morisowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Baca piękny :loveu: Mam świeczki! Zdjęcia i opisy jutro, dziś już nie dam rady Quote
3 x Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='morisowa'] Mam świeczki! Zdjęcia i opisy jutro, dziś już nie dam rady dziękuję moisowa :) (juz myślalam, ze moje posty sa jakieś niewidoczne czy inny grzyb ;)) w takim razie wstrzymam sie do jutra ze bazarkiem * mile widziane tez sugerowane ceny mail do mnei jest na poprzedniej stronie bądz w profilu * czyt. swoje musze dopiero obfocić ;) Quote
Goś Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A ja jeszcze nie zrobiłam cegiełki na allegro, przepraszam :( Poprawię się i rano coś powinno być. Quote
3 x Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):A ja jeszcze nie zrobiłam cegiełki na allegro, przepraszam :( Poprawię się i rano coś powinno być. spokojnie gos :) jeszcze chwila minie zanim wszyscy co maja wpłacić wpłaca potem chwila na rozliczenie potem chwila na ogarniecie także śmiało moge powiedzieć ze masz przynajmniej trzy chwile na to :) ale mysle ze spokojnie to sie z 2-3 tyg przeciagnie - a na pewno do konca stycznia jak bedzie rozliczenie :) chociaz fajnie jakby cegiełka była gotowa chwilę ;) wczesniej Quote
Goś Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ech, to dobrze:-) Spróbuję w miarę szybko to jednak zrobić, bo te wszystkie tygodnie mijają jak błysk ciupagi. Jakby ktoś wystawiał na bazarku czas, to ja jestem chętna ;-) Quote
3 x Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 melduję ze koszty allegro zostały pokryte przez Annę :loveu: dziękuję :) (dopiero dzisiaj sprawdzialam na allegro, bo czekalam na jakiegoś maila od nich czy cuś a tam cisza, dzisiaj zagladam a tam juz dawno zapłacone) dodatkowo wam powiem, ze ksiazki z/o Papieżu mają chętną na bazarku na miau :) więc bedą z ich sprzedaży dodatkowe pieniązki na hotelowanie podmienionego/odmłodzonego Bacy i Fredzia :) może bazarek się jeszcze rozkręci ale poki co ważne ze ktoś licytuje :) Quote
3 x Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 mam cos dla naszych kaukazików: obiecany bazarek świeczkowy: http://www.dogomania.pl/threads/178206-A-wieczkowy-na-kaukazy-z-Boguszyc-do-31-01-do-21?p=13938223#post13938223 jakby ktoś chciał dorzucić jakies fanty to zapraszm z opsem i zdjęciem na pw lub maila Quote
Goś Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Być może pamiętacie je z wątku kaukazy w potrzebie. Ja też tam przeczytałam o nich po raz pierwszy... I nie dają mi spać. Dwie siostry, które szły donikąd. Zajrzycie, proszę, może możecie pomóc w jakiś sposób: http://www.dogomania.pl/threads/178419-Dwie-piAE-kne-azjatki-wyrzucone-teraz-gasnAE-w-schronie-PomoA-im-pomA-c?p=13959653#post13959653 I wybaczcie OT. Quote
c'est la vie Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jako, ze kocham kudlacze, i wlasnie zobaczylam cudowna przemiane Bacy, zdecydowalam sie przeznaczyc wlasnie na niego ostatne z rzeczy, ktore moge sprzedac. Biafra dokonala czegos, co wydawalo mi sie nie mozliwe-w ogole nie poznalam tego psa!!! Myslalam, ze pod koniec watku o kim innym piszecie! Prosze niech sie ktos do mnie odezwie, komu moge jutro przeslac zdjecia lub rzeczy przekazac. Jest gdzies przemiana Freda-drugiego psa? Quote
c'est la vie Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Moge im zrobic ogloszenia w gazetach, jesli jeszcze nie maja..? Quote
Bjuta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 14 go stycznia posłałam 25 zł na chłopaków, dodatkowo. Doszło? Quote
sleepingbyday Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 zdjęcia fantów bazarkowych proszę do mnie na olacha@tlen.pl zdjęcia i opisy + proponowane wywoławcze! Quote
