jaanka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Trenują leżenie synchroniczne :lol: Cudna fryzurka. Widujemy się u Maupy to przylazłam zobaczyć Twoje psiaki. Quote
3 x Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 janka dziękujemy za odwiedziny :) tak sobie myslę, że fryzurka Prodziaka wzieła się stąd iz nie do końca ma jeszcze wszystko poukładane w główce ;) jak już będzie tym statecznym i majestatycznym tybciem to może będzie bardziej ulizany ;) Quote
sleepingbyday Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 też mi się wydaje, ze to taki dziecięcy puszek ;-) Quote
Gremlin Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Florentynka napisał(a):Ależ skąd, to zaczątki grzywy! Zaczątki... grzywy... powiadasz... :smokin: Quote
jaanka Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Dla mnie to taki uroczy kaczy puszek :loveu: O, właśnie przypomniał mi się dowcip który na innym wątku przytoczyła Malagos. Czy wiecie jak powinien nazywać się pies złomiarzy ? Quote
Gremlin Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 jaanka napisał(a):Dla mnie to taki uroczy kaczy puszek :loveu: O, właśnie przypomniał mi się dowcip który na innym wątku przytoczyła Malagos. Czy wiecie jak powinien nazywać się pies złomiarzy ? Łomek? - nieeee... Kabel? - też nie... Torek? - hmmm... to może... Puszek? ;) Quote
Florentynka Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Gremlin, a fe!!! Takie zdjęcia wkleja się po 22, o ile w ogóle. Bo to jest, za przeproszeniem pedofilia. Quote
3 x Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Florentynka napisał(a):Gremlin, a fe!!! Takie zdjęcia wkleja się po 22, o ile w ogóle. Bo to jest, za przeproszeniem pedofilia. nie nie nie to równolatkowie w lekarza sie bawia ;) Quote
3 x Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 dobra dobra już będziemy wstawiac grzeczne zdjęcia to się nei obrażajcie i odzywajcie ;) byliśmy wyjechani weekendowo i byliśmy na działce sami i chłopcy nasi chodzili bezsmyczowo a raczej leżeli bezsmyczowo - zwłaszcza Fredziu :) a wogole jak sie uda to Fredzko będzie w kalendarzu z kaukazikami :) jeszcze nie wiem co i jak tylko wiem, ze sa takowe plany o tak sobie bezsmyczowo leżakowali: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 albo dwie lwice :-). a wpadnieta do mnie na bazarek? filmy, ksiażki... szczególnie zachęcam 3x, to taki spolegliwy klient ;-) Quote
jaanka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Dwie lwice to nie, bo grzywy nie mają :) Wpaść i podrzucić mogę. Na klienta za cienki portfel mam. Quote
3 x Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 lwy juz nie raz na osiedlu przerabialiśmy a wczoraj pan fan spytał się: "To owczarki kaukaskie?" :crazyeye: [video=youtube;v9O19EWefP8]http://www.youtube.com/watch?v=v9O19EWefP8&feature=youtu.be[/video] Quote
jaanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Miałam na myśli pozy, miny i symetrię. Grzywa i lew to proste porównanie i nie to miał autor na myśli ;) Quote
3 x Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='jaanka']Miałam na myśli pozy, miny i symetrię. Grzywa i lew to proste porównanie i nie to miał autor na myśli ;) http://imageshack.us/a/img7/228/x19q.jpg[ wiem wiem :) Quote
Szarotka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 O jej nie bylo mnie tu cale wieki ... Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 w ogóle gdzie się podziewasz? ofczarki kaukaskie zaniedbane! Quote
Szarotka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 A przewaznie na f.b, ale sie staram ograniczac, chodze tez na podhalana. Quote
3 x Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Szarotka napisał(a):A przewaznie na f.b, ale sie staram ograniczac, chodze tez na podhalana. to aż Fredziu musiał usiąść na zawołanie żebyś nas odwiedziła ;) Quote
3 x Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 (edited) poranny spacer panfan: psze pani, ten większy to co to za rasa? ja: owczarek kaukaski panfan:aaa, ostatnio widziałem też takiego i to był chow-chow ja: :crazyeye: panfan: ale jeszcze większy był kurtyna ;) [video=youtube;-fyR1_HsDSc]http://www.youtube.com/watch?v=-fyR1_HsDSc&feature=em-upload_owner[/video] jak nie bedzie ochów i achów nad filmikami to sie wcholerwię bo wy to sobie pewnie myślicie że skoro wasze tak umieją i chętnei robią to i nasze mają tak samo a tutaj zonk jeszcze Prodziak jak Prodziak umie i potrafi i z chęcia robi ale Fred li i jedynie miewa umięjetności, chęci a niekoniecznie tak ma ;) więc doceńcie to bo nie często mamy okazję nagrac takie filmiki :evil_lol: Edited November 14, 2013 by 3 x Quote
APSA Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Pięknie siadają i warują i prawie symultanicznie! Chow-chow? No fakt, prawie podobny. W każdym razie ciut bardziej niż do bernardyna ;) Quote
Recommended Posts