Jump to content
Dogomania

FRED i Baca za TM, teraz majestat rządzi a rudy dodaje kolorytu ;)

Recommended Posts

Posted

gdzies czytalam (u mojo??) ze gos sie problemowała z netem
a ze i ja czasu za duzo nie mam to sie odwlekało :oops:

to miał(a) byc dyplom/cgiełka czyli forma podziękowania za allegro
allegro dotyczyło Dakoty i Freda wiec najlepiej z ich zdjęciem(ami)
a tekst? zwykłe dziękuję
gdzieś wczesniej wklejałam jak wygladały Marlejowe dyplomy
marlej miał takie:
http://img156.imageshack.us/img156/8794/marley01.jpg
chodziło o to ze jak ktoś wpłacił za wysyłkę to drukowałam i wysyłałam
ale u Biafry nie wyglada zeby były wpłaty za wysyłkę
ale musze dokładnie przeanalizowac wpłaty allegrowe
albo jak ktoś wpłacił 2 x więcej to tez bym wydrukowała i wysłała

jakby ktoś coś zrobił to poproszę na maila (w profilu)

Posted

nie wiem czy to wazna uwaga bo się nie znam
ale zeby jak wydrukuję w formacie "zdjęcia" czyli 10x15 zeby było czytelne
bo moze wyjdzie ze faktycznie komus zapakuję w kopertę i wyślę

Posted

Dość ważne bo zdjęcia musze być dość dobre jakości. Z Fredem nie ma problemu mam własne, gorzej z Dakotą, ona nigdy nie miała dużych zdjęć. Apropos za pamięci poproszę oryginały z wycieczki z Mojo na okaukaski@wp.pl :-)

Posted

PRZYPOMINAM, że przed FREDEM stoi groźba powrotu do Boguszyc. Pies siedzi od kilku miesięcy bez deklaracji u Biafry!!!

(Fredi i Baca pojechały do hotelu z kompletem deklaracji. Życie je zweryfikowało i w tej chwili deklaracje wyglądają jak niżej. KAŻDA ZŁOTÓWKA OPÓŹNIA POWRÓT PSÓW DO PIEKŁA. Prosimy o pomoc. O pomysły i wsparcie na wątku.)

FRED

DEKLARACJE STAŁE potrzeba 400

30 - Maruda666 (od grudnia 2009)
10 - Bjuta (od stycznia 2010)
20 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT](od lutego 2010)
20 - Aziza (od lutego 2010)
"coś" - rencia42

SUMA: 80 zł brakuje 320

BACA

DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 400_

45 - [FONT=Verdana]Coronaaj [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Sonikowa [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]SBD [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Waldi481 [/FONT]
5 - [FONT=Verdana]Morisowa [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Anna 33 [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Agata51 [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Bjuta [/FONT]
[FONT=Verdana]30 - Ninka[/FONT]
10 - Gremlin
10 - 3x
20 - Moresik

SUMA: 220 zł brakuje 160

Posted

Dziekuję wszystkim za mobilizację :-)

Bjutko, jesteś niesamowita -- nie wiem tylko czemu Ninka ma wpisane 30 zł a nie 50 zl deklaracji, jak z nią ustalałam. Może to zresztą bez znaczenia, bo ma bana i nie wiem czy dalej będzie coś wpłacać.

Ja naprawdę teraz nie bardzo mogę sie tak angażowac jak wy, ale staram się o pomoc z Niemiec. Co zaskakujące, okazało się, że tam kaukazy też mają kłopoty ze wsparcie... Nawet te niemieckie kauazky ;-) a co dopiero gdzies z Polski. Bezposrednio pieniedzy mi się raczej nie uda, ale może choć leki dostanę.

