3 x Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 leki zakupione przez ewikS i dostarczone do Niepołomic :loveu: salbutamol 30 op*4 zł = [B]120 zł[/B] BUTAPIRAZOL 20 op*14 zł = [B]280 zł[/B] NO-SPA amp. 20 op*4 zł = [B]80 zł[/B] BALSAM KOŃSKI 2 op*8,5 = [B]17 zł[/B] [B][COLOR="#ff0000"]SUMA: 497 zł [/COLOR][/B] 50 zł na leki przekazała ewikS oraz drugie 50 zł ewikS dostała od dogomaniaczki (kto się przyzna ??? :)) [B][B]czyli jakby nie patrzeć do spłaty mamy prawie [COLOR="#ff0000"]400 zł[/COLOR][/B][/B] a na koncie karmowo bytowym nie mamy takich pieniędzy (odejmując 100 zł przeznaczonych na kantary) [B][COLOR="#ff00ff"][SIZE="3"]może ktoś zechce się dorzucić do leków?[/SIZE][/COLOR][/B] [B]ewikS[/B] - poproszę o numer konta na pw przeleję Ci przynajmniej połowę kwoty dzięki ewikS mozemy płacić w ratach Quote
Szarotka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='3 x']dostałam pieniązki 50 zł dziękuję :loveu: i dostałam też inną wpłatę i to chyba pomyłka wpłata jest od: Mirosławy K. Gdańsk zatytułowana: "Podhalany - od Szarotki" Szarotka daj mi znac na pw co zrobic z tymi pieniązkami?[/QUOTE] Faktycznie cos jest nie tak. Kolezanka miala wplacic 200 zl. na konto podhalanow i te pieniadze nie doszly. Nic z tego nie rozumiem. Jezeli dostalas 200 zl. to podam Ci nr. konta i wplac tam, bo ludzie czekaja. Quote
uzona Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='3 x']uzona dziękuję :) jutro porozmawiam z Iza na ten temat ! do adopcji na pewno jest Siwa i Dakota oraz Fred - bo coś się Państwo nie odzywają :( myślę, ze taka reklama byłaby dla nich ogromną szansą rozumiem, że Roksana to nick na dogo?[/QUOTE] Dziękować nie ma za co :) Ogłoszenia w tym magazynie mają też wartość, bo sam magazyn trafia w ręce ludzi zainteresowanych rasami stróżującymi, czyli specyfika kaukazów jest im znana. Cenią sobie właśnie takie a nie inne cechy charakteru. Roksana, to jedna założycielek i wydawców tego pisma. Nie wiem czy bywa na Dogo, można Ją znaleźć na Molosach lub bezpośrednio napisać na maila [SIZE=2][SIZE=3][B][EMAIL="redakcja@caoikuzyni.pl"]redakcja@caoikuzyni.pl[/EMAIL]. [/B]I telefon [/SIZE][/SIZE][SIZE=2]Roksana kom. 505 184 416[/SIZE] Quote
ewikS Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='3 x']leki zakupione przez ewikS i dostarczone do Niepołomic :loveu: salbutamol 30 op*4 zł = [B]120 zł[/B] BUTAPIRAZOL 20 op*14 zł = [B]280 zł[/B] NO-SPA amp. 20 op*4 zł = [B]80 zł[/B] BALSAM KOŃSKI 2 op*8,5 = [B]17 zł[/B] [B][COLOR=#ff0000]SUMA: 497 zł [/COLOR][/B] 50 zł na leki przekazała ewikS oraz drugie 50 zł ewikS dostała od dogomaniaczki (kto się przyzna ??? :)) [B][B]czyli jakby nie patrzeć do spłaty mamy prawie [COLOR=#ff0000]400 zł[/COLOR][/B][/B] a na koncie karmowo bytowym nie mamy takich pieniędzy (odejmując 100 zł przeznaczonych na kantary) [B][COLOR=#ff00ff][SIZE=3]może ktoś zechce się dorzucić do leków?[/SIZE][/COLOR][/B] [B]ewikS[/B] - poproszę o numer konta na pw przeleję Ci przynajmniej połowę kwoty dzięki ewikS mozemy płacić w ratach[/QUOTE] Pieniążki dostałam od Azizy :) dziękuję bardzo. Kwota do zapłaty jest nieco niższa bo czasem leki przychodziły z hurtowni w niższej cenie :) Niemniej jednak łącznie to jeszcze ok 330 zł. Quote
3 x Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='ewikS']Pieniążki dostałam od Azizy :) dziękuję bardzo. Kwota do zapłaty jest nieco niższa bo czasem leki przychodziły z hurtowni w niższej cenie :) Niemniej jednak łącznie to jeszcze ok 330 zł.[/QUOTE] przelałam własnei 200 zł na na Twoje konto - dziękuję :) w takim razie [B]do spłaty mamy [COLOR="#ff0000"] 130 zł[/COLOR][/B] może ktoś sie dorzuci to nie wykasujemy do zera pomocowego konta dla zwierzaków :roll::roll: Aziza - dziękuję :) Szarotka - pieniązki już oddałam :) uzona - będę dzwonić do Izy i gnębić i męczyć o treści ogłoszeń! to jest wielka szansa dla zwierzaków! Quote
