3 x Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 to ja się przypomnę z bazarkiem m.in. na kaukazy http://www.dogomania.pl/threads/175042-A-wiAE-teczne-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-na-4-cele-do-13-12-do-21 wszalka reklama i podbijanie mile widziane juz jest "po ósmym" więc mam czas zeby się brac za allegro wiem, ze kiulka postów/stron wczesniej było pisane, że zmienił się układ w kojcach tylko zapomnialam na jaki a do czego zmierzam myślałam, zeby zrobic dwa allegra jedno "cegiełkowe" dla Freda i Siwej albo Dakoty a drugie dla adopcyjne dla 3 adopcyjnych kaukazów tylko nie wiem czy 3 w jednym chwyci Quote
sonikowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 3x, dzięki, że pamiętasz. Dakota nie jest specjalnie adopcyjna, chyba trzeba by zrobić cegiełkowe dla niej i dla Freda. Oraz zwykłe ogłoszeniowe dla spokojnej parki Siwa i Baca. Zadzwonię dziś do Biafry i przypomnę o zdjęciach - mam nadzieję,że czuje sie juz lepiej i uda się je zrobić. Z dobrych wieści - pewien wspaniały anonim wpłaci na chłopaków 200 zł :-) Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 super! trzeba sie postarać o ogłoszenia dla siwej i bacy. Quote
mgie Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 sonikowa podaj mi numer konta. Nie widzę go na pierwszej stronie. :roll: Quote
3 x Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 jeszcze mam pytanie odnosnie tekstu, czy jest gdzies jakis? moge stworzyc własny, nie ma problemu :) tylko lojalnie ostrzegam, ze preferuje teksty szczere,tresiwe bez upiekszaczy i lania wody no i pewnie allegro wyjdzie koło weekend bo przejrzenie watku zeby wyłuskac inf od Biafry "chwilę" zajmie :) 1. allegro cegiełkowe dla Freda i Dakoty 2. allegro adopcyjne dla Bacy, Siwej i dla Igora? takie 3 w jednym? Quote
sonikowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 3x, fajny tekst miała w ogłoszneiach Bahlsa. Postaram się go znaleźć i ci podrzucić, ale czuj się swobodna. Ja też wolę bez upiększeń ;-) Fotki - te co na wątku. Rozmawiałam z Biafrą i nie ma nowych, a teraz nie zrobi bo szaro i buro.. Też postaram sie znaleźć.. Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 i w punktach spokojnie jako fakty o psach można wykorzystac to, co przed kilkoma postami pisała o nich biafra. Quote
3 x Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']i w punktach spokojnie jako fakty o psach można wykorzystac to, co przed kilkoma postami pisała o nich biafra. nie inaczej zamierzam uczynić ;) btw 1. komu cuda bazarkowe do ozobienia choinki? grosik się chłopcom przyda http://www.dogomania.pl/threads/175042-A-wiAE-teczne-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-na-4-cele-do-13-12-do-21 btw 2. sonikowa nie wiem czy juz gdzies potwierdzalas ze z bazarku przelalam 30 zł na pierwszej stronie nie widze jakbyś mogła mignąc taką inf na stronie bazarku to bym go spokojnie zamkneła http://www.dogomania.pl/threads/174626-ROZLICZAMY-SA-odkoA-ci-dla-kaukazA-w-Bacy-i-Freda-do-5-12-do-22 (jeslioczywiście masz juz potwierdzenie ze pieniazki dotarły) Quote
sonikowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 potwierdzić musi Biafra, ja nie mam dostępu do konta Fundacji. Poprosze ją o to. Quote
3 x Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='sonikowa']potwierdzić musi Biafra, ja nie mam dostępu do konta Fundacji. Poprosze ją o to.[/QUOTE] własnie tak myslalam, a nie pamietam czy juz zostało to potwierdzona przelew wyszedł 30.11 ttuł brzmiał "Baca i Fred bazarek czekoladkowy od 3 x i marysi55" Quote
sonikowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Nie mogę znaleźć na wątku żadnych fajncych zdjęć Bacy i reszty. Freda możesz wziąc to smutne, które wklejał ostatnio KWL - niehc poruszy serca i kieszenie ;-) O resztę poprosze Biafrę, może ma w kompie. Quote
Anna_33 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Sonikowa, przy okazji popros Biafre o jakies zdjecia Brutusa z nowego domu...dosc mocno potrzebne. Musimy je pokazac ludziom, ktorzy go mieli w wirtualnej adopcji, nalezy im sie :-) Quote
sonikowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jasne, po weekendzie poprosze. Ale kto mial Brutusa w wirtualnej adopcji?? wszystkie deklaracje byly chyba z dogo.. Quote
Anna_33 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jeszcze jak byl w Boguszycach, to byl w wirtualnej adopcji. Jak wyszedl, to Panstwo dostali propozycje innego psa.Kiedy pies opuszcza Boguszyce musimy informowac darczyncos :-)Nie wiem, czy skorzystali, czy nie. Dopytam) Quote
Ninka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 W koncu odnalazlam watek!!! W styczniu przeleje kolejna deklaracje, i jednorazowa wplate. Kocham kaukazy! Quote
3 x Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 ja nieskromnie przypomnę się z bazarkiem m.in dla kaukazów może ktos jeszcze nie widział albo na nowo się namyśli? kmu komu oryginalne ozdoby choinkowe? http://www.dogomania.pl/threads/175042-OSTSTNI-DZIEA-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-do-13-12-do-21 dzisiaj koniec Quote
progect Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Zmieniłam tytuł przelewu - teraz jest "na najbardziej potrzebującego kaukaza z OS". Quote
sonikowa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ninka napisał(a):W koncu odnalazlam watek!!! W styczniu przeleje kolejna deklaracje, i jednorazowa wplate. Kocham kaukazy! Ninka, dzięki, ale ty masz chyba do lutego zapłacone :-) Sprawdzę i dam ci znać. Quote
3 x Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 z bazarku z ozdobami światecznymi bedzie ok 120 zł dla kaukazów :) istne szaleństwo tuz przed zakończeniem bazarku było :) Quote
sonikowa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 3 x napisał(a):z bazarku z ozdobami światecznymi bedzie ok 120 zł dla kaukazów :) istne szaleństwo tuz przed zakończeniem bazarku było :) Czadowo!! Ogromnie dziękuję! Naprawdę ogromiascie ! Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 jestem poweekendowo. dzis koniec bazarku sylwestrowego, plis, podrzucajcie, reklamujcie go, niech finisz bedzie ostry ;-). Quote
sonikowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 morisowa napisał(a):Znów tu się cicho robi Cicho, ale mam wrażenie, że przynajmniej przez jeden dzień będziemy na plusie -- z bazarku SBD i mojego uzbierało się ponad 300 zł!, jeden anonim wpłacił 200zł, jeszczwe jeden też coś ekstra, bazarki 3x i goś to też ok200 zł mam wrażenie.... czyli wyszliśmy z długów :-) za dwa dni poproszę Biafrę o rozliczenie za hotel (800 zł) i znów będziemy na minusie ;-) ale jak widać jest nadzieją, że jakoś damy radę to łatać. Wszystkim dziękuję za pomoc!!!!! Quote
Recommended Posts