3 x Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 tula napisał(a):3x podaj imiona maluchów:) nie mogę, bo się robi dla nich bazarek szubienica ;) Iza odebrała od koleżaki karmę dla kotów (drugą częśc) zamawianą przez dziewczyny z dogo :) doszła też karma jak typujemy z szerloka 4 worki po 15 kg Dog Chow nie czekamy na żadną inną karmę więc ta musiala być z szerloka :) Iza obiecała zdjęcia :) edit: zakończył się bazarek z Cao i kuzyni d podziału jest 57 zł jeszcze nie wymyslilam jak to podzielić pomiedzy ogólne potrzeby zwierząt czyli konto bytowe a wakacyjnych wyrzutków które mają prawie 700 zł długu (dlatego sobie tutaj pisze, zeby za dwa tyg jak wróce pamiętac ze mam go rozliczyć) dzwoniła podobno jedna osoba w sprawie szczeniaka nie wiem czy gdzieś juz poszły jakies ogłoszenia ale ktokolwiek to uczynił - dziękuję :) Quote
tula Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja dałam maluchy na cafeanimal, gumtreekraków i alegratka, chciałam jeszcze na adopcjapsa.pl ale tam dodaje sie po jednym zdjęciu tylko i dlatego chciałam każdemu zrobić osobne ogłoszenie ale bez imion mam trudniej:) No trudno zrobię bez imion:) Quote
3 x Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='tula']Ja dałam maluchy na cafeanimal, gumtreekraków i alegratka, chciałam jeszcze na adopcjapsa.pl ale tam dodaje sie po jednym zdjęciu tylko i dlatego chciałam każdemu zrobić osobne ogłoszenie ale bez imion mam trudniej:) No trudno zrobię bez imion:) to ja zapraszam na bazarek z odgadywaniem imion :) Quote
uzona Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='3 x']oto przeurocze szczeniaki: szczeniak pierwszy: dziewczynka szczeniak drugi: chłopczyk szczeniak trzeci: dziewczynka Podniose przypominając szczeniaczki czekające u Biafry na nowe domki Quote
Perfi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='3 x'] skad policja ma szczeniaki? ano był wypadek i tutaj nie mamy jasności co i jak ale wychodzi nam, ze sprawca wypadku wiózł w samochodzie owe szczeniaki samochód został zabezpieczony jako dowód w sprawie wypadek był pod krakowem więc podobno schronisko krakowskie odmówiło wzięcia szczeniaków więc policja mają 3 szczeniaki nieustalonego własciciela zadzwoniła do Izy dwa tyg temu staneło na tym, ze policja spróbuje ustalić własciciela szczeniaków chociażby dlatego zeby potem nie było ze wyadoptowaliśmy czyjeś szczeniole (nie wiem dlaczego szczeniaki nie były "przypisane" sprawcy wypadku) no i jak widac nie ustaliła ehhhh art. 15 paragraf 2 kodeksu postępowania karnego: Wszystkie instytucje państwowe, samorządowe i społeczne są obowiązane w zakresie swego działania do udzielania pomocy organom prowadzącym postępowanie karne. czyli schronisko nie mialo prawa odmowic przyjecia psow. mozna by je takze "zapezpieczyc" wraz z samochodem - umiescic w miejscu gdzie przebywaja psy policyjne. ale nie ma sie o co martwic, koszty hoteliku i tak zostana sciagniete ze sprawcy wypadku ;) Quote
Asior Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Perfi napisał(a): czyli schronisko nie mialo prawa odmowic przyjecia psow. ale schronisko jest albo u nas albo w NT a tam gdzie pewnie była ta sprawa nie ma schroniska, więc musieli pewnie dlatego opłacić hotel. Żadne schronisko nie przyjmuje psów spoza gminy... Quote
scarabae Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 A ja sobie pozwolę zaprosić do odgadywania imion szczeniaków...Bo 3x nie ma, więc ją chwilowo zastępuję ;) Quote
