3 x Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 połączymy przyjene z pozytecznym? popopełniamy grafomaństwo i pomożemy m.in. Donaldowi? za każde nowe zdanie dopisane przez kogoś odwiedzającego Freda do bajki nr 3 wstawię zdjecia Fredziocha albo Fredziocha z Gamoniem. link do bazarku z bajką - klik - o dopisanym zdaniu należy mi tutaj zameldowac chociazby pisząc: ja się tam udzielam a gdzie sa kurna zdjęcia, hę? :mad: licze na wasz abstrakcyjny humor Gameta, ludwa, scar, gusia? na was liczę szczególnie ;) u was ten humor to pewnik ;) inni ? do zakończenia bazarku z bajka nie będzie zdjęć u Fredka ;) (na szczęscie mam w cholerę roboty więc powstrzymanie się od wstawiania zdjęc nie będzie trudne :eviltong:) Quote
Florentynka Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Zaraz... Fredziocha albo Fredziocha z Gamoniem? A można ponegocjować? Samego Gamonia? Hę? Zaznaczam, że żeby przygotować grunt do negocjacji i pozytywny nastrój wprowadzić to ja byłam na tym bajkowym bazarku... Quote
3 x Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Florentynka']Zaraz... Fredziocha albo Fredziocha z Gamoniem? A można ponegocjować? Samego Gamonia? Hę? Zaznaczam, że żeby przygotować grunt do negocjacji i pozytywny nastrój wprowadzić to ja byłam na tym bajkowym bazarku...[/QUOTE] no ba, można :) tylko musze poszukać samego Gamonia ;) zarac coś wstawię :) bajeczka niczego sobie taka proekologiczna ;) Quote
3 x Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 no to mamy Gamonia :) za następny fragment bajeczki nr 3 napisany przez kogoś kto tutaj o tym zamelduje (ja się nie liczę) wstawię zdjęcia z kolejnego dnia majówki bo jeszcze nie wszystki dni zostały wam pokazane ;) Quote
Saththa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 http://imageshack.us/a/img42/7647/mdsc07156.jpg alez Jegomość :) Quote
3 x Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Saththa']http://imageshack.us/a/img42/7647/mdsc07156.jpg alez Jegomość :) tybcio pełnym pyskiem na szczeście zdjęcia nie oddają wredności ;) Quote
Saththa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='3 x']tybcio pełnym pyskiem na szczeście zdjęcia nie oddają wredności ;)[/QUOTE] To jakies podłe pomówienia są. Toż to sama Słodycz ;) Quote
3 x Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Saththa']To jakies podłe pomówienia są. Toż to sama Słodycz ;)[/QUOTE] a jadłaś kiedyś czekolade chilli? ;) Quote
Saththa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='3 x']a jadłaś kiedyś czekolade chilli? ;)[/QUOTE] Aaaaa Słodko Ostry?:) Taka zmyłka? Nie jadłam :P Quote
3 x Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Saththa']Aaaaa Słodko Ostry?:) Taka zmyłka? Nie jadłam :P[/QUOTE] coś w ten deseń słodko wredny bym powiedziała ;) tak jak chilli niby niepozorne a jak jebnie w kubki smakowe to niewiadomo czy się śmiać czy płakac tak samo wredas jak coś odjebie to niewiadomo czy śmiać sie czy płakać czy może sprzątac i lac w dupę najczęściej kończy się naganą wewnętrzna, dla nas, typu: "no, mogliśmy nie zostawiać kosmetyczki na półce 1.5m nad podłoga" ;) Quote
Saththa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='3 x']coś w ten deseń słodko wredny bym powiedziała ;) tak jak chilli niby niepozorne a jak jebnie w kubki smakowe to niewiadomo czy się śmiać czy płakac tak samo wredas jak coś odjebie to niewiadomo czy śmiać sie czy płakać czy może sprzątac i lac w dupę najczęściej kończy się naganą wewnętrzna, dla nas, typu: "no, mogliśmy nie zostawiać kosmetyczki na półce 1.5m nad podłoga" ;)[/QUOTE] No zasadniczo mogliście nie zostawiać;) ja sie nabiajałam prtzy tazzie, ze to nie on sie uczy zostawac sam. Tylko ja sie uczę czego nie zostawiać- niczego ;) Quote
3 x Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Saththa']No zasadniczo mogliście nie zostawiać;) ja sie nabiajałam prtzy tazzie, ze to nie on sie uczy zostawac sam. Tylko ja sie uczę czego nie zostawiać- niczego ;) znamy to, trenujemy od stycznia ;) Quote
