sleepingbyday Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 a czy państwo już głodsowali w ankiecie krakvetu? boguszyce walcza o wygraną! pomóżcie!!!! prosze cię o rozważenie głosu na ostatnią szansę w aktualnej ankiecie krakvetu. ci ludzie zatrzymali samowładztwo prezesowej i koszmar psów, zaczęli zmiany, sytuacja jest o wiele lepsza. ale do ideału daleko, stajni augiasza nie da sie wyczyścic raz dwa. prosimy o wsparcie i poparcie dla dobrych zmian: http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem!! sbd :-) Quote
bahlsa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 KWL napisał(a):Link pokazuje ogłoszenie Bacy a nie Freda :-) ups...przepraszam Quote
marlenka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='sleepingbyday']a czy państwo już głodsowali w ankiecie krakvetu? boguszyce walcza o wygraną! pomóżcie!!!! prosze cię o rozważenie głosu na ostatnią szansę w aktualnej ankiecie krakvetu. ci ludzie zatrzymali samowładztwo prezesowej i koszmar psów, zaczęli zmiany, sytuacja jest o wiele lepsza. ale do ideału daleko, stajni augiasza nie da sie wyczyścic raz dwa. prosimy o wsparcie i poparcie dla dobrych zmian: http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem!! sbd :-) Ja równiez przyłączam się do apelu SBD , głosujcie .... Quote
kurza stopa 39 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 KWL napisał(a):O Fredzie info jest gdzieś po całym wątku rozsiane. Ogólnie to pies w co najmniej średnim wieku, o dość skomplikowanej, nie najprostszej psychice. Dodając do tego jego rozmiary jest to przypadek bardzo trudny do wyadoptowania. Ogłoszenia nie wiem czy jakieś w tej chwili ma, kiedyś były ( byli nawet tacy co chcieli go adoptować do gry w piłkę ;-) ). Niezależnie od ogłoszeń jest to psiak jeśli już do adopcji to bardzo dobrze przemyślanej i ostrożnie zrealizowanej. I właśnie dlatego jest wciąż u Biafry... Może warto jednak spróbować ogłaszać? Quote
KWL Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Można - jeśli chcesz wystawic ogłoszenia Fredowi skonsultuj się z Biafrą, napisz nowy opis i może się mu poszczęści :-) Quote
uzona Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Podnoszę niedźwiadki do góry z prośba o pomoc :help1: Quote
kurza stopa 39 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 KWL napisał(a):Można - jeśli chcesz wystawic ogłoszenia Fredowi skonsultuj się z Biafrą, napisz nowy opis i może się mu poszczęści :-) Wysłałam PW :) Quote
3 x Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 przelałam własnie 100 zł na kaukaziki które się uzbieały z bazarków: Bazarek frywolitka Bazarek kosmetyczny jak dojda - prosze o potwierdzenie na bazarkach wszystkim podnoszczym i kupującym - DZIĘKUJĘ :) Quote
Klementynkaa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 witam, dzięki Aziza ;) wpłaciłam dzisiaj 20zł na BACE, mam nadzieje, że chociaż odrobinkę pomogę! Quote
kurza stopa 39 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 kurza stopa 39 napisał(a):Wysłałam PW :) Nie mam odpowiedzi jeszcze :) Quote
3 x Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Klementynkaa napisał(a):witam, dzięki Aziza ;) wpłaciłam dzisiaj 20zł na BACE, mam nadzieje, że chociaż odrobinkę pomogę! dziękujemy :) każdy pieniążek jest dla nich ważny :) Quote
Soema Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Biafra napisał(a):Kaukazy toną dosłownie. Ja też :placz: Kraków pływa, to ja nie chcę myśleć co jest u Was :( :shake: Quote
3 x Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Biafra napisał(a):Kaukazy toną dosłownie. Ja też :placz: kurde marne pocieszenia ale wawa tez pływa kazda osiedlowa uliczka płynie Michas miał przymusowo dłuższy spacer bo musieliśmy obchocidz jeziora deszczowe na około ;) btw Biafra bedzie jakies rosliczenie? bo nie ukrywam, ze interesuje mnie ile chłopaki maja pieniędzy a raczej ile im ciagle brakuje no i czy ktoś wpłacił z dopiskiem "na leczenie Bacy" Quote
kurza stopa 39 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 No nieźle, my też pływamy :( Biafro w wolnej chwili sklec mi krótki tekścik do Bacy i Freda, może zdarzy sie cud i znajdą domki! Quote
Aska7 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przelałam 114,00 zł. za bazarek. Proszę o potwierdzenie na wątku. http://www.dogomania.pl/threads/184578-Dla-BAcy-i-Freda-takie-tam-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-07.05.?p=14579808#post14579808 Quote
