Biafra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 malawaszka napisał(a):Biafra - jakby karma była w piątek lub sobotę w Bochni to dałabyś radę odebrać czy za daleko?? tam jakiś rajd samochodowy ma być czy coś... Do Bochni to ja mam kaaaaawał drogi. Tak koło 100 km :shake: Ja mieszkam pod Kalwarią Zebrzydowską, do Krakowa mam 30 km a Bochnia po drugiej stronie na Rzeszów. Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 czekam do wypłaty - wiszę bacy grosika. Quote
Pysia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Biafra']Można poszukać transportu, zeby nie płacić dodatkowo. Karma jest potrzebna, ale nie aż tak zeby głodował :evil_lol: Parę dni wytrzymamy. Pysiu - uściskaj ciotki i wujków z forum samochodowego :loveu: Karmę mogę gdzieś po drodze odebrać , najlepiej w Krakowie lub okolicach. Jeśli coś idzie w paczce, to najlepiej na adres Fundacji - krakowski. Paczki do mnie na wieś różnie docierają. Ostatnio jedna zdążyła zaplesnieć po drodze :angryy:, bo się gdzieś przebiła a później na upale pojeździła Brutusek ostatnio je karmę dla wątrobowców z Trovetu. Jest tańsza od RC Hepatic i też bardzo mu smakuje. Ogólnie jest w dużo lepszej kondycji. Na początku nie miał apetytu i ledwo chodził. Teraz goni jak torpeda, aż strach stać mu na drodze :shake: Myśli, że człowiek to ma nogi z gumy :evil_lol: Czy ktoś może znalazł czas i wystawił mu aukcję albo ogłoszenia :oops: Jemu strasznie należy się własny domek. Uściski przekazane :) Niech Brutusowi służy karma. I niech znajdzie się domek.... Jest mi niesamowicie smutno z powodu Dingusia.... Quote
Pysia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jakiś tel. potrzebuję do CoolCaty i do Biafry. Chodzi o transport karmy. Możliwe że znajdę go dziś ;) Quote
Biafra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pysia napisał(a):Jakiś tel. potrzebuję do CoolCaty i do Biafry. Chodzi o transport karmy. Możliwe że znajdę go dziś ;) 692 33 44 33 to mój. Do CoolCaty nie mam :shake: Quote
Pysia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Biafra napisał(a):692 33 44 33 to mój. Do CoolCaty nie mam :shake: Wsio już mam. CoolCaty nadal nie odpowiada a czas nagli :shake: Miło było pogadać :loveu: Człowiek z forum samochodowego sam sie zadeklarował dostarczyc karme. Ale kuna on za chwile tam będzie a CoolCaty zajęta :-( Quote
Camara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Brutus ogłoszony na: cafeanimal krakowskie zwierzaki internetowa strona zwierząt Dz.P psy.pl adopcje.org qumtee.krakow Quote
Pysia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Dzięki bezinteresownej pomocy człowieka z forum samochodowego 2 worki karmy dotrą w sobote do Brutusa :loveu: Wiecie że takie rzeczy wracają mi wiare? ;) Quote
CoolCaty Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Karmę przekazłam, a moją osobista paczuszkę dla Biafrowych psiaków nie. O ja gooopia. No nic, dozbieram jeszcze do paczki trochę tych dowymieniowych specyfików i wyślę. Quote
Pysia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 CoolCaty napisał(a):Karmę przekazłam, a moją osobista paczuszkę dla Biafrowych psiaków nie. O ja gooopia. No nic, dozbieram jeszcze do paczki trochę tych dowymieniowych specyfików i wyślę. Ciapo jedna :evil_lol: A miałaś taką okazje ;) Quote
