Biafra Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Anna_33 napisał(a):Nie moglam sie rano dobudzic, ale jak Ty Biafra cos opisujesz, to mi zawsze ciarki po kregoslupie lataja :diabloti: razem z Toba tych gapiow i naglowki widzialam. Masz talent Kobieto,nie myslalas o spisaniu wspomnien? " Ja i moje psy", czy cos w tym rodzaju? Trochę się boję , że jak napiszę "Ja i moje psy " to naród po przeczytaniu będzie naciskał władze, żeby mnie izolować :evil_lol: Sonikowa- Fred nie dostał kawałka kurczaka, tylko kurczaka w jednym kawałku :p Przy nim nie ma czasu na podziały. Dopisać do rachunku ? :diabloti: Bez obiadu zostałam :shake:, ale musiałam jakoś nagrodzić ten jego wyczyn - tzn powrót do kojca Potem mnie cały dzień wyrzuty męczyły, żeby jakiegoś skrętu nie dostał :cool1: Quote
3 x Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Biafra napisał(a):Trochę się boję , że jak napiszę "Ja i moje psy " to naród po przeczytaniu będzie naciskał władze, żeby mnie izolować :evil_lol: no i dobrze nie będą jacyś sąsiedzi nam Fredzia denerwować i prowokować :evil_lol: Quote
morisowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Oj Biafra, Ty to masz przygody! Z takimi psami to już nie musisz sobie szukać sportów ekstremalnych :evil_lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Moje złote kolosy!!! Wreszcie wątek o Was mam-cieszę się. Pomaszerowałam dziś do jednej instytucji i przelew poszedł.Nie dziwcie się,że tak póżno,ale ważne,że jest.poprawię się z pewnością. Kochane skarbusie-jak zdrowie i wogóle jak się wiedzie? Pozdrawiamy E/W Quote
sonikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Wklejam ostatnie wpływy od 14.10 do 23.11 , policzę wieczorem: 175 zł - ostatnia szansa (10 zl cześc dekl, 40 zł Fred, 125 jednorazowe) 30 zł progect 10 zł dzidda 25 - bazarek Mgie, wpłata sonikowej 20 - sonikowa 100 zł Nefretete30 90 zł coronaaj 5 zł sbd 300 - ninka 10 zł jo37 10 zł bjuta 20 zł agata 51 20 samoglow 30 morisowa za list i gru + jednorazowo 20 zł 15 waldi 30 zł progect Quote
sonikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Rozliczenie na 1 stronie, Jesteśmy ok. 600 zl na minusie. Niestety, jak liczę psy razem to tak właśnie wychodzi, ale jak sumuję dług bacy i dług Freda i dodaje wpłaty jednoazowe to wynika, że mamy zadłużenie ponad 700 zl. Nie wiem gdzie tę stówkę gubię, przyjrzę sie jeszcze temu. I tak jednak nie jest dobrze -- nadal brakuje nam prawie 200 zł stałych deklaracji na Bacę. Znow wyjasniam sprawę Freda i nanhoo. Na dzisiaj wyglada to jednak tak, że na dwa psy kosztujące 800 zł mamy deklaracji na dwie stówki. Nie czuję sie z tym najlepiej, bo to Biafra ma je na głowie i to ona musi je nakarmić. Nalegałabym aby KWL spróbował jednak nawiązac kontakt ze swoim anonimem. To by nas trochę odciążylo. Do Mosii już nie piszę, nie odpowiedziała na żadne z moich pw, wieć chyba nie wpłaci swoich deklaracji. Nie ma co - musimy szukać nowych darczyńców i robić bazarki. Bardzo proszę o zaangażowanie i pomoc. Quote
mgie Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Z mojego bazarku powinno być 75 zł :)...doliczyłam się 45 Pewnie jeszcze dojdzie 30 zł od Agnest Quote
sonikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Tak, wpłata Agnest jest, nie pamiętałam, że to bazarek. Musze dopisac i doliczyć. W końcu się polapalam - ta róznia dlugu co mi wychodzila, wynikala z tego, że w długu poszczegolnych psów nie uwzgedniałam wplaty ekstra 200 zł (co to miało byc na transport, a poszło na życie), stąd wyszło mi, że dług jest większy niż w przypadku gdy liczylam wszystko zusammen. Przelicze to i wpisze dokładnie na pierwszej stronie, ale nie dziś ani jutro bo jestem chora grypowo +zapalenie spojówke i nie mogę wpatrywac się w ekran z tymi cyferkami.. W każdym razie w tejc chwili mamy dług ponad 600 zł. Mam nadzieje, ze Nanhoo wpłaci na Freda i wtedy bedziemy mialy tylko 200 złl. Za miesiac znow jednak bedzie katastrofa, bo problemem jest brak połowy deklaracji Bacy. Plan sanacji ;-) 1.szukamy nowych deklarowiczów - proszę, niech kazdy wyślę choć 3 pw a może kogoś ściągnie na wątek.. 2.bazarki - kochana goś zwana po reformie dogomani logowanie-nie-dziala-gos robi cudny bazarek dla bacusia i Freda. Pewnie wrzuci tu link :-) a u niej na bazarku zawsze cuda :-) - my z SBDmamy zalegly bazarek sylwestrowy - jak stane na nogi to podrzuce jej rzeczy, o ile da rade zrobic bo zdaje sie, ze ma teraz ciezki czas w pracy 3.ogloszenia KTO ZROBI ALLEGRO? Anna 33 obiecala zaplacic za wyroznienie. 4.Inne pomysly - jak ktoś ma ;-) Quote
3 x Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='sonikowa'] Plan sanacji ;-) 1.szukamy nowych deklarowiczów - proszę, niech kazdy wyślę choć 3 pw a może kogoś ściągnie na wątek.. 2.bazarki mówisz - masz bazarek od Gremlina ;) http://www.dogomania.pl/threads/174626-SA-odkoA-ci-dla-kaukazA-w-Bacy-i-Freda-do-5-12-do-22?p=13595082#post13595082 [quote name='sonikowa'] KTO ZROBI ALLEGRO? Anna 33 obiecala zaplacic za wyroznienie. 4.Inne pomysly - jak ktoś ma ;-) jak nie znajdzie się inny chętny to allegro możemy popełnić z Gremlinem, z tym, że dopiero po 8 grudnia bo do tego czasu nie wiem jak sie nazywam ale wiem, ze mam pysk, na który padam codziennie po pracy:shake: ps. chodzi o allegro "cegiełkowe"? Quote
sonikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 3x, dzięki za bazarek!!! Allegro ogłoszeniowe - co by kudłatym dom w końcu znaleźć ;-) Quote
3 x Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 sonikowa napisał(a):3x, dzięki za bazarek!!! wyglądamy z Gremilnem na tyle dobrze ze spokojnie możemy się obejśc bez tych czekolad :evil_lol: Allegro ogłoszeniowe - co by kudłatym dom w końcu znaleźć ;-) takie tez możemy popełnić ale jak pisalam po 8 grudnia Quote
Goś Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zrobiłam chłopakom taki mały bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/174638-A-wiAE-teczne-wycinanki-od-gos-bileciki-i-anioA-ki-dla-kaukazA-w-z-Boguszyc-do-8-12?p=13596227#post13596227 Zapraszam i proszę o podniesienie czasem:-) Quote
3 x Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 to mój bazarek słodkościowy już się zakończył, marysia55 kupiła wszystkie czekolady za 23 zł :multi: czy brutus ma jeszcze jakis minus na koncie ? w pierwszym poście przewija się ze ma minu 28 zł wpłate z bazarku zaokragle do tego ew minusa Brutusa i niech już chłopak bedzie na 0 a jesli on nie ma minusa to i tak zaokraglę i dacie ją Bacy i Fredowi :) moze tak byc? (bazarek robiony był na Bace i Freda, ale jesli Brutus który ma dom i staw ;) ma minus to po chlerę ma on sie za nim ciagnac?) Quote
sonikowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Zrobiłam chłopakom taki mały bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/174638-A-wiAE-teczne-wycinanki-od-gos-bileciki-i-anioA-ki-dla-kaukazA-w-z-Boguszyc-do-8-12?p=13596227#post13596227 Zapraszam i proszę o podniesienie czasem:-) Gos, wielkie dzięki! Ciotki zajrzyjcie bo to naprawdę cuda! 3x, Marysiu - dziękuję za ekspresowy zaiste bazarek dla chłopkaów :-) Kochane jesteście. I Gremlin też! Quote
