sleepingbyday Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 że prodzik to robi bardzo źle, to jeszcze żaden problem ;-). Quote
gameta Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 zazdraszczam, nawet bardzo... dawno nie widziałam takich krajobrazów :( Quote
Saththa Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 o jak ładnieeeeeeeee :mdleje: zazdroszczę straszliwie ;) Quote
maciaszek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 To i ja sobie pozazdraszczam ;). Gdzie to tak pięknie? I chałupka taka cudna gdzie? Quote
3 x Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='sleepingbyday']że prodzik to robi bardzo źle, to jeszcze żaden problem ;-). my dzięki niemu nie robimy terraz wcale ;) opowiada mi dzisiaj Grem, jak spędził weekend z chłopkami "szczotkuję Freda, maca, a pod ogonem na dupie ma jakiegoś wielkiego rzepa prędzej do wycięcia niźli rozczesania sprawdzam dokładnie a tam ... reszta szczotki do czyszczenia sedesu" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='gameta']zazdraszczam, nawet bardzo... dawno nie widziałam takich krajobrazów :( nic straconego druga para butów należy do gospodyni Zielonej Chaty czyli koleżanki na codzień mieszkającej w gdańsku ;) http://imageshack.us/a/img22/1124/1gv9.jpg [quote name='Saththa']o jak ładnieeeeeeeee :mdleje zazdroszczę straszliwie ;) [quote name='maciaszek']To i ja sobie pozazdraszczam ;). Gdzie to tak pięknie? I chałupka taka cudna gdzie? Beskid Wyspowy czyli okololice Limanowej a dokładnie wieś nazywa się Laskowa powiem wam tyle, że było przecudnie pogoda - marzenie kurtka była mi zbędna zupełnie bluzę założyłam dopiero w drodze powrotnej w krakowie podładowalam akumulatory że nawet wyjazd służbowy tam gdzie wrony zawracają i psy dupami szczekają mi niestraszny ;) Quote
inka33 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='3 x']my dzięki niemu nie robimy terraz wcale ;)[/QUOTE] Od ilu dni...?! :-o Możecie do lasku wychodzić przecież... :p Quote
3 x Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='inka33']Od ilu dni...?! :-o Możecie do lasku wychodzić przecież... :p[/QUOTE] nadinterpretujesz on robi to zle ze szczotką my nie robmy wcale szczotką bo jej nie ma juz :eviltong: zatem zupełnie nie widze powodu aby z powodu szczotki wychodzić do lasu ;) Quote
inka33 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='3 x']nadinterpretujesz on robi to zle ze szczotką my nie robmy wcale szczotką bo jej nie ma juz :eviltong: zatem zupełnie nie widze powodu aby z powodu szczotki wychodzić do lasu ;)[/QUOTE] A z powodu nierobienia...? :p Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 a ja bylam w mediolanie i było chłodno, hehe. nawet burze były! w październiku! Quote
gameta Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='sleepingbyday'] nawet burze były! w październiku![/QUOTE] phi! U mnie była burza nie dalej jak wczoraj... Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 najwyżej w szklance wody :-). ej, baby (i chłopy), rzućta okiem, co tam za bazarek wymodziłam, bo na odjajczanie zbieram. Quote
Florentynka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 A jakby tak jakieś zdjęcia? Bo pojawiając się ponownie po skandalicznie długim czasie chciałabym zacząć od "ależ on urósł" albo czegoś podobnie oryginalnego. Ze zżerania szczotek do kibla tybetany wyrastają, w końcu. Najpierw są szczotki do kibla, potem szczotki do odkurzacza, miotełki, pędzle i takie tam. To trwa kilka miesięcy, może rok. A potem mija. Potem przychodzi czas na buty... Quote
Gremlin Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Florentynka']A jakby tak jakieś zdjęcia? Bo pojawiając się ponownie po skandalicznie długim czasie chciałabym zacząć od "ależ on urósł" albo czegoś podobnie oryginalnego. Ze zżerania szczotek do kibla tybetany wyrastają, w końcu. Najpierw są szczotki do kibla, potem szczotki do odkurzacza, miotełki, pędzle i takie tam. To trwa kilka miesięcy, może rok. A potem mija. Potem przychodzi czas na buty...[/QUOTE] Buty już były :mad: Quote
