morisowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 3 x napisał(a):takie jesy moje zdanie - łaczyc chłopcy jako jedno i dziewczyny jako jedno ale nie kaukazy jak jedno moje zdanie też takie Przecież jak Mojo wreszcie dojedzie do Biafry, to się go nie doda do "kaukazów u Biafry" jako piątego bo to całkiem oddzielne rachunki i "inna bajka". Quote
irenaka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 morisowa napisał(a): Przecież jak Mojo wreszcie dojedzie do Biafry, to się go nie doda do "kaukazów u Biafry" jako piątego bo to całkiem oddzielne rachunki i "inna bajka". A kto będzie prawie i finansowo odpowiadał za Mojo? Quote
KWL Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 irenaka napisał(a):A kto będzie prawie i finansowo odpowiadał za Mojo? Przepraszam ale do kogo jest to pytanie ? Bo wydaje mi się że są to dwa różne pytania i do różnych osób. Jeśli odpowiedź ma być dokładna przydałoby się jasno sformułowane dokładne pytanie. Quote
irenaka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 KWL napisał(a):Przepraszam ale do kogo jest to pytanie ? Bo wydaje mi się że są to dwa różne pytania i do różnych osób. Jeśli odpowiedź ma być dokładna przydałoby się jasno sformułowane dokładne pytanie. Wybacz, literówkę popełniłam i być może stąd niezrozumienie. Pytam kto za Mojo będzie odpowiadał. Czyli za adopcję i koszty hotelowania. Być może są to dwie osoby, tego nie wiem, dlatego pytam. Quote
Goś Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 3 x napisał(a): czy ktoś umie zrobić ładną cegiełkę formatu zdjeciowego czyli 10x15? z napisem dziękujemy za pomoc Dakota i Fred czy coś w tym stylu? z jakimiś bajerami graficznymi? Umie. Jak trzeba, to jutro zrobię. Quote
3 x Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Umie. Jak trzeba, to jutro zrobię. byłabym ogromnie wdzięczna :) z doświadczenia z poprzednim allegro wiem, ze zapewne kilka osob zapłaci za wysyłkę jeśli nie będzą tego jakiś gromne ilości to pokryję wydruk i ysyłkę ze swoich jakby się okazało ze wszyscy chca miec wysłane to pewnie bede prosiła o pomoc :( ale zrobic to ni chlery tego nie umiem jak znajde na watku marleja gdzie były przedstawiane jego cegiełki to pokaże co było wazne zeby było zrobione dobrze a ja tak na pewno nie umiem Quote
Goś Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jeśli masz wskazówki odnośnie wykonania, to ja bardzo chętnie spojrzę. Bo rozumiem, że to będzie ew. kilka sztuk do druku cyfrowego + wersja elektroniczna wysyłana mailem? Quote
3 x Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Anna_33 napisał(a):3x, kosztu allegro nie dostalam ) bo jeszcze nie podsumowalam musze spojrzec ile policzyło za cegiełki zaraz zaglądam i sie ogarniam Quote
Anna_33 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 I tak dopiero w poniedzialek zaksieguja przelew, wiec nie ma pospiechu) Quote
3 x Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Anna_33 napisał(a):I tak dopiero w poniedzialek zaksieguja przelew, wiec nie ma pospiechu) ogarnełam się sprawdziłam i wysłałam juz pw podalam bezpośrednio konto allegro dziękuję :) Quote
3 x Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Jeśli masz wskazówki odnośnie wykonania, to ja bardzo chętnie spojrzę. Bo rozumiem, że to będzie ew. kilka sztuk do druku cyfrowego + wersja elektroniczna wysyłana mailem? marlejowy watek jest tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/172458-PA-A-roku-trzymali-go-w-piwnicy-MA-ody-chory-ONek-i-ja-potrzebuje-pomocy/page144 post1439 - dwa dyplomy cegiełki dyplomy bede wysyłała mailowo oraz dla tych osób co wpłacą za wysyłke wydrukuje i wyślę poczta myślę, ze jak juz ktś wpłaci za wysysłkę to mu się dyplom nalezy no i świadczy o"wystawiaczu" allegro i wszystkich nas tutaj "zwiazanych" z kaukazami będę chciała zrobić bazarek świeczkowy dla kaukazów może ktoś z was ma jakieś fanty w tym temacie? im więcej fantów tym lepiej świeczniki/świeczki itp jeśli ktoś by coś miał proszę o inf na maila najlepiej zdjęcia z opisem typu wymiary czy z czego jest wyonany moj mail to: gibah@o2.pl chcialabym do tego jakoś z wieczora usiasc ew jakby ktoś coś mial niobfocone to zostawię miejsce na bazarku Quote
Biafra Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Widzicie całego Bacusia ??? Bo u mnie ucina wszystkie zdjęcia z prawej strony :placz::placz::placz: Za wąsko mi się dogomania wyświetla , za to litery mam ogromne :placz: Co ja mam z tym zrobić :-( Quote
Finetta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja widzę całe, ale mam panoramiczny monitor w lapku. Próbowałaś Ctrl i - ? albo zmiana ustawien monitora Quote
Biafra Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Finetta napisał(a):Ja widzę całe, ale mam panoramiczny monitor w lapku. Próbowałaś Ctrl i - ? albo zmiana ustawien monitora Kobieto !!! Kwiaty Ci normalnie wyślę :loveu::loveu::loveu: Zrobiłam Ctrl i musiałam aż dwa minusy dać :evil_lol: Normalnie od miesiąca zeza rozbieżnego od dogo dostaję , a rozwiązanie było takie proste :multi: Quote
Gremlin Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Biafra']Widzicie całego Bacusia ??? Bo u mnie ucina wszystkie zdjęcia z prawej strony :placz::placz::placz: Za wąsko mi się dogomania wyświetla , za to litery mam ogromne :placz: Co ja mam z tym zrobić :-( Ja widzę całego... nawięt więcej niż całego, zajmuje mi nawet mniej niż pół ekranu ;) Widocznie twórcy forum pracują na monitorach wysokiej rozdzielczości i u nich wszystko się mieści ... Quote
sonikowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To Baca????? Alez się zmienił! I odmłodniał :-) Piękny jest! Quote
Goś Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No właśnie, ja myślałam, że to jakiś inny psiak, jakiś młodzik :-) Quote
Charly Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Bacy banerek nie funkcjonuje. ma ktoś prawidlowy? Quote
3 x Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 to skoro sie taki ruch u chłopaków zrobił ponowię swoje pytanie ;), czy chce sie ktoś dorzucić do bazarku dla nich bazarek w temacie: świeczki banreki nowe podlinkowane jakis czas temu wrzucał bodajże KWL mze uda mi się odszukac edit: mam banerki KWL dla chłopaków sonikowa może warto je wrzucić na poczatek? Quote
3 x Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 spróbowalam jesze raz z ksiązkia o Papieżu , tym razem an miau wszystkich dwuforumowych zapraszam do kupowania/ podbijania/ reklamowania itp http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=106344 Quote
sonikowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 3x, dzięki za zaangazowanie, obiecuję tez sie poprawić, ale naprawde mam teraz sporo kłopotów rodzinnych i rzadziej jestem na dogo..Postaram się w przyszłym tygodniu napisac tekst do firm. Quote
Recommended Posts