maciaszek Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 A co to? http://imageshack.us/a/img29/6827/cw6u.jpg http://imageshack.us/a/img29/6827/cw6u.jpg Zdjęcia z cyklu "znajdź 10 różnic"? :eviltong: :diabloti: Quote
3 x Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='maciaszek']A co to? http://imageshack.us/a/img29/6827/cw6u.jpg http://imageshack.us/a/img29/6827/cw6u.jpg Zdjęcia z cyklu "znajdź 10 różnic"? :eviltong: :diabloti: nie nie nie to było 2 x to samo zdjęcie sprawdzalam waszą czujnośc ;) a tak naprawdę to miało byc zamiast dubla takie zdjęcie: Brawo Kasiu, wygrałas możliwość tygodniowej opiki nad Gamoniem i Fredziem w terminie oczywiście dla nas wygodnym ;) Quote
Ziutka Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 3 x napisał(a): Brawo Kasiu, wygrałas możliwość tygodniowej opiki nad Gamoniem i Fredziem w terminie oczywiście dla nas wygodnym ;) Termin już ustalony ??? Dawaj reszte fotek z majówki! Quote
inka33 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 A ja się tak paczam i paczam, i paczam... http://imageshack.us/a/img46/74/klqu.jpg ...i wciąż nie mogę wymyślnąć, dlaczego Prodziakowi nie odczepicie tej smyczy z... spod ogona, chociaż mina jego wyraźnie mówi, że nie jest mu tam z nią dobrze i nawet skarży się Fredziowi, który stara się go pocieszyć, utulić... Quote
3 x Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 (edited) [quote name='inka33']A ja się tak paczam i paczam, i paczam... http://imageshack.us/a/img46/74/klqu.jpg ...i wciąż nie mogę wymyślnąć, dlaczego Prodziakowi nie odczepicie tej smyczy z... spod ogona, chociaż mina jego wyraźnie mówi, że nie jest mu tam z nią dobrze i nawet skarży się Fredziowi, który stara się go pocieszyć, utulić... to patrzaj dalej a powinnaś dojść do wniosku, że to smycz Fredzia ;) a ta jest od niego nieodczepialna bo wole wrócić ze spaceru z nim niż z sama smycza ;) a miny Prodziaka nie będe kometować tak jak fredziosmycz jest nieodczepialna tak prodziakominy sa niekomentowalne ;) wczoraj popołudniowym wieczorem 'dorwał' nas na spacerze jeden Pan (tradycyjnie panfan Freda) pan: "to kaukaz?" my: "tak" pan: "ja tez takiego miałem, w bloku?" my (przygotowani już na pogadanke, że nie te psy nie potrzebuję się wybiegać przez 7 godzin dziennie, że wystarczy im tylko osobny pokoj ;) ): "tak" pan, ładując nam telefon pod oczy: "o takiego mam, dwa: kaukaza i owczarka niemieckiego i też miałem w bloku ale na działkę wywiozłem kaukaza, bo Panstwo wiedza jak to urośnie wielkie? my: "urośnie :crazyeye: a dlaczego?" pan: "to szczeniaki przecież?" my w śmiech ;) "tak, jeden ma 7 miesiecy a drugi 8-9 lat ;)" pan: mina bezcenna i niekomentowalna jak u prodziaka na zdjęciach ;) także jakby ktoś kiedyś coś to mamy dwa szczeniaczki :loveu: btw na tym samym spacerze spotkalismy 3 panie i 3 psy i padło sakramentalne pytanie (jedno z wielu ;) ) " a co to za rasa?" my tradycyjnie: "który?" a panie, zadowolone i uśmiechnięte chyba nowa rasę odkryły :evil_lol: kiedyś siedząc pod castoramą i czekajac na Grema i jakieś mimośrody itp rzeczy powiedzialam panu jednemu ze to kundelki :eviltong: ale mi nie uwierzył :obrazic: następnym razem powiem, ze to burki bez szkoły ;) to już kłamstwem nie będzie :grins: Edited June 22, 2013 by 3 x Quote
gameta Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 a jak będą niegrzeczne owego dnia, to powiesz, że to bure suki ;) I chciałam powiedzieć, że bydle zarasta coraz mocniej. Szok jak szybko... Quote
3 x Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 gameta napisał(a):a jak będą niegrzeczne owego dnia, to powiesz, że to bure suki ;) I chciałam powiedzieć, że bydle zarasta coraz mocniej. Szok jak szybko... ano zarasta i ten zarastający dziad jeden wydziamgolił dzisiaj spacer o 4:30 myśląłam, że ubiję mało tego okazało sie że mnei oszukał bo się tylko wysikał i byłam o tym oszukaniu święcie przekonana do 5:30 jak nie luneło jak nie pierdzielneło i nie pierdzieluje do tej pory cóż widać Fredzio wiedział a Fredzio burz nie lubi spi teraz i masakrycznie na te wszystki grzmoty pierdzi aaaaano i gada jak grzmi gada że się boi i że nie lubi ok ja to wszystko rozumiem ale skąd on kutwa wiedział że taki dzisiaj będzie dzień i spacer trzeba zaliczyć o 4:30 ? Quote
gameta Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Moje bydlątko też czuje zbliżającą się burzę na długo przed nią - i też serdecznie jej nienawidzi...Ciesz się, że tak, znałam psa, który uwielbiał burzę i sikanie w strugach wody :/ Quote
3 x Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 gameta napisał(a):Moje bydlątko też czuje zbliżającą się burzę na długo przed nią - i też serdecznie jej nienawidzi...Ciesz się, że tak, znałam psa, który uwielbiał burzę i sikanie w strugach wody :/ no Prodziak jak na majówce był grad to latał po 'podwórku' i łapał kuleczki co mu z nieba leciały ;) Quote
