Jump to content
Dogomania

FRED i Baca za TM, teraz majestat rządzi a rudy dodaje kolorytu ;)

Recommended Posts

Posted

Ninko, zbiorka na psa KWL w jego watku bedzie, inaczej zrobi sie balagan.
W tym boguszyckie kaukazy.
W sprawie bazarku to jak to chcesz rozwiazac? pora pozna, nie lapie, duzymi literami do mnie trzeba))

Skoro juz mamy deklaracje na dwa psy, nawet z nadwyzka 30 zł, to chyba bedzie mozna jutro podac nr konta. Zobaczymy jutro.Musi sie prowadzacy watek wypowiedziec :-)
Nadwyzka to chyba szczesliwy poczatek 3 zbiorki na nastepnego wielkopsa boguszyckiego ? ))

Jestescie wspaniali, ale to juz na pewno Wam wiele osob mowilo ;-)

Posted

Pan Jozef sie za Fredem zaplacze ) ale On wie, ze to dla jego dobra, na pewno bedzie prosil o zdjecia, opisy, info.
Alez sie ciesze, moga spokojnie dzis isc spac. A jutro zadnych zlych info od rana...
I moze dwa podhalany wyjda z Boguszyc..jeden do dt, drugo do ds..i sznaucerka jedzie do dt i Zegaryna do kliniki. Byle zawsze tak pieknie szlo.

Posted

Ninko, nie damy rady do jutra dac odpowiedzi...Tak jak pisalam, wszystko zalezy od pieniedzy. A trudno zagwarantowac, ze w takim tempie zbierzemy tez na trzeciego psa. Szkoda stracic taka dobra oferte, ale nic sie nie da na tym etapie zagwarantowac.
Poczekajmy do rana.
Chociaz, patrzac na ten watek wszystko jest mozliwe...

Posted

KWL wątku nie zakładał z braku informacji (i źródła informacji). I okazuje się, że słusznie.

Ja teraz trochę doczytałam (bo chciałam sama na szybko wątek zrobić) i ... wychodzi mi na to, że "kaukaz KWla" czyli ten rudy z Nowodworu

właśnie opuściła schronisko! Napisałam dwa pw, więc dam znać, jak mi potwierdzą informację, ale wychodzi na to, że psisko-suczydło jest już bezpieczne.
Jest tam jeszcze co najmniej jeden kaukazowaty, ale póki nie ma pewnych informacji, trudno cokolwiek zaczynać. Jak będę miała konkrety, to już na odzielnym wątku, żeby tu tak ciągle nie śmiecić ;)

No i zostaje jeszcze piątka mniej lub bardziej kaukazowatych misiów w Boguszycach (trzy suki bardziej i dwa samce sporo mniej :p )

a ja i tak nie mogę zapomnieć Brutusa, największego psa w Boguszycach, choć z kaukazami to on ma tylko ... wybieg wspólny :eviltong:

Posted

Myślę że wybór powinien być "po charakterze" żeby rozbroić te "tykające bomby zegarowe" :evil_lol: a w takim wypadku numerem 3 jest Diana

Charakterna ale też i śliczna sunieczka. Ma wzorcową wręcz budowę, czy kiedykolwiek szukano u niej tatoo ? Następny wkolejce powinien być Brutus.

Posted

KWL - Dianka jak najbardziej. Niestety sprawdzić jej tatuaż może tylko pan Józef, a to niestety wyklucza 100% pewność rozpoznania tatuażu. Już to przerabialiśmy z gończą i innymi pracownikami. W odległości 5 metrów ode mnie sprawdzały psa czy ma tatuaż twierdząc, że nie - a potem okazało się, że ma.
Pan Józef prosił o podstrzyżenie Dianki i będzie to musiało być zrobione w znieczuleniu - wtedy będzie można wszystko sprawdzić. Jednak będzie to najwcześniej w przyszłym tygodniu.

Posted

Zestawienie wpłat na dzień 01.07.2009 dla Bacy i Freda.
Jednorazowe:

Agusiazet 100 zł
Jola li 50 zł
Anna 33 30 zł
Anonim od KWL 100 zł
Ostatniaszansa 40,00
Chandler 70,00
Z wątku Sary :115,00

w sumie: 505,00

Wpłaty jednorazowe zostaną przeznaczone na utrzymanie przez dwa miesiące Freda w DT a od września mamy stałą deklarację 400,00 od Nanhoo na tego psa.

