3 x Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 a ja tak obok tematu lekowego się wcisnę z bazarku książkowego na kaukazy uzbierało się 91.50 zł :multi::multi::multi: jak tylko wpłyną mi pieniązki na konto przeleję je na kaukazy, do Biafry z tego co mi się wydaje numer konta podany jest u Dakoty i Siwej na pierwszej stronie? chyba, ze jeszcze komuś trzeba cos za karmę oddać, czy transport - nie ogarniam tego do końca pieniązki pewnie przeleję pod koniec tyg, to najwyżej napiszcie mi dokładnie gdzie i ile , jeśli sa jakie "braki rozliczeniowe" Quote
sonikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 3x, tak, trzeba jeszcze Irence 10 zł za karmę. Mogłabyś z bazarku? Super, że tyle się uzbierało! Quote
3 x Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 sonikowa napisał(a):3x, tak, trzeba jeszcze Irence 10 zł za karmę. Mogłabyś z bazarku? Super, że tyle się uzbierało! dla mnie nie ma najmniejszego problemu :) jak nikt nie będzie miał nic przeciwko to jak mi zaczną spływac pieniazki (juz mam od AleksandryF :)) to się przypomne o numer konta :) Quote
CoolCaty Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Biafro, a które tubostrzykawki do wymion sa Wam potrzebne? Daj znac, coś pokombinuję. I na jaki adres wysyłać? A oridermyl używacie ten nowy z permetryną , czy ten stary z lindanem? Quote
Biafra Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 CoolCaty napisał(a):Biafro, a które tubostrzykawki do wymion sa Wam potrzebne? Daj znac, coś pokombinuję. I na jaki adres wysyłać? A oridermyl używacie ten nowy z permetryną , czy ten stary z lindanem? to dla krów nazywa się Mastijet oridermyl mam już nowy. Ale jakoś po tym starym uszy były lepsze :roll: Adres najlepiej na Fundację. W mieście przesylka nie zginie a na wsi różnie bywa. Quote
Anna_33 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wkleilam wczoraj info o zapotrzebowaniu na Miau, mamy juz jedna odp. "Agn" napisał(a):Odnosnie postow Biafry z zapotrzebowaniem na leki. Mam duze filoki amoksycykliny z kw.klawulanowym - dla kotow srednio przydatne, bo trzeba zuzuc od razu rozrobiony lek. Dajcie namiar - wysle. Adres fundacji podac? Quote
Biafra Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Anna_33 napisał(a):Wkleilam wczoraj info o zapotrzebowaniu na Miau, mamy juz jedna odp. Adres fundacji podac? Tak, adres Fundacji. Dziękuję :loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Poszła wpłata za Bacę-dopiero teraz,bo ciotka zapomniała:oops:Sorry.. E/W Quote
3 x Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ja wiem, ze znów ni z gruchy ni z pietruchy wyskocze ale mam juz pierwsze wpłaty z bazarku ksiązkowego :multi::multi: i mogę przelać 10 zł irence (brakujące za transport) jakby mi tylko ktos namiary na pw przysłał bo nie widzialam, zeby ktos zgłosił sprzeciw w tej sprawie :mad: także czekam na pw :) Quote
CoolCaty Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mastijetów już nie produkują. Czy masz jakieś inne ulubione tubostrzykawki dowymieniowe? :cool3: Quote
Anna_33 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 "..ulubione tubostrzykawki dowymieniowe.." ....matko jedyna, chyba to sobie zanotuje :razz: Quote
agata51 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jakby co to ja swoją brutusową dyszkę przelałam na konto Irenki. Ale nie dostałam potwierdzenia. Może nie doszła? Quote
3 x Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 agata51 napisał(a):Jakby co to ja swoją brutusową dyszkę przelałam na konto Irenki. Ale nie dostałam potwierdzenia. Może nie doszła? ja tez przelałam 10 zł czyli co Irenka ma 20 zł? pomieszało się Quote
sonikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 3 x napisał(a):ja tez przelałam 10 zł czyli co Irenka ma 20 zł? pomieszało się Wszystko w porządku, zapytam Irenę czy doszlo. Za karmę wpłacały jej Agata51 (agatko, 30 zl, prawda?), samoglow - 30 zł i 3x - 10 zł. Dziękuję za rozwiązanie problemu :-) Quote
3 x Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 sonikowa napisał(a):Wszystko w porządku, zapytam Irenę czy doszlo. Za karmę wpłacały jej Agata51 (agatko, 30 zl, prawda?), samoglow - 30 zł i 3x - 10 zł. Dziękuję za rozwiązanie problemu :-) a ja pomyślałam, że się zdublowałam z agatą nie pomyslalam, ze to może byc jakaś wcześniejsza deklaracja moj przelew pewnie wyszedł dzisiaj: tytuł to coś w stylu: "karma dla Brutusa-zwrot długu" nie podalam nicku :mad: Quote
Biafra Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 CoolCaty napisał(a):Mastijetów już nie produkują. Czy masz jakieś inne ulubione tubostrzykawki dowymieniowe? :cool3: O nie :angryy: Co ja teraz zrobię ... W krowich lekach to ja jestem zupełnie ciemna :shake: Polubie każde inne tubostrzykawki :lol: żeby tylko skład był zblizony. Quote