Posted

Zasugerowałam się chyba tym wpisem - ale sama nie wiem, skąd mi się wzięło że to jest 30?

sonikowa napisał(a):
TUTAJ JEST LISTA DEKLARUJĄCYCH, UAKTUALNIONA PO TYM JAK ZMIENIONO WYSOKOŚĆ NIEKTÓRYCH DEKLARACJI, A NIEKTÓRE OSOBY SIĘ WYCOFAŁY. LISTA Z JAKĄ STARTOWALIŚMY JEST W POŚCIE NR 2. JAK KTOŚ CIEKAWY CO SIĘ ZMIENIŁO, MOŻE ZAJRZEĆ.
Przy każdym nicku piszę ile wpłat miesięcznych wpłynęło. W ten sposób każdy może sprawdzić czy i na ile zalega ;-)

[FONT=Verdana]Deklaracje Baca: [/FONT]

[FONT=Verdana]Coronaaj 45 zł – 6 wpłat [/FONT]
[FONT=Verdana]Sonikowa 20 zł – 7 wpłat [/FONT]
[FONT=Verdana]SBD 5 zł – 7 wpłat [/FONT]
[FONT=Verdana]Samoglow 30 zł – 4 wpłaty[/FONT] (jedna wpłata zmniejszona 20 zł)
[FONT=Verdana]Waldi481 15 zł (zmniejszamy od 6 wpłaty do 10 zł) – 7 wpłat[/FONT]
[FONT=Verdana]Morisowa 5 zł - 6 wpłaty [/FONT]
[FONT=Verdana]Anna 33 10 zł - 4 wpłaty (tyle deklarowano ) plus 30 zł dodatkowo[/FONT]
[FONT=Verdana]Agata51 20,00 - 6 wpłat [/FONT]
[FONT=Verdana]Ostatniaszansa 20,00 – 3 wpłaty,tyle ile mialo byc, + dodatkowe 35 i 25 zł i 50 zł
[/FONT]
[FONT=Verdana]Bjuta 10,00 – 7 wpłat + 75 zł dodatkowo[/FONT]
[FONT=Verdana]Ninka [/FONT]50zł - wpłacone na razie 130 zł, potem deklaracja uległa zmniejszeniu (6 wpłat)
Gremlin - 10 zl - 2 wpłaty
3x - 10 zł 2 wpłaty
Moresik 20 zł - 2 wpłaty

SUMA: 230 zł (BRAKUJE 170!!ZŁ)

Posted

jeszcze wpłaty z róznych bazarków - one były na pokrycie długów.

no, ale sumy deklaracji nie zwiekszaja.

aha, biafra, przesłałam jeszczce resztki z bazarku saszy, spieszyłam sie i szybko wklepałam w tytuł przelewu od sleepingbyday.
dodaj to do tych 181 zł z bazarku, co przelewałam jakis tydzień wczesniej i plis, potwierdź na wątku, muszę rozliczyć...

Posted

Kochani - Fredi i Baca pojechały do hotelu z kompletem deklaracji. Życie je zweryfikowało i w tej chwili deklaracje wyglądają jak niżej. KAŻDA ZŁOTÓWKA OPÓŹNIA POWRÓT PSÓW DO PIEKŁA. Prosimy o pomoc. O pomysły i wsparcie na wątku.

FRED

20 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT](od lutego 2010)
"coś" - rencia42

SUMA: 80 zł brakuje 320

BACA

45 - [FONT=Verdana]Coronaaj [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Sonikowa [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]SBD [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Waldi481 [/FONT]
5 - [FONT=Verdana]Morisowa [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Anna 33 [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Agata51 [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Bjuta [/FONT]
[FONT=Verdana]wysokość deklaracji do wyjaśnienia - Ninka[/FONT]
10 - Gremlin
10 - 3x
20 - Moresik

SUMA: 190 zł brakuje 210

Oba psy są w bardzo złej sytuacji, a Fred w tragicznej!
Miał jedną deklarację na 400 zł, która wpłynęła JEDEN RAZ - od miesięcy siedzi u Biafry na krzywy pysk. A jak wiadomo kaukazy nie pożywią się resztką obiadu... Bardzo prosimy o stałe deklaracje. Mogą być MAŁE byle były PEWNE. Naprawdę - nie ma żartów i każda złotówka się liczy.

Biafra dała super upust - 13 zł/dziennie na schorowanego wielkopsa. Czy ktoś ufunduje mu choćby pół dnia u Biafry co miesiąc? Potrzeba nam 27 chętnych, którzy dadzą po 13 zł na Freda... To jest możliwe!