Perfi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Asior napisał(a):ale schronisko jest albo u nas albo w NT a tam gdzie pewnie była ta sprawa nie ma schroniska, więc musieli pewnie dlatego opłacić hotel. Żadne schronisko nie przyjmuje psów spoza gminy... od policji musi przyjac, jak zreszta stoi w przytoczonym przepisie tak czy inaczej lepiej sie stalo ze w koncu trafily do hotelu, zdziwila mnie po prostu ta procedura Quote
Asior Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Perfi, ale nie muszą!! Nas trzymają przepisy też!!! Znaczy jeśli policja zgodziła by się opłacać ich pobyt w schronisku (coś koło 13 zł za dobę) to pewnie by przyjęli Quote
tula Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A nie wiecie dziewczyny czy ktos jeszcze dzwonił w sprawie szczeniaczków do Biafry? Bo maluchy mają naprawdę mnóstwo wyświetleń:) Dzisiaj odnowię im cześć ogłoszeń. Quote
sleepingbyday Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 cześć wam! niestety wróciłam, ogarnełam trochę pracę, no i hop na dogo - aktualnie zaczynam walkę z miesiącem zaległości, więc plis, miejcie cierpliwośc. szukałam jakichs aktualności, ale.... jak sytuacja wygląda? co to za jakieś szybienice bazarkowe? czyżby 3 x znów wymysliła cos nowego na bazarek? ta kobieta powinna być rekinem przedsiębiorczości, zawsze cos skubana wymysli :-) Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='sleepingbyday']cześć wam! niestety wróciłam, ogarnełam trochę pracę, no i hop na dogo - aktualnie zaczynam walkę z miesiącem zaległości, więc plis, miejcie cierpliwośc. szukałam jakichs aktualności, ale.... jak sytuacja wygląda? co to za jakieś szybienice bazarkowe? czyżby 3 x znów wymysliła cos nowego na bazarek? ta kobieta powinna być rekinem przedsiębiorczości, zawsze cos skubana wymysli :-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z nowości: na dogo można mieć tylko 2 banerki... Quote
maciaszek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z nowości: na dogo można mieć tylko 2 banerki...To dlaczego masz 3 :eviltong: :eviltong: :eviltong:? Quote
tula Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dziewczyny przepraszam za offa ale szukam dogomaniaczek zajmujących się psami rasy husky, AnnaA podesłała mi ten wątek o trzech huski w strasznym stanie które odkryła w stadninie koni jej znajoma, sprawa bardzo pilna: http://www.dogomania.pl/threads/190512 Quote
agata51 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 10.08. - deklaracja Fred/Baca wysłana. Jak się chłopaki miewają? Quote
rencia42 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Poszła deklaracja dla Freda na sierpień-40zl Quote
uzona Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 x3 na urlopie, to i wątek popadł w wakacyjne lenistwo :) Quote
uzona Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 A ja chciałam zaprosić Was na bazarek. Odbywa się on na Molosach, ale jeśli ktoś byłby chętny do licytacji, a nie ma tam konta, to ja chętnie będę pośredniczyła. Dochód przeznaczony jest na Cao z kaliskiej pseudohodowli http://www.forum.**********/showthread.php?p=1076778#post1076778 Fajne 2 płyty dodatkowo z dedykacją i autografem Darka Maciborka. Zapraszam:) Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='uzona']A ja chciałam zaprosić Was na bazarek. Odbywa się on na Molosach, ale jeśli ktoś byłby chętny do licytacji, a nie ma tam konta, to ja chętnie będę pośredniczyła. Dochód przeznaczony jest na Cao z kaliskiej pseudohodowli http://www.forum.**********/showthread.php?p=1076778#post1076778 Fajne 2 płyty dodatkowo z dedykacją i autografem Darka Maciborka. Zapraszam:) Link nie dziala ............... Quote
coronaaj Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z nowości: na dogo można mieć tylko 2 banerki... To nie dobra wiadomosc...gdzie to mozna znalesc??? Co zrobia jak mam 4? Quote
Recommended Posts