uzona Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='3 x'] uzona - będę dzwonić do Izy i gnębić i męczyć o treści ogłoszeń! to jest wielka szansa dla zwierzaków![/QUOTE] Męcz, męcz :p, bo czasu nie ma zbyt wiele, za kilka dni zamykany jest numer Lato Quote
scarabae Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 A ja właśnie wpłaciłam 20 zł, i jeśli można to chociaż część z tego chciałabym, żeby trafiła też na tego biednego kociaka... Bo widzę, że jakoś został tu pominięty przez użyszkodników :roll: Quote
3 x Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='scarabae']A ja właśnie wpłaciłam 20 zł, i jeśli można to chociaż część z tego chciałabym, żeby trafiła też na tego biednego kociaka... Bo widzę, że jakoś został tu pominięty przez użyszkodników :roll:[/QUOTE] dziękuje :) jak dojda - potwierdzę tutaj na watku ale rozliczenie finansów Kici będzie na miau na jej wątku są wieści o Kici :) właśnie skończyłam rozmawiac z Iza, tzn brak zasięgu zakończył rozmowe ale chwilę rozmawiałysmy Kicia jest bardzo bardzo dzielna jest kontaktowa i strasznie garnie się do ludzi nastawia do głaskania i niesamowicie mruczy cała lecznica jest w niej zakochana jest na silnych lekach przeciwbólowych i antybiotykach na ranki ma kolejno nakładane te opatrunki hydrożelowe na to przepuszczające powietrze dziane opaski i na to ma jeszcze zielony kubraczek (przerobiony kubraczek posterylkowy) je samodzielnie - a dokładnie to zjada wszystko co dostanie jest odłaczona d kroplówek długa droga przed nią jeszcze ale najważniejsze ze nie ma powikłań po zabiegu amputacji i narkozie ! dzielna kicia! Kicia jest malutka drobniutka po amputacji łapki mieści się na dwóch dłoniach Iza jest bardzo, bardzo wdzięczna za wsparcie finansowe ni znamy jeszcze kosztów (bo tak jak pisałam rozlicza się raz na koniec miesiąca) ale wiemy ze koszty będa i to pewnie niemałe powiedziałam jej też ile ludzików na miau i dogo wspiera kicie - dziękuję :loveu: dzisiaj Biafra była w lecznicy u Kici i mam mieć zdjecia by Iza miała net niestety suńka, z która była, zmarła na stole operacyjnym - powikłania po porodzie/sterylce :( Quote
agata51 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 3 x, stówkę wysłałam pocztą 20 maja. Nicku mogło nie być - panienki na poczcie nie zawsze podają. Zresztą to nieważne. Będę wysyłać te swoje 40zł, a wy zdecydujcie, na co lub na kogo - wiecie najlepiej. Za czerwiec/lipiec pójdzie lada szelest. Quote
3 x Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='agata51']3 x, stówkę wysłałam pocztą 20 maja. Nicku mogło nie być - panienki na poczcie nie zawsze podają. Zresztą to nieważne. Będę wysyłać te swoje 40zł, a wy zdecydujcie, na co lub na kogo - wiecie najlepiej. Za czerwiec/lipiec pójdzie lada szelest.[/QUOTE] jeśli wysyłałas jak zawsze to pewnie doszła tylko Iza musi ją zlokalizować ;) na szczęście w maju w ramach akcji powodziowej miała więcej wpłat :) tylko teraz trudniej to ogarnąć ;) poprosiłam ją - ma poszukać ale będę się przypominac bo mamy z Biafrą ustalone że to ja jestem ta zła i mam jej gderać :diabloti: Quote
agata51 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A dajcie sobie spokój. Nie macie większych problemów? Quote
3 x Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 agata51 napisał(a):A dajcie sobie spokój. Nie macie większych problemów? mamy ;) ale tym zajełyśmy się w ramach relaksu i efekty są niestety nie powalają bo tak jak się wszyscy pewnie spodziewali wpłata się znalazła ;) czyli nikt nie jest zdziwiony/zszokowany itd ;) doszła 24 maja faktycznie nie było nicku i Izę zmyliła ta "Poczta" mam zdjęcia dzielnej koteczki (tak piszę, zeby tez nei zapomniec wstawić) edit: jak juz o Bacy i fredzie to ja wszystkie os które prosiły o s[rawdzeni czy i ile ew zalegaja ja pamiętam i sprawdze przepraszam, ze jeszcze się z tym nie ogarnełam alejak nie Maciek to kicia jak nie kicia to suńka ech ale pamiętam i postaram sie jakoś na danich posprawdzac zeby nie zapomniec :oops: Quote