scarabae Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 No to i ja zostałam wywołana w temacie bajkowym i coś tam popełniłam ;) Zastrzeżeń nie przyjmuję ;) I zamawiam sobie zdjęcie bebzola Gamoniowego, co to go miałam już dawno dostać :mad: Nie pogardzę też bebzolem Fredziochowym. W gratisie mogą być te fotki z majówki ;) Aaa...i przy okazji dziękuję wszystkim, którym chciało się kliknąć i głosować na mnie w konkursie na miskę. Miską nie zostanę, ale zawsze mogę być balią ;) Quote
3 x Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='scarabae']No to i ja zostałam wywołana w temacie bajkowym i coś tam popełniłam ;) Zastrzeżeń nie przyjmuję ;) I zamawiam sobie zdjęcie bebzola Gamoniowego, co to go miałam już dawno dostać :mad: Nie pogardzę też bebzolem Fredziochowym. W gratisie mogą być te fotki z majówki ;) Aaa...i przy okazji dziękuję wszystkim, którym chciało się kliknąć i głosować na mnie w konkursie na miskę. Miską nie zostanę, ale zawsze mogę być balią ;)[/QUOTE] się ogarnę i coś wstawie ;) się bajeczka rozkręca ;) Quote
Florentynka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Przyznam że Gamoń inspirujący bardzo... Piękny jest, po prostu. Quote
3 x Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 nie nadążam, że wstawieniem fotek ;) możecie mi nie wybaczać itd ale i tak szybciej niż mi się chce nie wstawię ;) Quote
Saththa Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 http://imageshack.us/a/img195/1853/prodziak.jpg Słodziak :loveu: Quote
3 x Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Gremlin']Monitoring: http://img547.imageshack.us/img547/5752/20130604074315.jpg ja pitolę co za Gamoń :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ha mam podobnie tylko u mnie dwa monitoringują;) \ Ale Fred ma widze w poważaniu;) Quote
3 x Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Saththa']Ha mam podobnie tylko u mnie dwa monitoringują;) \ Ale Fred ma widze w poważaniu;)[/QUOTE] Fred pilnuje panów remontów ;) tzn pilnuje ich np. kanapek, kubeczków, okularów i butów przed Prodziakiem Wredziakiem ;) btw. a lojalnie mówiłam, żeby wszystko dobrze chowali ;) Quote
Saththa Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='3 x']Fred pilnuje panów remontów ;) tzn pilnuje ich np. kanapek, kubeczków, okularów i butów przed Prodziakiem Wredziakiem ;) btw. a lojalnie mówiłam, żeby wszystko dobrze chowali ;) a cóż zawinął?:) kanapki kubeczki okulary i buty?:) Quote
3 x Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Saththa']a cóż zawinął?:) kanapki kubeczki okulary i buty?:) kanapeczki to chyba panowie remonty już sobie standardowo robią jedną więcej ;) buty chciał wszamać na poczatku ;) ale w porę interweniowalismy i tu muszę przyznac, ze panowie remonty się pilnują ;) kubeczek to chyba sam spadł ;) a poza tym kto zostawia kubek po kawie na nowiuteńkim parapecie? :crazyeye: a i nikt nie przyłapał Prodziaka jakoby to on zaiwanił okulary on tylko zjadł nauszniki z okularów które ktoś mu podrzucił do pyska jak on lezał na łóżku ;) więc na wszelki wypadek gdyby się jednak okazało, że to Fred podrzucił te okulary (bo przecież nie Gangren ;) ) to obiecałam, że nie będę się targować z ceną łazienki ;) w końcu tak nieśmiało sobie z Gremem marzymy, że skoro była os. co ją namietnie mniej lub bardziej dewastowała to i się poczuje do współfinansowania remontu w sumie dewastowanie i finansowanie brzmi podobnie ;) i się rymuje ;) z tego miejsca serdecznie pozdrawiamy Rudą :) i dodatkowo Prodziak rzuca powłóczyste spojrzenie tak jak to tylko on potrafi ;) Quote
3 x Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 znajdz różnice: edit. to że na jednym zdjęciu jest Fred a na drugim kwiatek nie jest brane pod uwagę w konkursie ;) Quote
Recommended Posts