łamAga Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Dzisiaj nikogo znajomego na wystawie nie było , nawet pani w kozaczkach :eviltong: Nie no była Pani Kuś i Marta ale poza tym sami nieznajomi ;) Quote
3 x Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='dOgLoV']Dzisiaj nikogo znajomego na wystawie nie było , nawet pani w kozaczkach :eviltong: Nie no była Pani Kuś i Marta ale poza tym sami nieznajomi ;)[/QUOTE] Marta to nasza? czy inna Marta? jakby coś obgadaliście Prodziaka? :> Quote
łamAga Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='3 x']Marta to nasza? czy inna Marta? jakby coś obgadaliście Prodziaka? :>[/QUOTE] Tak , tak , wasza Marta ;) Nie rozmawialismy z nią nawet , z nia jestesmy tylko na dzień dobry , nie bede pisala z kim rozmawiamy bo my mi pewnie miejsca braklo a o tak nic za bardzo Ci to nie powie a ja po przydomkach tez nie umiem za bardzo napisać hehe Quote
3 x Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 a z kim była? z Babą? czy z jakims innym psiurkiem? wiecie co? kij tam ze zdjęciami z Rosji wczoraj cuda się w mieszkaniu działy jak wyciagnęłam maszyne do szycia Fredzio się strasznie ale to strasznie zdenerwował więc Prodziak przyszedł i go uspokajał o tak: ale coby Fredka nie stresowac poprosiłam Grema, żeby zawołał go do drugiego pokoju no i stało się chyba z rozpędu ;) Prodziu widać nie jest taki zły na jakiego pozuje ;) ps. i nie myslcie sobie, że nie mamy przygód na spacerach mamy a jakże tylko weny brak :oops: Quote
ania0112 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ohh jakie łóżkowe psiaczki :evil_lol: fred się bał? okazał emocje? ciekawe co go tak w maszynie wystraszyło? Fryz freda jak zwykle fajny! Quote
3 x Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='ania0112']ohh jakie łóżkowe psiaczki :evil_lol: fred się bał? okazał emocje? ciekawe co go tak w maszynie wystraszyło? Fryz freda jak zwykle fajny![/QUOTE] Fred na wszelkie zmieny reaguje rewolucyjnie na jedzeniowe rewolucjami żoładkowymi na wszelkie inne odstepsta od normy - mega zdenerwowaniem :( i to po nim widać, my widzimy :( a ja nie lubię jak się Fredzio denerwuje następnym razem z maszyną, czyli za jakies 3 miesiące, jak ją będę miała potrzebę rozłozyć to wyniosę się do Prodziakowego pokoju ;) szczerze to wam powiem, że nie sądziłam że obydwaj plus walizka zmieszcza się na tym jednoosobowym wyrku :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Była z trzema psiurkami , z pieskiem w klasie szczeniąt Zeriida's Salikram Mahatma La , z psem w pośredniej Perfrct Stranger Mahatma La , i ze suczką w klasie szczeniąt Sati Mahatma La ;) Ojojoj widzę że miłośc iedzy Twoimi psiakami kwitnie :loveu: Quote
3 x Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Była z trzema psiurkami , z pieskiem w klasie szczeniąt Zeriida's Salikram Mahatma La , z psem w pośredniej Perfrct Stranger Mahatma La , i ze suczką w klasie szczeniąt Sati Mahatma La ;) Ojojoj widzę że miłośc iedzy Twoimi psiakami kwitnie :loveu: Perfect to brat z miotu Prodzinki Wredzinki naszej :loveu: mieliśmy na niego ochotę ale został u Marty Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='3 x']Perfect to brat z miotu Prodzinki Wredzinki naszej :loveu: mieliśmy na niego ochotę ale został u Marty[/QUOTE] Ooo widzisz , to chociaż na zdjeciach sobie go pooglądasz :loveu: jak dodam bo na razie jeszcze ich nie pomniejszyłam ;) To tak jak u nas , Sebastian chciał Quadre ale Ona została u Sylwi w hodowli wiec wziął Qwendi ;) Quadra miała ładniejsze ciemniejsze podpalanie , no ale cóż , tak wyszło ;) Quote
3 x Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Ooo widzisz , to chociaż na zdjeciach sobie go pooglądasz :loveu: jak dodam bo na razie jeszcze ich nie pomniejszyłam ;) To tak jak u nas , Sebastian chciał Quadre ale Ona została u Sylwi w hodowli wiec wziął Qwendi ;) Quadra miała ładniejsze ciemniejsze podpalanie , no ale cóż , tak wyszło ;)[/QUOTE] i nie załujecie więc tego się będę trzymać daj chociaż jedno zdjęcie brata Prodziaka Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='3 x']i nie załujecie więc tego się będę trzymać daj chociaż jedno zdjęcie brata Prodziaka Nie żałujemy , Qwendi też jest sliczna :loveu: prosze bardzo ;) Quote
