irenaka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 3x wrzuciłam tylko Twoje bazarki, ten trzeci już się skończył. Sprawdź i proszę o uwagi. A z lepszych wiadomości, mam tylko jedną. Nastąpi zmiana prowadzącego wątek. Jak ktoś chętny, to rączka w górę:). Na własny użytek nazwałam moje zniknięcie z dogo wyjazdem do SPA:evil_lol:. Jak mnie odmłodzą o parę lat;) to i siły wrócą:). Quote
3 x Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 chyba rozważania dotyczace oddania jednego spowrotem do Boguszyc przybiorą niedługo forme działania kurde ja jeszcze potrafilabym zniesc ten miesieczny dług, to szło przy mocnym spręzeniu załatac ale kuzwa niech jeszcze raz bedzie krytyczna sytuacja u któregokolwiek to będzie tragedia w sumie juz jest ***** mać Quote
Aska7 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Z biżuteryjnego wyszło 332,00 zł. Postaram się zrobić jakiś następny bazar. Quote
irenaka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Przepraszam dziewczyny, nie mogę wysłać pw do Waldi481 a wiem, że tu zagląda. Waldi, podaj swój mail lub napisz na mój: irenaka7@wp.pl Quote
3 x Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 do osób które wspomogły Freda i Dakotę wysłałam inf o stanie finansów Bacy mam nadzieję, ze ktokolwiek nas wspomoże poprsiłam aby w przelewie była inf ze to na leczenie Bacy (ub coś w tym stylu) Quote
uzona Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Witam Chciałam zamieścić w swoim podpisie na innym forum, też psim, banerek z kaukazami pod opieką Biafry, ale nijak nie mogę tego zapisać :oops: tak żeby po kliknięciu otwierał się temat. Albo kopiuje mi się sam obrazek bez odniesienia do tematu, albo link, bez obrazka. Pomóżcie proszę. Quote
3 x Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 na naszym forum działa to tak w sygnaturze umieszczasz to: ?URL="http://www.dogomania.pl/threads/140817-Baca-i-Fred-kaukazy-z-Boguszyc-ZAPAA-AE-FINANSOWA?p=13633604#post13633604"] tylko znak zapytania na poczatku zamień na nawias kwadratowy o taki "[" nie wiem czy na innych forach działa tak samo ale moze akurat się uda :) Quote
uzona Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dziękuję za pomoc :smile:.........ale na innych forach banerek "nie działa". Zamieściłam w podpisie linki do tematu, może ktoś zajrzy i pomoże. Te "forumy" to Cao grupa i Psiarnia. Quote
morisowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 31.03. wpłaciłam 40 zł (deklarację za marzec i za kwiecień). Nie ma tego jeszcze w rozliczeniu marcowym, ale pewnie załapie się dopiero do kwietniowego. Piszę tylko, żeby nie było, ze jeszcze za marzec nie wpłaciłam :) A przed chwilą puściłam przelew 50 zł na leczenie Bacy. Quote
irenaka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Mam złą wiadomość. Mamy mniej stałych deklaracji na Bacę o 10,00. Siła wyższa, życie jest brutalne. Tytuł zmieniłam:shake:. Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 jestem za zmiana tytułu i w pierwszym poście dramatyczna informacja. juz pisałam o tym - nie ma co "słodko pierdzieć", tylko walić - dogomaniacy zawiedli. oboecali i zawiedli. iles tam osób sie obrazi. trudno. ale to ważne. zeby w mocnych słowach napisac, ile mielismy deklaracji, a z iloma zostalismy. i z jakimi psami, bo to nie sa jamniki czy plaskate, same cholera krople antykleszczowe to kasa ogromna. karma - tak samo. aha, miałam fajny telefon od pani z krakowa, chciała wpłacic na hotelik dla rawianina, więc jej zaproponowałam wpłatę dla wielkopsów, bo z tego samego schronu, co rawianin, a pod opieką fundacji krakowskiej (zreszta zna, ma ulotkę). obiecała wpłacić 100 zł (po 1/4 na każdego wielkopsa), a potem obiecała jakies stałe wpłaty miesięczne, mam nadzieję, ze będzie mogła. powiedziałam jej, ze mamy takie długi, że naprawde urządza nas każda kwota byle regularnie, bo wiadomo, że stówka miesięcznie to rzadko mozliwe. Biafra, daj znać, czy wpłaci, tak z ciekawości. pani Elżbieta So......ńska Quote
Kaja i Aza Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Birorac pod uwage fakt, ze jedna osoba sie zadeklarowala z wzieciem na siebie kosztow utrzymania Bacy, a potem zniknela z Dogo bez slowa wyjasnienia, moze rzeczywiscie bicie tych, co jeszcze zostali nie jest najlepszym pomyslem. Z Dogo sie juz nic nie wycisnie, trzeba szukac poza, choc ja nie mam pomyslow gdzie, zwlaszcza, ze zupelne nie znam polskiej rzeczywistosci. Najlepsi byli by jednak sponsorzy komercyjni, jakies wieksze firmy, ale czy to w ogole mozliwe na dluzsza mete? Quote
irenaka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dwa skrajnie różne zdania:shake:. Może ktoś jeszcze się pojawi i wypowie, wtedy zmieniam tytuł. Quote