sleepingbyday Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 cześć wam. tak niesmiało przypominam, z etzreba głosować na o.sz. na krakvetowy fundusz. najpierw głosujemy o zdobycie przez o.sz. wystawienia fundacji do ankiety krakvetu. http://www.dogomania.pl/threads/105760-KrakVet-gt-Pani-Zofia-z-Wrocławia-i-Bezdomne-Koty.Bardzo-prosimy-o-głosy!?p=14986366#post14986366 reklamujcie i głosujcie - ja wyjezdżam na awkacje i nie ogarnę! pamiętajcie, ze biała podlaska obiecała nam poparcie w tym miesiącu :-) Quote
Anna_33 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 3x Ty to lepiej sprawdz wreszcie, bo jak podliczysz, to bede musiala sie w ratach wyplacac :-))))) Quote
3 x Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 scarabae napisał(a):A ja właśnie wpłaciłam 20 zł, i jeśli można to chociaż część z tego chciałabym, żeby trafiła też na tego biednego kociaka... Bo widzę, że jakoś został tu pominięty przez użyszkodników :roll: pieniązki doszły dziękuje :) a oto Mała Dzielna Kicia Quote
3 x Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 przeopiuję się z miau: rozmawiałam własnie z Iza Kicia miała załamanie nie jest dobrze stan sie pogorszył, Kicia nie trzyma ciepła leży na termoforze wetki zrobiły dodatkowe badania testy na białaczkę ujemny FIV dodatni :placz: jutro mam nadzieję, będa nowe wieści oby lepsze ! Iza jest bardzo zainteresowana tym olejkiem z dziurawca ale teraz ze względu na to że stan kotki nie jest stabilny i w nocy może zdarzyć się wszystko nie będziemy prosić o wysyłke jeśli Kici się uda i jej stan się ustabilizuje wówczas będziemy się przypminac dziękujemy :) Quote
uzona Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Czy wiadomo co z kicią? 3x, rozmawiałaś z Izą w sprawie ogłoszeń w "Cao i kuzyni" ? Quote
3 x Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 rozmawialam z Iza dzisiaj dosłownie 30 sek Kicia przeżyła noc zaczeła znów jeść wczoraj nie chciała ma robione dodatkowe badania krwi tyle wiem jak będę wiedziała coś więcej dam znac uzona rozmawialam pisalam maila do magazynu dzisiaj/jutro bedzie wstepny zarys tekstu konsuttujemy się z Iza i coś nam się już w głowach porodziło mamy do dyspozycji stronę A4 to cała masa miejsca więc bedziemy robić wszystko zeby zdążyć niestety w odpowiedzi z redakcji nie było podanego terminu więc poza tym ze JUZ to nic więcej co do terminu nie wiem a w pracy mam takie urwanie głowy ze nie wiem jak się nazywam wiec dopiero wiezorami jakoś funkcjonuję Quote
3 x Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 przekopiuję się z miau odnośnie Małej Dzielnej Kici przed wyjsciem z pracy (moim) zadzwoniła jeszcze do mnie Iza nie jest dobrze z Kicią na baaniach krwi wyszły chore nerki mocznik ilestam razy przekroczony i coś jeszcze (wybaczcie ze nie zapamiętałam) ale wyniki jednoznacznie wskazują na fatalny stan nerek znów Mała Dzielna Kicia nie je. Przykro mi, ze muszę wam o tym pisac ale szanse Kici drastycznie maleją :-( to nie tak miało się układać :( Quote
uzona Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 3 x napisał(a): uzona rozmawialam pisalam maila do magazynu dzisiaj/jutro bedzie wstepny zarys tekstu konsuttujemy się z Iza i coś nam się już w głowach porodziło mamy do dyspozycji stronę A4 to cała masa miejsca więc bedziemy robić wszystko zeby zdążyć niestety w odpowiedzi z redakcji nie było podanego terminu więc poza tym ze JUZ to nic więcej co do terminu nie wiem a w pracy mam takie urwanie głowy ze nie wiem jak się nazywam wiec dopiero wiezorami jakoś funkcjonuję Super, że już coś się rodzi, może przyniesie jakieś pozytywne efekty dla psów. Ehhh, żeby doba naciągała się jak guma............... Quote
rencia42 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Deklaracja dla Freda poszła dzisiaj-40zl.Pozdrawiam. Quote
3 x Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 dziękuję :) o Małej Dzielnej Kici na razie nic nie wiem, Iza nie dzwoniła, jak cos będe wiedziec - dam znać Quote
Recommended Posts