Biafra Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 kurza stopa 39 napisał(a):No nieźle, my też pływamy :( Biafro w wolnej chwili sklec mi krótki tekścik do Bacy i Freda, może zdarzy sie cud i znajdą domki! Sklecę coś , tylko najpierw muszę się uporać z rozliczeniami ;) Wpływy od 1.04 do 30.04 10,00 deklaracja SBD 40,00 morisowa deklaracja za 03 i 04 10,00 Bjuta dla Bacy 10,00 Bjuta dla Freda 10,00 3 X dla Bacy 30,00 Moresik dla Freda i Bacy 30,00 anonim deklaracja dla chłopaków 10,00 3 X dla Freda 10,00 Bambino dla Freda 30,00 uzona dla Freda 30,00 Maruda 666 dla Freda 40,00 Rencia42 deklaracja 10,00 Waldi dla Bacy deklaracja 40,00 Ewa z OS 30,00 uzona na leczenie Bacy 40,00 sonikowa 20 deklaracja + 20 leki 40,00 samoglow dla Bacy i freda 20,00 Iwlajn dla Freda 20,00 Bożena P. dla Bacy i freda 40,00 Agata51 dla Bacy i Freda 50,00 gos dla Bacy 140,00 Anna S. dla Bacy i Freda 50,00 morisowa na leczenie Bacy 333,00 Aska7 bazarek 10,00 zuzaneczka dla Bacy i Freda 10,00 Bjuta dla Bacy 10,00 Bjuta dla Freda 20,00 3 X dla Bacy i Freda 30,00 anonim deklaracja 100,00 Anna P.na leczenie Bacy 100,00 Maruda666 dla Bacy i Freda ------------------------------------------- 1353 suma wpłat wydatki 90 zł - dwa opakowania Frontline Combo XL na kleszcze i swierzbowce Quote
3 x Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 z moich szybkich obliczeń wynika ze kaukazy kwiecień zakończyły na minusie ok 230 zł kiepsko ale z drugiej strony udało się w znacznej mierze zniwelowac dług Bacy za lecznie i widzę, ze u mnie deklaracja majowa jest ujeta juz w kwietniu (zeszła ostatniego kwietnia) Quote
sleepingbyday Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 no, na południu powodzie, więc podtopione lekko chodniki wawy to mały pikus. biafra, czy wasz teren jest zagrożony? Quote
Ksera Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 sleepingbyday napisał(a):no, na południu powodzie, więc podtopione lekko chodniki wawy to mały pikus. biafra, czy wasz teren jest zagrożony? Taaaaaak, Biafry teren jest zagrożony, ona sama ewakuowana z malutką Emilką, niestety góra na której mieszka zaczęła zjeżdżać, popękane i zapadnięte domy, rozerwana droga, brak jakiegokolwiek dojazdu, brak pomocy od gminy, Biafra z dzieckiem na ręce i tym co mogła zabrać do drugiej, tak schodziłyśmy wczoraj z góry, ja miałam na smyczy Bacę, którego kojec spłyną i kozę, mój syn drugą kozę niósł na rękach. Jeżeli dom Biafry będzie ocalony i nie zjedzie to dojazdu tam jeszcze długo nie będzie, pomoc potrzebna. 10 minut temu otzrymałam telefon o ewakuacji krakowskiego schroniska, potrzebne pilnie miejsca dla 600 psów... Quote
3 x Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ksera napisał(a):Taaaaaak, Biafry teren jest zagrożony, ona sama ewakuowana z malutką Emilką, niestety góra na której mieszka zaczęła zjeżdżać, popękane i zapadnięte domy, rozerwana droga, brak jakiegokolwiek dojazdu, brak pomocy od gminy, Biafra z dzieckiem na ręce i tym co mogła zabrać do drugiej, tak schodziłyśmy wczoraj z góry, ja miałam na smyczy Bacę, którego kojec spłyną i kozę, mój syn drugą kozę niósł na rękach. Jeżeli dom Biafry będzie ocalony i nie zjedzie to dojazdu tam jeszcze długo nie będzie, pomoc potrzebna. 10 minut temu otzrymałam telefon o ewakuacji krakowskiego schroniska, potrzebne pilnie miejsca dla 600 psów... pytanie jak my (po drugiej stronie kabla) możemy pomóc? co z pozostałymi psami? kaukazy, Lucky jeszcez chyba jakas suczka była? czy ja juz coś mieszam? kurde zajebiście niewsoło :( Quote
Ksera Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Reszta psów została, nie było czym przewieźć, robiło się ciemno, Biafry auto zostało pod domem bez możliwości wyjazdu, kojce są bezpieczne, przynajmniej taką mam nadzieję... Biafra tam dzisiaj podjedzie je nakarmić i wszystko się okaże, ja mam 3 kojce wolne, ale już będą zajęte przez psy ze schroniska. Quote
Bjuta Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ksera napisał(a):Taaaaaak, Biafry teren jest zagrożony, ona sama ewakuowana z malutką Emilką, niestety góra na której mieszka zaczęła zjeżdżać, popękane i zapadnięte domy, rozerwana droga, brak jakiegokolwiek dojazdu, brak pomocy od gminy, Biafra z dzieckiem na ręce i tym co mogła zabrać do drugiej, tak schodziłyśmy wczoraj z góry, ja miałam na smyczy Bacę, którego kojec spłyną i kozę, mój syn drugą kozę niósł na rękach. Jeżeli dom Biafry będzie ocalony i nie zjedzie to dojazdu tam jeszcze długo nie będzie, pomoc potrzebna. 10 minut temu otzrymałam telefon o ewakuacji krakowskiego schroniska, potrzebne pilnie miejsca dla 600 psów... Matko jedyna... Quote
Recommended Posts