moresik Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 12stycznia wpłaciłam 20 zł. na psiaki z Boguszyc - Bacę i Freda /na początku stycznia również wpłaciłam 20 zł/i nie widzę potwierdzenia tej drugiej wpłaty Mam do wydania 2 kołdry i poduszki . Mogę je jutro dostarczyć we wskazane miejsce na terenie Krakowa.. Quote
3 x Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 moresik napisał(a):12stycznia wpłaciłam 20 zł. na psiaki z Boguszyc - Bacę i Freda /na początku stycznia również wpłaciłam 20 zł/i nie widzę potwierdzenia tej drugiej wpłaty Mam do wydania 2 kołdry i poduszki . Mogę je jutro dostarczyć we wskazane miejsce na terenie Krakowa.. moresik, rozliczenie kaukazów jest raz w miesiacu tak mniej wiecej czasami Biafra w tzn miedzyczasie potwierdza inne wpłaty przyuszczam ze w przyszłym tyg (strzelam ale nie sadze abym sie jakos mocno pomyliła) pojawi się rozliczenie stycznia prawda dziewczyny? (czyli sonikowa i Biafra) ja tez cierpliwie czekam na rozliczenie wpływów z allegro i moich wpłat :) Quote
sonikowa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Poprosze Biafrę o rozliczenie, kolejny miesiąc mija, fakt... Przepraszam was za te obsuwy, ale nie mam serca molestować Biafry aby po nocahc studiowała wpływy na konto fundacji, na którą przeciez nie tylko na kaukazy są wpłacane pieniądze, Jak tylko dostaję od Biafry wykaz, to zwykle następnego dnia zamieszczam rozliczenie. I w ogole przepraszam, ze troche zamarłam na dogo i mało się udzielam, ale mam wyjątkowo trudne kilka tygodni w życiu. Mam nadzieje, ze następne beda łatwiejsze.. Czasem cos przeczytam, napisze jedno zdanie czytajac forum z dzieckiem na reku ;-) ale na nic wiecej. Obiecuje się poprawić. Zwłaszxza ciebie 3x przepraszam bo harujesz na kaukazy jak wół. Quote
irenaka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pati:loveu:, Ty się kochanie przestań wygłupiać z tym tłumaczeniem:evil_lol:. Tyle serca i czasu poświęciłaś dla psów, że nikomu o zdrowym umyśle, nie przyjdzie do głowy, aby mieć jakieś pretensje. Jak będę mogła Ci jakoś pomóc, to pisz lub dzwoń. Quote
3 x Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 sonikowa napisał(a):Poprosze Biafrę o rozliczenie, kolejny miesiąc mija, fakt... Przepraszam was za te obsuwy, ale nie mam serca molestować Biafry aby po nocahc studiowała wpływy na konto fundacji, na którą przeciez nie tylko na kaukazy są wpłacane pieniądze, Jak tylko dostaję od Biafry wykaz, to zwykle następnego dnia zamieszczam rozliczenie. I w ogole przepraszam, ze troche zamarłam na dogo i mało się udzielam, ale mam wyjątkowo trudne kilka tygodni w życiu. Mam nadzieje, ze następne beda łatwiejsze.. Czasem cos przeczytam, napisze jedno zdanie czytajac forum z dzieckiem na reku ;-) ale na nic wiecej. Obiecuje się poprawić. Zwłaszxza ciebie 3x przepraszam bo harujesz na kaukazy jak wół. sonikowa, przestań napisalas jasno i wyraznie ze masz trudny czas i ok, zycie i tyle nie wypiełas sie na psy :) a do mojego "jak wół" - to pikuś ;) z Gremlina się aż krew leje :D karma dla kaukazów pojedzie najprawdopodobniej w okolicach tego weekendu :) ta od sbd btw. lece podniesc bazarek na miau ;) Quote
agata51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A mnie jest już ganz egal. Rozliczenia są nieczytelne (sorry, może to ja się pogubiłam - swoje lata mam), ale jak ktoś ma na głowie tyle identycznych psów, to co się dziwić. Wpłacę swoje raz w miesiącu i już. Przecież w końcu o to chodzi. Baca, mizianko Quote
Biafra Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Baca ma zapalenie gardła i razem z Siwą mieszka w domu. Boję się, że nie przeżyją mrozów w budach. Z zimna chudną w oczach :-( Fred ma gigantyczną biegunkę :placz: Ma nadzieję, że się tylko przejadł i to nic poważnego . Dostaje leki , ale na razie nie ma poprawy. Jakakolwiek głodówka , czy lekka dieta w taki mróz to chyba nie jest dobry pomysł :-( Jak te mrozy się nie skończą to wszyscy padniemy :placz: Quote