Anna_33 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Biafra, znasz ten watek? Miau.PL :: Zobacz temat - ODDAM ZA DARMO Tam jest dosc duzo lekow do oddania, zajrzyj, moze akurat cos bedzie pasowalo. Quote
agata51 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 agata51 napisał(a):Ja na dniach mam robić przelew - 20zł dla Bacy i 10zł dla Brutusa. Mogę wysłać Irence. Całe 30zł czy tylko brutusową dyszkę? I poproszę o nr konta. sonikowa napisał(a):Chyba tylko Brutusową dyszkę, musi być porządek, a skoro karma była tylko dla Brutka, to nie mieszajmy, Wyślę ci konto na PW, bardzo dziekuję. No to wysłałam tylko dyszkę. Skoro porządek miał być. ;) sonikowa, zajrzyj, kochanieńka, na 57str. i licz od nowa. :evil_lol: Quote
3 x Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 agata51 napisał(a):No to wysłałam tylko dyszkę. Skoro porządek miał być. ;) sonikowa, zajrzyj, kochanieńka, na 57str. i licz od nowa. :evil_lol: dzisiaj wieczorem bede robic przelew z bazaku (pozniej nie mige bo z rana wyjeżdzam) jak sie doliczycie ze Irence jeszcze brakuje to mogę wpłacić z bazarku juz większość pieniązków mam na koncie Quote
sonikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='3 x']dzisiaj wieczorem bede robic przelew z bazaku (pozniej nie mige bo z rana wyjeżdzam) jak sie doliczycie ze Irence jeszcze brakuje to mogę wpłacić z bazarku juz większość pieniązków mam na koncie 3x, to przeslij Irence 30 zł. Nie dogadałam się z Agata, myslalłam, że lepiej będize tylko 10 zl na Brutusa, ale potem wydawalo mi sie, ze to przegadalysmy i poszlo 30 zl. Ale cos mi sie pozajaczkowalo ;-) Irena wylozyla 70 zl. Samoglow przelala 30 z, Agata 10zl, czyli brakuje jeszcze 30 zl -- 3x, mozesz? Quote
3 x Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='sonikowa']3x, to przeslij Irence 30 zł. Nie dogadałam się z Agata, myslalłam, że lepiej będize tylko 10 zl na Brutusa, ale potem wydawalo mi sie, ze to przegadalysmy i poszlo 30 zl. Ale cos mi sie pozajaczkowalo ;-) Irena wylozyla 70 zl. Samoglow przelala 30 z, Agata 10zl, czyli brakuje jeszcze 30 zl -- 3x, mozesz? mogę :) tylko w rozliczeniu brakuje że ja ju z też przelałam 10 zł (z bazarku) (12.08.2009 więc juz powinno być u Ireny) czyli teraz mam "dolać" 20 zł? (jak pisalam wyzej, przelew będę robic dopiero z wieczora) Quote
sonikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='3 x']mogę :) tylko w rozliczeniu brakuje że ja ju z też przelałam 10 zł (z bazarku) (12.08.2009 więc juz powinno być u Ireny) czyli teraz mam "dolać" 20 zł? (jak pisalam wyzej, przelew będę robic dopiero z wieczora) Matko, ja tak podejrzewałam, że mi księgowanie nie wyjdzie. Tak, kochana, jeśli przelałaś już 10zł to dorzuć jeszcze 20 zł. I wtedy będzie ok, mam nadzieję :-) Dziękuje, przepraszam i jeszcze raz dziękuję :-) Quote
Pysia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Biafra']Chłopaki o.k Zwłaszcza Brutus :razz: Trzeba mu zacząć szukać domku :loveu: Bardzo potrzebuje człowieka na własność. Najlepiej , żeby go nosił na rękach :evil_lol: Człowiek ten, powinien mieć bunkier na żywność własną. Najlepiej jeszcze pod prądem. Wszelkie inne przedmioty dotkniete ręką , w której uprzednio było jedzenie także zostaną porwane. Kradnie jak leci. Można na niego patrzeć a ułamek sekundy wystarczy, żeby ukradł np. nektarynkę, suchą bułkę, niemowlęcą kaszkę fabrycznie zamknietą :roll: Apetyt mu wrócił i to z nawiązką :D Węch ma niesamowity. Noga już prawie dobrze, tylko lekko kuleje. Dogonić go ciężko. A, że wie, że od razu będę go gonić , ile da radę połyka w biegu. Z miski dalej wysypuje na ziemię. Później chce zamordować Bacę, że mu się patrzy na to wysypisko. Wszyscy go już wkurzają. Z Fredem ma permanentną wojnę. Strasznie potrzebuje człowieka na własność. I domu bez psów :shake: W Boguszycach pewnie poddał się , bo ilość była nie do ogarnięcia. Przy mniejszej ilości jest cięzko. Stara się za wszelką cenę być najważniejszy. Niestety na jego niekorzyść działa bliżej nieokreślony wiek i dożywotnia dieta wątrobowa . Ale może ktoś go pokocha. Dzisiaj galeria Brutusa. Jutro pozostali muszkieterowie. Odkopałam Bace za pomocą malawaszki ;) Że kradnie to jakoś mnie nie dziwi :diabloti: Geny niufa widoczne u niego robią swoje :evil_lol: Z suczką myślę że by się pogodził jeżeli byłaby w stanie zaakceptować jego samczość. Dom jakiego szukamy dla niego to taki który potrafi śmiać się ze złodziewjstwa i przymknąć oko na niektóre sprawy. I ma kase.... Trudne zadanie :roll: Jak uda się szybko dla Dingusia donek znaleźć to zabiorę się za pomoc Brutusowi. Nie dam rady inaczej :placz: Trzymajcie kciuki za Dingusia bo to jakby i za Brutusa! Wtedy moze wyżebram dla niego kase od samochodziarzy :loveu: Quote
Recommended Posts