3 x Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 a ja znów ni z gruchy nie z pietruchy odnośnie bazarku nie mam ciągle pieniązków od PINKYY nie mam tez od niej inf czy rezygnuje z zakupu napisze do niej jeszcze pw ale nie wiem czy odczyta, ma niespełna 30 postów i ostatnio logowała się szóstego sierpnia może już jej tutaj wogole nie ma albo się urlopuje książki niezależnie od rozwoju sytuacji z PINKYY za jakis czas znów wystawię i teraz mam pytanie: na kaukazy czy może też na inne boguszyckie bidy? chyba ze ofiadawczynie fantów ma inną propozycje? myślę, że wystawię je w połowie września może większe zainteresowanie będzie, bo książki sa naprawdę swietne :crazyeye: Quote
jola_li Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 3 x napisał(a): odnośnie bazarku - książki za jakis czas znów wystawię i teraz mam pytanie: na kaukazy czy może też na inne boguszyckie bidy? chyba ze ofiadawczynie fantów ma inną propozycje? myślę, że wystawię je w połowie września może większe zainteresowanie będzie, bo książki sa naprawdę swietne :crazyeye: Proponuję na psy w potrzebie ;-). A że tutaj wszystkie są takie, więc decyzję pozostawiam Wam. Jeśli chodzi o "moje" książki - to z każdego grosza, który przyniosą dla psiaków będę się cieszyć. Dosłownie! A więc ceny proponuję stosownie regulować ;-). I dziękuję za gotowość wystawienia kolejnego bazarku :-)! Quote
3 x Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 jola_li napisał(a):Proponuję na psy w potrzebie ;-). A że tutaj wszystkie są takie, więc decyzję pozostawiam Wam. Jeśli chodzi o "moje" książki - to z każdego grosza, który przyniosą dla psiaków będę się cieszyć. Dosłownie! A więc ceny proponuję stosownie regulować ;-). I dziękuję za gotowość wystawienia kolejnego bazarku :-)! to może jak nikt nie będzie miał nic przeciwko to będę je sukcesywnie wystawiac na boguszyckie bidy jakieś za/przeciw? po stosownym przeregulowaniu cen oczywiście ;) Quote
Camara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Camara napisał(a):Brutus ogłoszony na: cafeanimal krakowskie zwierzaki internetowa strona zwierząt Dz.P psy.pl adopcje.org qumtee.krakow info.krakow krakusik adopcjapsa aleokazja kupsprzedaj Quote
sonikowa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nie było mnie tydzień, ale widzę, że tutaj sporo się działo :- ) Pysia, wielkie dzięki za karmę i to, że z nami jesteś :-) Camara, wspaniale, że są ogloszenia, Brutek musi dostać szansę.. 3x, dzięki za pamięć i bazarki w przyszłosci :-) Irenaka, no fakt, nie mam ani talentu ani doświadczenia w ksiegowości. Cieszę sie, że doszla do ciebie już cala suma, był to dość skomplikowany manewr składający sie z wielku elementów ;-) Rozliczneie kolejnego miesiąca będzie na dniach, ale czekam na dane od Biafry, a chyba wszyscy rozumiemy, że ona ma na głowie sporo zwierzaków. Myślę więc, że jeśli raz w miesiącu podam listę wpłat i wydatków to będzie ok. Niemniej jeśli ktoś chciałby w tym pomóc, to stawiam kawe, piwo czy kto co lubi, bo rachunki to naprawde nie jest moja specjalnośc. Chciałam też przypomnieć, że kiedy zakładalam wątek to zbierałam pieniądze na jednego psa, a teraz wplywy są na trzy, przy czym jeden nie ma wystarczajacych stałych deklaracji, czasem jedna osoba wplaca na dwa psy z te trójki i naprawdę jest to trudniejsze niż przy jednym psie. Quote