Miesięczne deklaracje ( Baca):

Nanhoo 30 zł
Coronaaj 45 zł
Mosii 30 zł
Sonikowa 20 zł
SBD 5 zł
Samoglow 20 zł
Waldi481 15 zł ( z zastrzeżeniem zmiany sumy)
Anonim od KWL 40 zł
Morisowa 5 zł
Anna 33 10 zł
Agata 51 20,00
Ostatniaszansa 20,00 ( przez trzy miesiące)
Bjuta 10,00
Ninka 130,00

w sumie: 400,00 !!!

Łączna suma: 905,00

Posted

Irenaka, tak trzeba teraz jednorazowe pozbierac. Moze ktos sie zlituje i wystawi jakies bazarki jeszcze.
KWL, jak miala na imie ta pieszczocha z wybiegu Diany? Ta ktora do nas wyszla?

Posted

Anna_33 napisał(a):
Irenaka, tak trzeba teraz jednorazowe pozbierac. Moze ktos sie zlituje i wystawi jakies bazarki jeszcze.
KWL, jak miala na imie ta pieszczocha z wybiegu Diany? Ta ktora do nas wyszla?

Aniu:loveu: ja myślę, że te 295,00 musimy mieć. Jeżeli ktoś ma jakieś rzeczy na bazarki, to bardzo proszę się do mnie zgłosić na pw, wystawię.

Posted

mam trochę fantów, które kiedys przekazała mi zebrazebra. shaker do drinków, super spodnie (za duże na mnie, inaczej bym je sama kupiła), troche bollywood i uwaga - fabularyzowany film o MIchaleu jacksonie!!!!!! powinien pójść za ogromne pieniądze!!!
i cos jeszcze, ale nie pamiętam, co.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
mam trochę fantów, które kiedys przekazała mi zebrazebra. shaker do drinków, super spodnie (za duże na mnie), troche biollywood i uwaga - fabularyzowany film o MIchaleu jacksonie!!!!!! powinien pójść za ogromne pieniądze!!!

Już mogę zrobić, bo te bazarki które robiłam skończyły się.
Chcesz wysłać mi same zdjęcia, czy podać namiary na wysyłkę paczki?

Posted

Satrsza pieszczoszka z wybiegu Diany to Sara. Tokena pamiętam, a Brutus... hmm zapadł bardzo mocno w pamięć :-) I to co ciekawę nie moją, a osoby która mi o nim nie da zapomnieć :-)

Posted

[quote name='Maruda666']To ja dodam tych 30 miesiecznie - zostanie już tylko 100zł do zdobycia

[quote name='irenaka']Zestawienie wpłat na dzień 01.07.2009 dla Bacy i Freda.
Jednorazowe:

Agusiazet 100 zł
Jola li 50 zł
Anna 33 30 zł
Anonim od KWL 100 zł
Ostatniaszansa 40,00
Chandler 70,00
Z wątku Sary :115,00

w sumie: 505,00

Wpłaty jednorazowe zostaną przeznaczone na utrzymanie przez dwa miesiące Freda w DT a od września mamy stałą deklarację 400,00 od Nanhoo na tego psa.

Miesięczne deklaracje ( Baca):

Nanhoo 30 zł
Coronaaj 45 zł
Mosii 30 zł
Sonikowa 20 zł
SBD 5 zł
Samoglow 20 zł
Waldi481 15 zł ( z zastrzeżeniem zmiany sumy)
Anonim od KWL 40 zł
Morisowa 5 zł
Anna 33 10 zł
Agata 51 20,00
Ostatniaszansa 20,00 ( przez trzy miesiące)
Bjuta 10,00
Ninka 130,00

w sumie: 400,00 !!!

Łączna suma: 905,00

Irenko, chyba ominęłaś..:oops:

Posted

Czyli dwa psy już mogą pakować się i zbierać do wyjazdu. Teraz prosimy was o dalsze deklaracje - piękna Diana też chciałaby się załapać na ten niesamowity i niespodziewany zew dogo.
Jestem wzruszony, kaukazy były zawsze psami którym ciężko znaleźć dom, ciężko uzbierać kasę - a tu taki przełom, niespodziewałem się tego więc jestem wzruszony i bardzo wszystkim wam wdzięczny.

Posted

Celowo zostawiałam decyzję Marudzie666, czy dorzuci 30,00 do wpłat jednorazowych, czy też zaczniemy zbierać na trzeciego kaukaza z tego "raju":diabloti: i wówczas Maruda666 zadecyduje czy to 30,00 będzie stałą wpłatą na kolejnego. A może będzie chciała jeszcze innego? Zawsze decyzja należy do darczyńcy.