3 x Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 bardz ekspresowy :) gdzie przelac pieniązki? na konto Fundacji z dopiskiem, ze na kaukay? i ponawiam pytanie, czy Brutus jest coś na minusie? czy bez minusów może cieszyć sie domem i stawem ? Quote
sonikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 3 x napisał(a):bardz ekspresowy :) gdzie przelac pieniązki? na konto Fundacji z dopiskiem, ze na kaukay? i ponawiam pytanie, czy Brutus jest coś na minusie? czy bez minusów może cieszyć sie domem i stawem ? Na konto Fundacji z dopiskiem "Baca i Fred". Brutus miał bardzo mały minusie i pokryły go wpłaty progect. Dzięki za bazarek! Quote
3 x Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='sonikowa']Na konto Fundacji z dopiskiem "Baca i Fred". Brutus miał bardzo mały minusie i pokryły go wpłaty progect. Dzięki za bazarek! pieniązki poszły :) 30 zł z dopiskiem Baca i Fred bazarek czekoladkowy od 3 x i marysi 55 :) ps. sonikowa, ktoś Ci podprowadził skarpetki z mojego podpisu Quote
sonikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 3 x napisał(a):pieniązki poszły :) 30 zł z dopiskiem Baca i Fred bazarek czekoladkowy od 3 x i marysi 55 :) nie za dużo przelałaś aby? Bardzo dziękujemy! Quote
3 x Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 sonikowa napisał(a):nie za dużo przelałaś aby? Bardzo dziękujemy! nie wczoraj był 30sty to i 30sci przelałam :evil_lol: czy powyzsze tłumaczenie zakrąglenia jest do przyjęcia? czy mam jakieś inne wymyślac? :evil_lol: Quote
sonikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Zaokrąglenie przyjęte :-) Dzieki raz jeszcze! Quote
Anna_33 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nanhoo na razie nie odpowiada, mozliwe, ze jest chwilowo w Niemczech. Bede probowac dalej. Quote
sonikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Anna_33 napisał(a):Nanhoo na razie nie odpowiada, mozliwe, ze jest chwilowo w Niemczech. Bede probowac dalej. jasne, czekamy. I obmyślajmy plan awaryjny ;-( Quote
3 x Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 to ja jako podwalinę planu awaryjnego moge zadeklarować 10 zł/m-c na początek przez pół roku na któregokolwiek z chłopaków tylko powiedzcie mi co mam wpisac w przelewie i gdzie go wysłać a ja lece do Gremlina bo on tez ma słabość do wielkopsów :] Quote
Gremlin Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 3 x napisał(a):to ja jako podwalinę planu awaryjnego moge zadeklarować 10 zł/m-c na początek przez pół roku na któregokolwiek z chłopaków tylko powiedzcie mi co mam wpisac w przelewie i gdzie go wysłać a ja lece do Gremlina bo on tez ma słabość do wielkopsów :] No i przyleciała :eek2: [to samo co wyżej ode mnie też] Quote
sonikowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wy to jesteście naprawdę niesamowici ! Ogromnie dziękuję! Wpisuję was do Bacy, bo ciągle mam nadzieję, że Nanhoo się odezwie i Fred będzie miał kasę. Szczerze mówiąc, to troche w desperacji, a troche poważnie zaczęłam myśleć, czy Freda nie trzeba bedzie odwieźć do Boguszyc...Bo co daje - dwa psy i 200 zł deklaracji? Nie wspominajać o Siwej i Dakocie, które też sa u Biafry, i na które żadncyh deklaracji nie? To w sumie Biafra ma 4 kaukazy z OS na głowie, i kasy na 200 zł...Jak Biafra wróci na dogo po chorobie córeczki, to będziemy myśleć co dalej. Ale dziękuję ogronmie za wsparcie i zaintresowanie :-) Quote
Recommended Posts