Jump to content
Dogomania

FRED i Baca za TM, teraz majestat rządzi a rudy dodaje kolorytu ;)

Recommended Posts

Posted

to ja się przypomnę z bazarkiem
m.in. na kaukazy
http://www.dogomania.pl/threads/175042-A-wiAE-teczne-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-na-4-cele-do-13-12-do-21
wszalka reklama i podbijanie mile widziane

juz jest "po ósmym" więc mam czas zeby się brac za allegro

wiem, ze kiulka postów/stron wczesniej było pisane, że zmienił się układ w kojcach
tylko zapomnialam na jaki
a do czego zmierzam
myślałam, zeby zrobic dwa allegra
jedno "cegiełkowe" dla Freda i Siwej albo Dakoty
a drugie dla adopcyjne dla 3 adopcyjnych kaukazów
tylko nie wiem czy 3 w jednym chwyci

Posted

3x, dzięki, że pamiętasz. Dakota nie jest specjalnie adopcyjna, chyba trzeba by zrobić cegiełkowe dla niej i dla Freda. Oraz zwykłe ogłoszeniowe dla spokojnej parki Siwa i Baca.
Zadzwonię dziś do Biafry i przypomnę o zdjęciach - mam nadzieję,że czuje sie juz lepiej i uda się je zrobić.

Z dobrych wieści - pewien wspaniały anonim wpłaci na chłopaków 200 zł :-)

Posted

jeszcze mam pytanie odnosnie tekstu, czy jest gdzies jakis?
moge stworzyc własny, nie ma problemu :)
tylko lojalnie ostrzegam, ze preferuje teksty szczere,tresiwe bez upiekszaczy i lania wody

no i pewnie allegro wyjdzie koło weekend bo przejrzenie watku zeby wyłuskac inf od Biafry "chwilę" zajmie :)

1. allegro cegiełkowe dla Freda i Dakoty
2. allegro adopcyjne dla Bacy, Siwej i dla Igora? takie 3 w jednym?

Posted

3x, fajny tekst miała w ogłoszneiach Bahlsa. Postaram się go znaleźć i ci podrzucić, ale czuj się swobodna. Ja też wolę bez upiększeń ;-)
Fotki - te co na wątku. Rozmawiałam z Biafrą i nie ma nowych, a teraz nie zrobi bo szaro i buro.. Też postaram sie znaleźć..

Posted

[quote name='sleepingbyday']i w punktach spokojnie jako fakty o psach można wykorzystac to, co przed kilkoma postami pisała o nich biafra.

nie inaczej zamierzam uczynić ;)

btw 1. komu cuda bazarkowe do ozobienia choinki?
grosik się chłopcom przyda
http://www.dogomania.pl/threads/175042-A-wiAE-teczne-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-na-4-cele-do-13-12-do-21

btw 2. sonikowa nie wiem czy juz gdzies potwierdzalas ze z bazarku przelalam 30 zł
na pierwszej stronie nie widze
jakbyś mogła mignąc taką inf na stronie bazarku to bym go spokojnie zamkneła
http://www.dogomania.pl/threads/174626-ROZLICZAMY-SA-odkoA-ci-dla-kaukazA-w-Bacy-i-Freda-do-5-12-do-22
(jeslioczywiście masz juz potwierdzenie ze pieniazki dotarły)

Posted

[quote name='sonikowa']potwierdzić musi Biafra, ja nie mam dostępu do konta Fundacji. Poprosze ją o to.[/QUOTE]

własnie tak myslalam, a nie pamietam czy juz zostało to potwierdzona

przelew wyszedł 30.11 ttuł brzmiał "Baca i Fred bazarek czekoladkowy od 3 x i marysi55"

Posted

Nie mogę znaleźć na wątku żadnych fajncych zdjęć Bacy i reszty. Freda możesz wziąc to smutne, które wklejał ostatnio KWL - niehc poruszy serca i kieszenie ;-)
O resztę poprosze Biafrę, może ma w kompie.

Posted

Sonikowa, przy okazji popros Biafre o jakies zdjecia Brutusa z nowego domu...dosc mocno potrzebne. Musimy je pokazac ludziom, ktorzy go mieli w wirtualnej adopcji, nalezy im sie :-)

Posted

Jeszcze jak byl w Boguszycach, to byl w wirtualnej adopcji. Jak wyszedl, to Panstwo dostali propozycje innego psa.Kiedy pies opuszcza Boguszyce musimy informowac darczyncos :-)Nie wiem, czy skorzystali, czy nie. Dopytam)

Posted

Ninka napisał(a):
W koncu odnalazlam watek!!!

W styczniu przeleje kolejna deklaracje, i jednorazowa wplate. Kocham kaukazy!

Ninka, dzięki, ale ty masz chyba do lutego zapłacone :-) Sprawdzę i dam ci znać.

Posted

3 x napisał(a):
z bazarku z ozdobami światecznymi bedzie ok 120 zł dla kaukazów :)
istne szaleństwo tuz przed zakończeniem bazarku było :)

Czadowo!!
Ogromnie dziękuję! Naprawdę ogromiascie !

Posted

morisowa napisał(a):
Znów tu się cicho robi

Cicho, ale mam wrażenie, że przynajmniej przez jeden dzień będziemy na plusie -- z bazarku SBD i mojego uzbierało się ponad 300 zł!, jeden anonim wpłacił 200zł, jeszczwe jeden też coś ekstra, bazarki 3x i goś to też ok200 zł mam wrażenie.... czyli wyszliśmy z długów :-) za dwa dni poproszę Biafrę o rozliczenie za hotel (800 zł) i znów będziemy na minusie ;-) ale jak widać jest nadzieją, że jakoś damy radę to łatać.
Wszystkim dziękuję za pomoc!!!!!