3 x Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 uzona napisał(a):Czytając o bazarku przypomniałam sobie, że mam 2 butelki greckiego ouzo, przywiezionego prosto z Grecji. Jedna 200 ml w orginalnej tubie, druga 500 ml, bez tuby. Chętnie podaruje na bazarek. Czy można dołożyć jeszcze do tego, czy już na następny? proponowalabym zrobić osobny bzarek z tego powodu ze mój jest dzielony na rózne zwierzaki Quote
3 x Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 kolejny bazarek PONAD 120 pozycji - Filmy i ksiązki zapraszam :) edit: czy jest ktoś w stanie zasponsorowac wenflony dla koni? wenflony dla koni aukcja kończy się jutro rano Nanhoo juz jeden zestaw kupiła ale one idą Izie "jak woda" myślalam, ze dziewczyny z miau kupiły ale jakis chochlik namieszał i okazuje sie ze jednak nie a to jest jedna z najważniejszych i najszybciej idacych rzecy dla koni Quote
Szarotka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 3 x napisał(a):kolejny bazarek PONAD 120 pozycji - Filmy i ksiązki zapraszam :) edit: czy jest ktoś w stanie zasponsorowac wenflony dla koni? wenflony dla koni aukcja kończy się jutro rano Nanhoo juz jeden zestaw kupiła ale one idą Izie "jak woda" myślalam, ze dziewczyny z miau kupiły ale jakis chochlik namieszał i okazuje sie ze jednak nie a to jest jedna z najważniejszych i najszybciej idacych rzecy dla koni Mam nadzieje, ze ktos pomoze ???????????/ Quote
Makrela Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 3 x napisał(a):kolejny bazarek czy jest ktoś w stanie zasponsorowac wenflony dla koni? wenflony dla koni aukcja kończy się jutro rano Nanhoo juz jeden zestaw kupiła ale one idą Izie "jak woda" myślalam, ze dziewczyny z miau kupiły ale jakis chochlik namieszał i okazuje sie ze jednak nie a to jest jedna z najważniejszych i najszybciej idacych rzecy dla koni Kupiłam właśnie dwa zestawy. Jaki podać adres wysyłki? Niech od razu ślą w miejsce docelowe, a nie do mnie. Podajcie mi proszę na PW. A co do tego greckiego ouzo, to ja chętnie kupię na bazarku, więc wystawiajcie, wystawiajcie :P Quote
3 x Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Makrela napisał(a):Kupiłam właśnie dwa zestawy. Jaki podać adres wysyłki? Niech od razu ślą w miejsce docelowe, a nie do mnie. Podajcie mi proszę na PW. A co do tego greckiego ouzo, to ja chętnie kupię na bazarku, więc wystawiajcie, wystawiajcie :P dziekuję :) poszło pw :) teraz to Iza będzie mogła kroplówkowac konie spokojnie :) Quote
Anna_33 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 W ostatniej chwili sie udalo :-) ja to mam nadzieje, ze Iza nie bedzie musiala tak czesto kroplowek uzywac...ostatnio urodzaj miala na konskie problemy. Zaraz wysle Ci Gosiu zdjecie Chiary, nadal kabla komorkowego nie znalazlam. I przepraszam, ze tak przelatuje przez watek, ale mialam piekielny tydzien i ten sie lepiej nie zapowiada :-( Quote
3 x Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 dzieki iwlajn zakupilam własnie preparat przeciwko owadom wraz z 2,5 litrowym uzupełnieniem na szybko rozmawialam z Iza gdzie go wysłac i znów słyszałam to piękne "jestem w szoku" ;) iwlajn dziekuję Ci przeogromnie :loveu: Quote
uzona Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 3 x napisał(a):proponowalabym zrobić osobny bzarek z tego powodu ze mój jest dzielony na rózne zwierzaki Jasne, tylko czy mogłabym prosić Cię o zrobienie tego bazarku, bo nie wiem jak :oops:, podesłałabym Ci zdjęcia na maila Makrela napisał(a): A co do tego greckiego ouzo, to ja chętnie kupię na bazarku, więc wystawiajcie, wystawiajcie :P Jeśli tylko 3x wystawi bazarek, to zapraszam serdecznie :lol: Quote
3 x Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 uzona napisał(a):Jasne, tylko czy mogłabym prosić Cię o zrobienie tego bazarku, bo nie wiem jak :oops:, podesłałabym Ci zdjęcia na maila Jeśli tylko 3x wystawi bazarek, to zapraszam serdecznie :lol: moj mail gibah@o2.pl będę potrzebowac: zdjęc, opisu i wagi żeby ustalić koszty wysyłki i cenę wyjściwą i ew kup teraz Quote
3 x Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 beka napisał(a):kupiłam 1 zestaw wenflonów, dziekuję :) Quote
uzona Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 3 x napisał(a):moj mail gibah@o2.pl będę potrzebowac: zdjęc, opisu i wagi żeby ustalić koszty wysyłki i cenę wyjściwą i ew kup teraz Wysłałam.......dziękuję :lol: Quote
