Gremlin Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Bo Prodziu jest psem pracującym. Jak nie musi, to nie pracuje. A jak musi, to pracuje rewelacyjne Quote
3 x Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 Dnia 1.12.2017 o 09:58, Gremlin napisał: Bo Prodziu jest psem pracującym. Jak nie musi, to nie pracuje. A jak musi, to pracuje rewelacyjne tja, dzisiaj* w nocy tak się napracował, że aż musiał, po prostu musiał się pierdolnąć na łózko 3 x pierdolnąć ;) ale nie to mnie niepokoi najbardziej widziecie ten błysk w oku u Macia? obawiam się, że mu się spodobało to co wyczynia Prodziu ;) *) to było wczorajszej nocy ;) 1 Quote
WATACHA Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 To nie błysk, tylko lampa z aparatu mu się odbiła w oku :) Quote
3 x Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 4 godziny temu, WATACHA napisał: To nie błysk, tylko lampa z aparatu mu się odbiła w oku :) Nie doceniasz Macia; -) Quote
3 x Posted December 24, 2017 Author Posted December 24, 2017 skosiliście dzisiaj trawę? najlepszego na święta robaczki :) wypocznijcie :) zdjęciów niet, mamy pluche i plus 9 st ;) Quote
3 x Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 siema tak tylko daję znać, że żyjemy z pozdrowieniami od Prodzia ale chyba mu się nie chce wstać, zeby wam zamachać łapką nie to co Macio ;) https://www.youtube.com/watch?v=Zmtctbvvl6U&feature=youtu.be btw. Macio ma znów nawrót swojego czkania/kasłania i tak się bujamy btw 2. myślę, że w konkursie na najbardziej leniwego psa świata Prodzyn zdobyłby drugie miejsce ;) chociaż wymiata w tej konkurencji ;) Quote
3 x Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Dnia 14.01.2018 o 11:50, WATACHA napisał: Czemu drugie a nie pierwsze :)? bo jest tak "leniwy", że nie chciałby mu się zajmowac pierwszego miejsca ;) 23 godziny temu, Natalia2005 napisał: Ja mam podobnego pieska od nie dawna... jest super! szczeniol? Quote
3 x Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 8 godzin temu, Natalia2005 napisał: Tak malutki jest, ma dopiero 2 miesiace :)) szczeniak to zuo ;) jest tak przesłodki, że zniewoli swoim urokiem każdegi i człowiek przestaje nad nim panować, a on tymczasem wyrasta na ... tybcia ;) czy ja wam już pokazywałam nasza tegoroczną choinkę? mamy dwie wersje, z bombkami i bez ;) najpierw ta bez poźniej w trakcie przeobrazania się i z bombkami ;) i na koniec Macio :) 1 Quote
łamAga Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Hahahahahahahahahhahahaha wersja choinki z bombkami wymiata :D Quote
3 x Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 nie ma choinki ale o dziwo jest śnieg, a raczej był w weekend :) także ten tego śniegowe focie :) ps. jak chcecie - możecie zgadywać gdzie byliśmy w nagrodę szczeniaczek ze zdjęcia albo dwa ;) Quote
3 x Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 1 minutę temu, uxmal napisał: Zamość którego szczeniaczka wybierasz? ;) Quote
uxmal Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Przed chwilą, 3 x napisał: którego szczeniaczka wybierasz? ;) :))))))))))))))))))))))))) są u Ciebie? Quote
3 x Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 1 minutę temu, uxmal napisał: :))))))))))))))))))))))))) są u Ciebie? nie, no co ty przecież szczeniaki to samo zuo ;) w Lublinie trafili się jacyś nieuświadomieni i wzieli na dt ;) Quote
uxmal Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Przed chwilą, 3 x napisał: nie, no co ty przecież szczeniaki to samo zuo ;) w Lublinie trafili się jacyś nieuświadomieni i wzieli na dt ;) :) szkoda miałabym blisko.. ;) Quote
3 x Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 2 minuty temu, uxmal napisał: :) szkoda miałabym blisko.. ;) a patrz tak się przypadkiem składa, że mamy regularny transport na trasie my - Lublin, więc jakby coś to dowieziemy ;) Quote
uxmal Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Przed chwilą, 3 x napisał: a patrz tak się przypadkiem składa, że mamy regularny transport na trasie my - Lublin, więc jakby coś to dowieziemy ;) hihihih :) Quote
*Magda* Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Czemu mi dogomania wcięła Was wątek! :/ Quote
inka33 Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Czy szanowne psiejstwo Wasze to czasem jeszcze się Owcy zechce pokazać...? ;) Quote
3 x Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Dnia 28.02.2018 o 21:16, *Magda* napisał: Czemu mi dogomania wcięła Was wątek! :/ bo to zła kobieta jest ;) Dnia 11.03.2018 o 17:03, inka33 napisał: Czy szanowne psiejstwo Wasze to czasem jeszcze się Owcy zechce pokazać...? ;) jak tylko uda się zgrać termin i .. będzie cieplej ;) wczoraj była tzn wolna niedziela teoretycznie wszyscy wiedzieli o co chodzi i nie było potrzeby dodawania, że chodzi o handel otóż to, tutaj popełniliśmy z Gremem błąd - Prodziu zrozumiał to dosłownie wolna niedziela to wolna niedziela, zatem spacer max 40 minutowy trwał o godzinę dłużej ;) za to odbyłam w lesie jak zwykle uroczą rozmowę Pan z prawie astką: przepraszam ,to przypadkiem nie jest tybetańczyk? ja: przypadkiem nie ;) ale celowo to już tak :D Quote
inka33 Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 To se poczekamy... ;) Czy powyżej to konkurs "znajdź różnice"? Profilaktycznie - nagrody wolę nie chcę, ale powiem, że na drugim zdjęciu Prodziu jakiś taki zafrasowany czy cuś...? ;) Quote
Recommended Posts