irenaka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Biafra napisał(a):Baca ma zapalenie gardła i razem z Siwą mieszka w domu. Boję się, że nie przeżyją mrozów w budach. Z zimna chudną w oczach :-( Fred ma gigantyczną biegunkę :placz: Ma nadzieję, że się tylko przejadł i to nic poważnego . Dostaje leki , ale na razie nie ma poprawy. Jakakolwiek głodówka , czy lekka dieta w taki mróz to chyba nie jest dobry pomysł :-( Jak te mrozy się nie skończą to wszyscy padniemy :placz: Mało masz kłopotów Izuniu, jeszcze to:-(. Czy Ty masz jakieś aktualne rozliczenie, łącznie z kosztami leczenia, bo jak się domyślam debet jest wielki. Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 rety, jak nie sraczka, to przemarsz wojsk... ponoć mrozy maja sie ku końcowi. dziś już u nas wyraźnie cieplej. oby... Quote
sonikowa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Saldo na dzien 11 stycznia wynosiło 202, 13 zł. Nie wiem ile było wpłat od tamtej chwili, ale należałoby już odjąć 800 zł za hotelowanie dwóch psów przez kolejny miesiąc. Czyli jesteśmy pewnie na minusie... Dokładne wpływy i wydatki są w poście nr 4 na 1 stronie. Quote
3 x Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='sonikowa']Saldo na dzien 11 stycznia wynosiło 202, 13 zł. Nie wiem ile było wpłat od tamtej chwili, ale należałoby już odjąć 800 zł za hotelowanie dwóch psów przez kolejny miesiąc. Czyli jesteśmy pewnie na minusie... Dokładne wpływy i wydatki są w poście nr 4 na 1 stronie. mam nadzieje ze dług bedzie do przełknięcia czyli jakiś względnie nieduzy bo było kilka wpłat kilka kolejnych się szykuje :) 150 zł powinna byc z allegro dzisiaj się kończy bazarek na miau czyli bedzie 50 zł z ksiązek świeczki tez maja jako takie wzięcie wiec tez bedzie za tydzień jakas wpłata upuścimy krew z gremlina i też coś powinno byc :) gowa do góry dziewczyny :) Quote
sonikowa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Biedny Gremlin ;-( zawsze sie martwię o niego.. Jakoś damy radę, pewnie, że tak. Biafro, prześlij mi proszę w wolnej chwili wpłaty za od 9 stycznia, to uaktualnię rozliczenie. I PODAJ KOSZT SZCZEPIEN DLA PSÓW -- TO JEST ABSOLUTNY PRIORYTET I NA TO TRZEBA NAZBIERAĆ. Choć chłopaki akurat chore.. Quote
irenaka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='sonikowa']Saldo na dzien 11 stycznia wynosiło 202, 13 zł. Nie wiem ile było wpłat od tamtej chwili, ale należałoby już odjąć 800 zł za hotelowanie dwóch psów przez kolejny miesiąc. Czyli jesteśmy pewnie na minusie... Dokładne wpływy i wydatki są w poście nr 4 na 1 stronie. Właśnie Pati, jak na dzień 15 czy 16 styczeń odejmiesz 800,00 to robi się piekny debet na prawie 600,00. Jak jeszcze dojdą koszty leczenia to za moment dobijemy do 800,00. Ja mam dziwne wrażenie, że ostatnio na dogo opiekunowie psów uważają, że wrzucą psa do hotelu i jakoś to będzie.A tak lekko nie ma. Bardzo bym chciała, żeby na wątku odezwały się osoby które wyciągały te psy ze schroniska.Nie można chować głowy w piasek, bo jest pod górkę. Jak się darczyńcy wycofali, to trzeba szukać następnych a nie zostawiać psy na głowie Biafry, Sonikowej czy 3x. Dwa dni temu, oficjalnie na wątku Mojo, kolejnego kaukaza który ma jechać do Biafry zadałam pytanie, kto bedzie odpowiadał za jego finanse i adopcję, do dzisiaj nie ma odpowiedzi. Wcześniej dostałam pw, ale to mnie nie urządza. Bardzo bym chciała, żeby w końcu również na forum ktoś poczuł się odpowiedzialny. Szukacie miejsca do psa, prosicie o pomoc i na tym koniec? Hotel ma się martwić? Nie wierzę w to, że Biafra odda jakiegokolwiek psa czy innego zwierzaka do schroniska. Nawet gdyby to wpisała na wątku, to będzie oznaczało, że kobitka jest u kresu wytrzymałości i jest to krzyk rozpaczy i wołanie o pomoc a nie chęć pozbycia się psów. Wybacz Pati, że to piszę na wątku, w żadnym razie mój post nie jest skierowany do Ciebie, ale mam dość czytania wątków, gdzie ludzie pod hasełkiem ratujmy psy, tak postępują. Quote
Recommended Posts