Biafra Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 sonikowa napisał(a): Niemniej jeśli ktoś chciałby w tym pomóc, to stawiam kawe, piwo czy kto co lubi, bo rachunki to naprawde nie jest moja specjalnośc. Chciałam też przypomnieć, że kiedy zakładalam wątek to zbierałam pieniądze na jednego psa, a teraz wplywy są na trzy, przy czym jeden nie ma wystarczajacych stałych deklaracji, czasem jedna osoba wplaca na dwa psy z te trójki i naprawdę jest to trudniejsze niż przy jednym psie. Najlepsza w rozliczeniach jest Irenaka :loveu: Ale ma całe Krzyczki na głowie ... Chyba mnie ... udusi? Karma dzisiaj dotarła. Dwa wielkie wory. Pozdrawiam Pana z Forum samochodowego, któremu niechcący dałam popalić :diabloti: Opanował sytuację Bo się mineliśmy :p Dobrze, że CoolCaty nie dała tych tubostrzykawek do krowich wymion, bo by obsługa Orlenu trupem padła na miejscu :evil_lol: Ich też gorąco pozdrawiam :diabloti: Quote
Pysia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Biafra napisał(a): Karma dzisiaj dotarła. Dwa wielkie wory. Pozdrawiam Pana z Forum samochodowego, któremu niechcący dałam popalić :diabloti: Opanował sytuację Bo się mineliśmy :p Coś mu zrobiła? Opisz proszę to się pośmieję na forum :evil_lol: Napisał mi SMSa ze ma ochotę odwiedzić Brutusa :) Quote
malawaszka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Pysia napisał(a):Coś mu zrobiła? Opisz proszę to się pośmieję na forum :evil_lol: Napisał mi SMSa ze ma ochotę odwiedzić Brutusa :) nooo widać Biafra mu się spodobała :evil_lol: Quote
sonikowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Biafra, czy ktoś dzwonił z ogloszeń Brutusa? I jak pozostałe chłopaki? Baca wychodzi ze swojej skorupy? A jak Fred? Quote
sleepingbyday Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 właśnie zrobiłam przelewik: - 5zł deklaracji (zapomniałam napisac w tytule przelewu, ze to za wrzesień) - oraz 61 zł z zaległego bazarku :oops:, razem - 66 zł jak kaska dojdzie, bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, żebym go mogła zamknąć: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/surreal-audrey-dalmatynczykowe-kropki-na-kolczykach-inne-innosci-tez-do-20-vii-142040/?highlight=surreal Quote
Biafra Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 malawaszka napisał(a):nooo widać Biafra mu się spodobała :evil_lol: Nie spodobała, nie spodobała :eviltong: Bo my się NIE SPOTKALIŚMY :evil_lol: A jakim cudem do tego doszło, to nie wiem :niewiem: Umówiliśmy się dwa dni wcześniej. Ale nie udało nam się zdzwonić w dniu przejęcia paczki Nie wiem, czy mi telefon nie dzwonił, nie było jak zwykle zasięgu czy nie słyszałam :cool1: Jak dostałam smsa, ze mam 7 nieodebranych połączeń, to już widziałam jak mnie komisyjnie ćwiartujecie, że nie odebrałam Brutusowej karmy :evil_lol: Pan wykazał się trzeźwością umysłu i ocalił mnie i karmę :p, zostawiając ją na pobliskiej stacji benzynowej, gdzie migiem sobie pojechałam . Panie na stacji ujęły się za Panem - były zbulwersowane, że ja nie odbieram i nie odbieram :mad: Karmę wyniosły na zaplecze bo było jej tak straaaaaaaasznie dużo, ze nie mogły się nadziwić na co mi to :evil_lol: Od razu sobie wyobraziłam ich miny, gdyby były jeszcze obiecane tubostrzykawki do krowich wymion :roflt: Ale wszystko dobrze się skończyło. Brutus wcina karmę aż mu się uszy trzęsą. Quote
malawaszka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 :lol::lol::lol: no to całe szczęście, że nie musimy Cię komisyjnie ćwiartować :evil_lol: Quote
sonikowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Biafra, napisz kilka zdań co tam u psiaków słychać? Jak Baca i Fred? Czy myślisz, że można ich ogłaszać? Wykupię Brutusowi trochę ogloszeń na bazarku usługowym, może Frediemu tez? jak to wg ciebie wygląda? Quote
Recommended Posts