maciaszek Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 3 x napisał(a):Brawo Kasiu, wygrałas możliwość tygodniowej opiki nad Gamoniem i Fredziem w terminie oczywiście dla nas wygodnym ;):multi: :multi: :multi: Jak rozumiem Wy, w tym czasie, zaopiekujecie się Bazylkiem :diabloti:. Quote
3 x Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 maciaszek napisał(a)::multi: :multi: :multi: Jak rozumiem Wy, w tym czasie, zaopiekujecie się Bazylkiem :diabloti:. myślę, że nie jesteśmy godni Bazyla ;) Quote
maciaszek Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 3 x napisał(a):myślę, że nie jesteśmy godni Bazyla ;)Oj tam, niegodni. Wymigać się próbujesz i tyle ;). Quote
3 x Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 maciaszek napisał(a):Oj tam, niegodni. Wymigać się próbujesz i tyle ;). nie, no skąd ;) Quote
3 x Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 gameta napisał(a):jak nagroda, to nagroda - nie ma że boli... dokładnie np w nagrodę za to że są to chłopaki z nami jadą na mecz tylko jeszcze nie wiemy gdzie go spędzą ;) Quote
Saththa Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 3 x napisał(a):no Prodziak jak na majówce był grad to latał po 'podwórku' i łapał kuleczki co mu z nieba leciały ;) Oooooooa :) już to widze;) Quote
gameta Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 3 x napisał(a):dokładnie np w nagrodę za to że są to chłopaki z nami jadą na mecz tylko jeszcze nie wiemy gdzie go spędzą ;) zadrżałam :nerwy::scared: Quote
Gremlin Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) Chodź, powiem ci coś na uszko... Buzi?! No... ludzie patrzą... Koniec spaceru, wracamy z lasku, jakaś kobitka krzyczy z daleka do nas: - Przepraszam! Przepraszam! Można wiedzieć jak się nazywa ten pies? Ten jaśniejszy, z białym pod szyją? Hm, myślę sobie, pies się nie nazywa, ale wabi, ale niech kobiecie będzie... - Fred! - Przepraszam, jak? - Fred! - powtarzam głośniej. Chwila na przyswojenie informacji i próba riposty - Naprawdę śmieszne - z pretensją i śmiechem jednocześnie. - Owczarek kaukaski - dopowiadam Pani zadowolona podziękowała :D Edited June 24, 2013 by Gremlin Quote
inka33 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Gremlin napisał(a): Koniec spaceru, wracamy z lasku, jakaś kobitka krzyczy z daleka do nas: - Przepraszam! Przepraszam! Można wiedzieć jak się nazywa ten pies? Ten jaśniejszy, z białym pod szyją? Hm, myślę sobie, pies się nie nazywa, ale wabi, ale niech kobiecie będzie... - Fred! - Przepraszam, jak? - Fred! - powtarzam głośniej. Chwila na przyswojenie informacji i próba riposty - Naprawdę śmieszne - z pretensją i śmiechem jednocześnie. - Owczarek kaukaski - dopowiadam Pani zadowolona podziękowała :D Przydarzyło mu się...! :-o Gremlin! :klacz: Quote
3 x Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 (edited) [quote name='inka33']Przydarzyło mu się...! :-o Gremlin! :klacz: tez tam byłam ;) i jestem pewne że gdyby nie ja nicby się nie przydarzyło ;) [quote name='Saththa']Jaki duzy biały pies :razz::) Melisa :) rączki całuję szanownej pani ;) Edited June 25, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 gameta napisał(a):zadrżałam :nerwy::scared: z rozkoszy jak mniemam ;) Quote
3 x Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 wczoraj wieczorową porą byliśmy na umawianej randce ;) z tym cudem :) niestety zdjęcia kiepskie bo bez lampy bo pannica strzelała focha lampie ;) psiaki się wyszalały tak, że jedna z współbiegaczy zgubiła obrożę ;) Pan podłamany nie tyle zgubieniem obroży co tym, że dostanie burę od małżonki ;) Prodziak tak się tym przejął że całą noc nie spał i z nerwów skonsumował gremowego kapcia ;) z ranca nadal był przejęty całą sytuacją na tyle, że jak poszliśmy na polankę to znalazł obrożę ;) i tym sposobem Funia już gania w swojej obroży :) obrożę odebrała Pani Pana nie było mam nadzieję, ze za dużej bury nie dostał wczoraj i tak go dotkliwie komary pogryzły więc 'za swoje' dostał ;) Quote
Saththa Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 a widze, ze fred w tle lezy :0 i Prodziak łazikuje;) Dobry pies obrożę znalazł, przejął się tylko troche zołądka szkoda nie wiadomo jak mocno strawny ten kapeć?? Quote
3 x Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='Saththa']a widze, ze fred w tle lezy :0 i Prodziak łazikuje;) Dobry pies obrożę znalazł, przejął się tylko troche zołądka szkoda nie wiadomo jak mocno strawny ten kapeć?? tja leży i udaje że nas nie zna ;) jak zawsze ;) Prodzik łazikuje jakby mu kto pieprzu *) w de nasypał ;) *) a raczej jakby się ziarenek ostrej papryki najadł :diabloti: on jest niezniszczalny ;) kapec też mu nie zaszkodził a swoje już na nodze grema spędził ;) i jeszcze Fredzio wzięłam go z zaskoczenia i nie zdązył się odwrócić ;) Quote
Recommended Posts