3 x Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie żałujemy , Qwendi też jest sliczna :loveu: prosze bardzo ;) dzięki :) do grubasów też widzę, że Baba nie należy ale nikt mu ogona nie wyskubał jak Grem Prodziakowi :evil_lol: ale ma śmiesznie nastroszony czupurek :loveu: ale morde to Prodziakowatą i widzę, że przynajmniej jedno oczko tez ma bardziej ;) u nich na fb widziałam siostre Prodziaka, mordy mają identyczne Qwendi to i nam się podoba :) Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) [quote name='3 x']dzięki :) do grubasów też widzę, że Baba nie należy ale nikt mu ogona nie wyskubał jak Grem Prodziakowi :evil_lol: ale ma śmiesznie nastroszony czupurek :loveu: ale morde to Prodziakowatą i widzę, że przynajmniej jedno oczko tez ma bardziej ;) u nich na fb widziałam siostre Prodziaka, mordy mają identyczne Qwendi to i nam się podoba :) Jest bardzo podobny do Prodziaka jak tak patrze ;) oczy ma też podobne i to bardzo ;) Nasza Qwendi np jest bardzo podobna do Yogiego Blanki Stodulskiej , normalnie pyski mają identyczne :lol:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/421361_251990681557027_1916476298_n.jpg ;) O dziekujemy bardzo nam miło :loveu: Edited May 12, 2014 by dOgLoV Quote
*Magda* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC07456_zps577cc834.jpg rzeczywiście podobny do Prodziaka :evil_lol: Quote
3 x Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Jest bardzo podobny do Prodziaka jak tak patrze ;) oczy ma też podobne i to bardzo ;) Nasza Qwendi np jest bardzo podobna do Yogiego Blanki Stodulskiej , normalnie pyski mają identyczne :lol:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/421361_251990681557027_1916476298_n.jpg ;) O dziekujemy bardzo nam miło :loveu: [quote name='magdabroy']http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC07456_zps577cc834.jpg rzeczywiście podobny do Prodziaka :evil_lol: to poaptrzcie na jego siostrę : (zdjęcie z fb hodowli) Quote
inka33 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='3 x'] Prodziu widać nie jest taki zły na jakiego pozuje ;) Fred: "Eh... Widzisz, Prodź, tylko Ty mnie znękanego rozumiesz, jak te trudne ludzie terkoczące coś wywlekają..." Prodzio: "Matka, uważaj sobie! Pamiętaj, że ja jednak mam zęby i nie zawaham się ich użyć w obronie Mojego Fredzia!" Quote
Gremlin Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 (edited) To jest życie - dwie dziewczyny i jeden Prodziak ;) [video=youtube_share;pCDMORaXDtY]http://youtu.be/pCDMORaXDtY[/video] i wyścigi: [video=youtube_share;oRdFPIDDtQU]http://youtu.be/oRdFPIDDtQU[/video] [video=youtube_share;LFwdlxcpyb8]http://youtu.be/LFwdlxcpyb8[/video] Edited May 14, 2014 by Gremlin Quote
3 x Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 jak mustangi ;) i koło Freda i koło Freda - gangreny jedne! i widzę ze głowa Luśki mignęła na chwilę w końcowym prawie kadrze :) Luśka to sunia - mieszanka kaukazika co jak przyjechał do nas Fredzio i Luśka była jeszcze mała to słyszeliśmy komentarze: ale ona urosła i nie wiedzieliścy o co kaman :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ale prodziak rozchwytywany przes laseczki :razz: ale freda to chyba trudno wytrącić z równowagi , nic go nie rusza ;) Quote
3 x Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale prodziak rozchwytywany przes laseczki :razz: ale freda to chyba trudno wytrącić z równowagi , nic go nie rusza ;) ej nie mów tak o Fredzie jak wróciłam z Rosji to Fredzio nawet wstał jak weszłam do mieszkania nie wiem czy przypadkiem nie chciał napić się wody ;) i tak się złożyło po prostu :evil_lol: wczoraj wieczorem poszliśmy na spacer z Bombą - klik a wczesniej chłopaki byli w lesie w efekcie wczorajszych wojaży Fred dzisiaj ogłosił strajk usiadł tuż po wyjściu z bloku ;) wzbudzając tym ogromną radośc u właściciela łaciatego astka ;) na szczecie dał się namówić na dalszy spcer :) Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 hehehe no to rzeczywiście zrobił postęp , wstał i pewnie w tym samy momencie zapomniał po co :evil_lol: Quote
3 x Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='dOgLoV']hehehe no to rzeczywiście zrobił postęp , wstał i pewnie w tym samy momencie zapomniał po co :evil_lol:[/QUOTE] nikt nie mówi tutaj o postepie ;) on jak zawsze zrobił to co chciał a ja się łudzę, że może dla mnie :evil_lol: Fred to Fred a ja go uwielbiam takim jaki jest osiołek :loveu: Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='3 x']nikt nie mówi tutaj o postepie ;) on jak zawsze zrobił to co chciał a ja się łudzę, że może dla mnie :evil_lol: Fred to Fred a ja go uwielbiam takim jaki jest osiołek :loveu:[/QUOTE] Ja strasznie sie denerwuje na tą ich "ospałość" ich tzn tych ras , mówisz no "fe" a ta patrzy na Ciebie z błagalnym wzrokiem i jeszcze łapke Ci podaję :mad: Quote
Recommended Posts