Posted

Bjuta
mam prośbę mozesz zmniejszyć zdjecia chłopaków które wklejasz z każdym rozliczeniem
i tak wogóle to dlaczego co chwilę wklejasz całe rozliczenie?coś przegapiłam, to jakas zorganizowana akcja?
nie czepiam ale po prostu chyba nie łapię :oops:

Posted

Ja mam takie doświadczenia z dogo - nowi ludzie czytają tylko pierwszą i ostatnią stronę wątku - na pierwszej nie ma czytelnie podanej informacji o deklaracjach - to znaczy są, ale trzeba je wyszukać. Dlatego - jak zbieram na jakiegoś "swojego" psa - co 10 postów ponawiam ten sam nudny post z deklaracjami i zdjęciem (Freda znalazłam tylko to jedno jedyne) - żeby nowi ludzie widzieli namacalnie najważniejsze info. Zaraz zmniejszę foty.

Posted

Bjuta napisał(a):
Ja mam takie doświadczenia z dogo - nowi ludzie czytają tylko pierwszą i ostatnią stronę wątku - na pierwszej nie ma czytelnie podanej informacji o deklaracjach - to znaczy są, ale trzeba je wyszukać. Dlatego - jak zbieram na jakiegoś "swojego" psa - co 10 postów ponawiam ten sam nudny post z deklaracjami i zdjęciem (Freda znalazłam tylko to jedno jedyne) - żeby nowi ludzie widzieli namacalnie najważniejsze info. Zaraz zmniejszę foty.

aaaaa teraz łapię
ale foty to faktycznie jakby były mniejsze byłoby chyba czytelniej

pierwsza strona - faktycznie trzeba wiedziec gdzie szukac zeby sie dopatrzec ile jest dlugu a ile deklaracji

Posted

Dziękujemy bardzo ! :-) Tak wpłata na konto fundacji Zwierze nie jest rzeczą z dopiskiem Fred
I tak powolutku zbiera na luty, może się uda do końca miesiąca zebrać w końcu za miesiąc ?

Posted

[quote name='3 x']dzieki agata 51

na pewno zostanie uzupełnioe w deklaracjach jak tylko się ktoś zjawi kompetenty :)

a ja mam kolejny bazarek słodkościowy dla kaukazów
komu czekoladki komu?
<KLIK> krwawica Gremlina ;)

No niestety, bazarek skończył się :cool1:

Na nastepny zapraszam na początku marca :smokin:

Posted

Witam, wpłacam 70 zł , jest mi wszystko jedno na którego z kaukazów boguszyckich, jeżeli ma być na Freda bardzo prosze. Biafro proszę podaj mi nazwę karmy jaka potrzebujesz, jeden worek czy to 10 czy30 kg( nie znam gramatury ) zakupię z krakvetu a oni juz do Was dostarczą.
E

Posted

Fred bardzo Ci dziękuje Agata 51 :-)

Na chwilę obecną więc chłopaki wyglądają tak:

FRED

20 - Samoglow (od lutego 2010)
30 - uzona (od lutego 2010)
20 - Agata51 (od lutego 2010)
"coś" - rencia42

SUMA: 130 zł brakuje 270

BACA

45 - Coronaaj
20 - Sonikowa
10 - SBD
20 - Samoglow
10 - Waldi481
5 - Morisowa
10 - Anna 33
20 - Agata51
10 - Bjuta
wysokość deklaracji do wyjaśnienia - Ninka
10 - Gremlin
10 - 3x
20 - Moresik

SUMA: 190 zł brakuje 210

Posted

irenaka napisał(a):
Ciężkie czasy dziewczyny nastaną;), w żadnym razie nie jestem w stanie prowadzić wątku na takim poziomie jak Pati, ale będę się starać.

Od dwóch tygodni irenaka jest odpowiedzialna za prowadzenie tego wątku. Tylko, że aktualne deklaracje liczy głównie bjuta. Na pierwszej stronie jest ciągle ten sam bałagan co był. Brak aktualizacji w pierwszym poście. Rozliczenie urywa się pod koniec stycznia a miało być wyrównanie do pełnych miesięcy, żeby sytuacja była bardziej przejrzysta. Trudno odpowiedzieć na pytanie ile obecnie kaukazy mają długu.
I jak takie działanie ma się do dramatycznego tytułu wątku?