Kaja i Aza Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dla wyjasnienia: ja nie mam nic przeciwko zmianie tytulu na drastyczny, obawiam sie tylko, ze bedzie to malo skuteczne. Quote
3 x Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 mam podobne zdanie co sbd jak ktoś sie wypiął na kaukazy i słowa nie powiedzial to nie jest w porzadku nie mówie zeby obrzucac go błotem ale nie ma co owijac w bawełnę jesli ktoś by napisał słowo, ze nie może bo nie może albo że tylko przez jakis czas nie byłoby takiej sytuacji jakis czas temu był, ze tak powiem, doszło kilka nowych deklaracji bodajze Bjuta jak mantrę powtarzała ile mamy a raczej ile nie mamy tak jak wczesniej byłam optymistycznie nastawiona i pomysł oddania jenecho z chłopaków spowrotem wydawał mi się absurdalny tak teraz zaczynam się zastanawiac czy to aby nie będzie najlepsze wyjscie nie wiem jaki tytuł trzeba dac zeby sciagnac nowych ludzi wiem jedno, ze musi tutaj byc ruch, nawet starych bywalców ale musi bo inaczej chłopaki nam przepadną moze w tytule powinna sie znalezc inf ze dogo zawiodło , bez deklaracji powrót do schrony i ze brakuje tyle a tyle chociaz z drugiej strony jak walniemy ze dogo zawiodło to moze ci co się czuja czescia dogo a nigdy nikogo nie zawiedli w deklaracjach to mogą się poczuc urażeni? sama nie wiem nie wiem tez jak sciagac nowych ludzi bywam raptem na kilku watkach ale mogę tam napisac prośbę o chociażby 5 zł deklaracje zeby załatac dziurę bazarkami musielibysmy bazarki robic non stop co jest raczej nierealne Quote
sleepingbyday Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 mój pomysł opiera sie na obserwacji, ze dramat/afera przyciagają czytelników. a o to nam chodzi. tyle. Quote
Soema Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Zmiana tytułu nie da wiele... Mnóstwo na dogo jest dramatycznych i nowych.. :shake: nie wiem, nie mam pojęcia jak zebrać deklaracje. Quote
Aska7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bazarek dla chłopaków http://www.dogomania.pl/threads/184578-Dla-BAcy-i-Freda-takie-tak-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-07.05. Quote
Aska7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Z poprzedniego przelałam 333,00 zł. Jak wpłyną Biafra potwierdzi. Quote
3 x Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Aska7 napisał(a):Bazarek dla chłopaków http://www.dogomania.pl/threads/184578-Dla-BAcy-i-Freda-takie-tak-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-07.05. dziękujemy :) Quote
sleepingbyday Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jak sobie chcecie. zmiana tytułu nie kosztuje wiele, nie? nie ma ograniczeń w ilości zmian, prawda? a próby dotracia do ludzi, walnięcia w czoło - sa potrzebne. dopóki nie spłacimy leczenia bacy - dług bedzie wyosił ok 1000 zł miesięcznie. takich sytuacji nie znam wiele (żadnych?) na dogo. nie znam tez az tak wysokich finansowych porzuceń. to JEST wyjątkowa sytuacja. w dodatku jest tak zła, że trzeba sie chwytac wszystkiego, co może poskutkowac, a wiadomo, że prowokacja czy skandal przyciągaja. poprawność - tym wielkopsy sie nie najedzą. nie, żeby niepoprawnością miały sie najeśc. ale standardowe pomysły juz dawno wyczerpaliśmy. Quote
irenaka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 sleepingbyday napisał(a):jak sobie chcecie. zmiana tytułu nie kosztuje wiele, nie? nie ma ograniczeń w ilości zmian, prawda? a próby dotracia do ludzi, walnięcia w czoło - sa potrzebne. dopóki nie spłacimy leczenia bacy - dług bedzie wyosił ok 1000 zł miesięcznie. takich sytuacji nie znam wiele (żadnych?) na dogo. nie znam tez az tak wysokich finansowych porzuceń. to JEST wyjątkowa sytuacja. w dodatku jest tak zła, że trzeba sie chwytac wszystkiego, co może poskutkowac, a wiadomo, że prowokacja czy skandal przyciągaja. poprawność - tym wielkopsy sie nie najedzą. nie, żeby niepoprawnością miały sie najeśc. ale standardowe pomysły juz dawno wyczerpaliśmy. Radykalna nie jestem, dlatego proponuję tytuł: Kaukazy toną w długach, gdzie są Ci co je ratowali!! Pomóż im i nam. Dług ok.1000,00. Quote
Maruda666 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 irenaka napisał(a):............ Dług ok.1000,00. Dług około 900,00 - przelałam 100zł. Cały czas podczytuję i trzymam kciuki. Quote
irenaka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Maruda666 napisał(a):Dług około 900,00 - przelałam 100zł. Cały czas podczytuję i trzymam kciuki. Serdecznie dziękuję:Rose:. Quote
Biafra Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Aska7 napisał(a):Z poprzedniego przelałam 333,00 zł. Jak wpłyną Biafra potwierdzi. Wpłynęły, Biafra potwierdza :lol: Dziękuję bardzo :loveu: Zapraszam serdecznie na wątek Miraża i Farta :oops: Banerek w moim podpisie. Quote
Recommended Posts