3 x Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 beka, moge prosić na pw nazwę użytkownika na allegro? Uzona, maile mam jak nie padnę zaraz będzie bazarek edit: bazarek gotowy Grecka wódka którj nazwy nie umiem wymowić ;) kto był spragniony? Quote
3 x Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 z mojego bazarku Bazarek rózności po podliczeniu dla Biafry wyszło 52 zł za 37 zł kupiłam Izie latarkę o której chyba było pisane, taka ładowana z gniazdka którą dzisiaj wysłałam - 9 zł - priorytet polecony zakup latarki dopisuję do konta budowlanego bo latarka bardziej do budowlanego niż do karmowego pasuje ;) a pozostałe 6 zł - również a oto paragon za latarkę i dowód nadania: Quote
Soema Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jakby ktoś coś z Krakowa miał dla Izy, to się będę z nią widziała w czwartek, może się uda zabrać coś :) muszę tylko się jutro na 100% upewnić, że będę samochodem. Quote
sonikowa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Soema, a czy mozesz zrobic zdjecia kaukazom?? Niemcy uzbierali sporo pieniedzy dla Biafry, dopytuja sie o psiaki, i wiadomo, ze slowo pisane to nie to co zdjecie... Nie chce zawracac tym głowy Biafrze, ale może tobie sie uda? Przy okazji dodam tylko, ze pieniądze zebrane w Niemczech zostaną przekazane w całości na żarło dla psów i kotów. Quote
Soema Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 sonikowa napisał(a):Soema, a czy mozesz zrobic zdjecia kaukazom?? Niemcy uzbierali sporo pieniedzy dla Biafry, dopytuja sie o psiaki, i wiadomo, ze slowo pisane to nie to co zdjecie... Nie chce zawracac tym głowy Biafrze, ale może tobie sie uda? Przy okazji dodam tylko, ze pieniądze zebrane w Niemczech zostaną przekazane w całości na żarło dla psów i kotów. Nie da rady :( bo w czwartek będziemy się widziały na neutralnym terenie niestety, ale będą samochody żeby zabrać rzeczy i można coś przekazać. Biafra będzie musiała zrobić zdjęcia rzeczy, to może się jej uda i kaukazom zrobić Quote
Asior Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 kilka stron wcześniej były zdjęcia ubłoconych kaukazów i bud, nie wystarczą takie??? Quote
3 x Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 rozmawialam własnie z Iza jak net jej pozwoli to prześle mi zdjęcia do kolejnego allegro wiec być może załapią się na nie i psy jak się uda to się będę dzielić :) postaram się zaraz napisac punktowo co ustaliłyśmy: 1. Iza odzyskała straciała i juz odzyskała samchod mówiła ze ma na wszystkie czesci i roboty rachunki 2. przy pomocy sąsiada udało się prowizorycznie załatac drogę i poki co Iza dojezdza do siebie autem mówiła jeszcze o jakiejs wielkiej dziurze na drodze, która teraz omija bokiem ale jak spadnie deszcz to juz nie bedzie mogła i znów bedzie musiała docierac do domu po czesci pieszo 3. dzisiaj wrócił MOJO :) 4. po całym dniu robienia studni udało się doprowadzić wodę do domu nie jest to przejrzysty wodospad ale można się umyć czy uprać rzeczy i w związku z tym Iza bardzo bardzo bardzo ale to bardzo dziękuje wszystkim za wpłaty na prywatne konto gdyż dzięki tym wpłatom będzie mogła "podziękować" sąsiadowi za pomoc wiadomo od sąsiada faktury czy rachunku nie wezmie mamy co prawda pieniązki na koncie budowlanym tyle, ze dzięki wpłatom na konto prywatne Izy, te z kont budowlanego sa jeszcze nieruszone 5. Iza cały czas myśli o tym koniu utopku ja coś czuję ze ona go na dniach przywiezie :) teraz co ustalilam w kwesti finansów: 6. jak juz jutro przejrze na oczy to pieniązki od Moniki Ł, które sa obecnie na koneic "sprzęty ambulatoryje" jutro przeleję bezpośrednio do Lecznicy gdzie Iza kupuje niezbędne leki 7. przeleję też Izie kolejne 400 zł na siano i 200 zł na słomę - bo to w tej chwili jest najbardziej potzrebne teraz prośby: oczywiście Iza jak zawsze prosi dla zwierząt :) 8. jesli ktoś ma na zbyciu albo może zakupić - pontony dla kaukazów czyli rozbieralne legowiska niestety podczas powodzi i osuwiska ocalał jeden pozostałe zostały zniszczone dostało sie do nich błoto Iza cos mi tłumaczyła (tylko moja wyobraznia juz zaszwankowała) że się połamały psy są stare i chore biorą leki na stawy wiec jak juz wychodza powygrzewac stare kości to do tejpory robiły to na pontonach, których teraz nie ma orietuje sie ktoś ile coś takiego kosztuje i gdzie można kupić? rozmiar conajmniej 3 x XL chyba nic nie pomieszłałam jakby coś mi się jeszcze przypomniało to jutro dopisze :) Quote
Recommended Posts