się czepnąć czekamy na windę, oni wychodzą zza winkla a po chwili słyszę: - "oo jaki uroczy misiek" :evil_lol: i bach z łapskami do fredzia :) coraz bliżej wiosna pora pomyśleć o zmianie fryzury Fredka w końcu kiedyś przeciez przestanie wiać, prawda? zainspirowana zdjęciem na jednym z watków mam do was pytanie: tak? czy tradycyjnie na krasnala Hałabałę? od razu uprzedzam potencjalne pytania żadne farbownie nie wchodzi w rachubę w końcu to Fred! Quote
3 x Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Saththa napisał(a):a tak i na hałabałę?:D niestety jedno wyklucza drugie o ile z pyskiem nie byłoby problemu o tylkoe ta grzyw z tyłu to tylko w opcji na lwa a nie na Hałabałę Quote
inka33 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='3 x']coraz bliżej wiosna pora pomyśleć o zmianie fryzury Fredka w końcu kiedyś przeciez przestanie wiać, prawda? zainspirowana zdjęciem na jednym z watków Na tym http://www.dogomania.pl/forum/threads/250901-JAGA-przytula%C5%9Bna-Czarna-Owca-wyci%C4%85gni%C4%99ta-z-Radys-w-BDT-inka33-szuka-SUPER-DOMU konkretnym wątku! :mad: :grins: Quote
ania0112 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 na lwa! wyglada jak mix lwa z ..... grzywaczem chińskim :evil_lol: ten wycięty pysk jest rozbrajający... a tak serio to tak się da psu pysk ogolić? nawet fafluły? no padłam:lol: Quote
inka33 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 ania0112 napisał(a):na lwa! wyglada jak mix lwa z ..... grzywaczem chińskim :evil_lol: ten wycięty pysk jest rozbrajający... a tak serio to tak się da psu pysk ogolić? nawet fafluły? no padłam:lol: Sądzę, że w rzeczywistości to jest jakiś ast ubrany w grzywę... ;) Quote
lula2010 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 zagladam do chlopakow weekendowo :loveu:,na focie (jak dla mnie ), jest ast "ubrany" w grzywe :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Widziałam dzisiaj mamuśkę Prodziaka :grins: Quote
ania0112 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 jak to napisałyscie to przyjrzałam się zdjęciom i faktycznie ast.... dalej jestem za królem lwem ale będzie chłopakowi ze gorąco w takiej grzywie.... Quote
Gremlin Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='ania0112']jak to napisałyscie to przyjrzałam się zdjęciom i faktycznie ast.... dalej jestem za królem lwem ale będzie chłopakowi ze gorąco w takiej grzywie.... Jeszcze zobaczymy... na razie go wyczesuję, jeżeli uda się go wyczesać tak jak tybetana ( :lying: ), to nie będzie go trzeba golić Aha... to nie jest z "całości" psa, to tylko jeden boczek. Boczek, czyli między ramieniem a kolanem... I z tego mi wychodzi, że mastif tybetański składa się z: podszerstka (80%) i psa właściwego (20%) Quote
Saththa Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Gremlin napisał(a): I z tego mi wychodzi, że mastif tybetański składa się z: podszerstka (80%) i psa właściwego (20%) To lezą włochy Freda? Czy prodziaka? Bo jakoś zrozumiałam ze z prodziaka... ale on raczej nie ma siwego włocha co?? Quote
Gremlin Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Saththa napisał(a):To lezą włochy Freda? Czy prodziaka? Bo jakoś zrozumiałam ze z prodziaka... ale on raczej nie ma siwego włocha co?? Nie, no jak to może być futro z Freda, przeca to kolorek zupełnie inny :D Quote
Saththa Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Gremlin napisał(a):Nie, no jak to może być futro z Freda, przeca to kolorek zupełnie inny :D no mnie własnie ten kolor na freda wygląda a nie na czarny prodziakowy... :eek2: Quote
Recommended Posts