Florentynka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Gremlin']Buty już były :mad:[/QUOTE] eee, tyle... to były dopiero nieśmiałe próby, zobaczysz! Ja byłam taka zachwycona że Gjalpo jako szczeniak właściwie nic nie zniszczył, a nie wzięłam pod uwagę tego że one dojrzewają później. Niszczą też później. Ale pocieszające jest to, że jak już dojrzeją to nie niszczą. Pierwszych 5 lat to trudny okres, a potem sama słodycz. Quote
Gremlin Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Florentynka']eee, tyle... to były dopiero nieśmiałe próby, zobaczysz! Ja byłam taka zachwycona że Gjalpo jako szczeniak właściwie nic nie zniszczył, a nie wzięłam pod uwagę tego że one dojrzewają później. Niszczą też później. Ale pocieszające jest to, że jak już dojrzeją to nie niszczą. Pierwszych 5 lat to trudny okres, a potem sama słodycz.[/QUOTE] pozostaje tylko... :flaming: Quote
3 x Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Flo, wróce z wygnania to cykne fotki łobuziakowi mojemu :) i gremlinowemu tez :) teraz nawet nie mam zaległych na tel. edit. ale Grem ma takie ładne z lasu co mi mms przysyłał to może wstawić :) edit dwa: ja gagnreńca kocham ale nie wierzę w jego poprawę ;) na wszczeście za dużo nas to wszystko kosztowało :grins: a poza tym zajefajny jest ;) i się cieszy jak wracam z wyjazdu ;) bardziej niż Fredzio bo Fredzio to czasami na mnie spojrzy ;) Quote
morisowa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 A po co trzecia ręka? Poza tym z razem Gremlinem macie cztery :evil_lol: Więc gdybyście jednak rozważali przygarnięcie słodkiego szczeniaczka rasy sarplaninac, suczki to zapraszam na wątek z podpisu. (no z tą rasą to może trochę przesadziłam, ale takie bure i puchate no to miniaturowy kaukaz jak nic ;) ) Quote
3 x Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='morisowa']A po co trzecia ręka? Poza tym z razem Gremlinem macie cztery :evil_lol: Więc gdybyście jednak rozważali przygarnięcie słodkiego szczeniaczka rasy sarplaninac, suczki to zapraszam na wątek z podpisu. (no z tą rasą to może trochę przesadziłam, ale takie bure i puchate no to miniaturowy kaukaz jak nic ;) ) ekhm, hmm czasami a nawet czestawo zdarza nam się spacerować z iesami w pojedynkę więc teorię o 4 rękach musże obalić ;) to że nas nie ma na dogo to nie znaczy, że nie ma z nami kontaktu bo kontak to my mamy nawet Prodziak ma kontakt ;): Quote
maciaszek Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Saththa napisał(a):Ja przepraszam to przedłużacz :loveu:No właśnie :P. Kontaktu to lepiej, żeby on nie miał ;). Quote
3 x Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='magdabroy']No to sobie znalazł zabawkę :diabloti: [quote name='Saththa']Ja przepraszam to przedłużacz :loveu: [quote name='maciaszek']No właśnie :P. Kontaktu to lepiej, żeby on nie miał ;). przedłużacz jest przedłużeniem kontaktu ;) kontak z kontaktem to on miał jak się dobrał do przedłużacza za pierwszym razem :cool3: zrobiło sie tak: :smhair2: :shock: :eek2: :thinkerg: i nastał brak prądu ;) pamiętacie jak wam pisałam, że Grem ma ładne zdjęcia z lasu ? co mi mms przysłał? skoro moja wypowiedz nie sprowokowała go do zamieszczenia owych zdjęc to ja je zamieszaczam całe dwa ;) Quote
Saththa Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 3 x napisał(a):przedłużacz jest przedłużeniem kontaktu ;) Owszem zgodze sie, ze przedłużacz jest przedłużeniem kontaktu ale tylko jak jest do niego podpięty a ten nie był :errrr: Zdjecia dwa ładne;) Quote
3 x Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='Saththa']Owszem zgodze sie, ze przedłużacz jest przedłużeniem kontaktu ale tylko jak jest do niego podpięty a ten nie był :errrr: za pierwszym razem był ;) Zdjecia dwa ładne;) bo i modele dwa ładne chociaz jeden to i wredas dodatkowo ;) ostatnio uwielbia sobie o nas oczy wycierac ;) Quote
łamAga Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 http://imageshack.us/a/img29/174/2t6v.jpg :roflt:poszedł po całości :lol: http://imageshack.us/a/img35/7378/7w5x.jpg dwa słodziaki :loveu: Quote
Recommended Posts