inka33 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 http://imageshack.us/a/img543/7532/mdsc07087.jpg Dlaczemu to małe golsze jest takie duże przy ogromnym lwie...?! :hmmmm: Ja kcem obaczyć na żywca zlwionego dzika!!!! :errrr: Quote
Ziutka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 inka33 napisał(a): Ja kcem obaczyć na żywca zlwionego dzika!!!! :errrr: Inuś, umiesz poprawić człowiekowi humor :evil_lol: Quote
inka33 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ziutka napisał(a):Inuś, umiesz poprawić człowiekowi humor :evil_lol: Przeee-praaa-szaaam.... :calus: Quote
3 x Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='3 x']Romus tez tam był :) - klik Kilka porównań zatem :) ten sam murek z dwoma psami, mur z Fredem :evil_lol: i mur z Romusiem pamietacie? mamy nowe fotki ;) Quote
3 x Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 znajdz róznice ;) albo podobieństwa :evil_lol: Quote
3 x Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 gusia0106 napisał(a):Roman najpiękniejszy :) nigdy nie twierdziłam inaczej :) Fred jest uroczy ale co z tego jak na zdjęciach wychodzi nawet gorzej ode mnie ;) no a Gamoń to gamoń, poza konkurencją ;) Quote
Gremlin Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 gusia0106 napisał(a):Roman najpiękniejszy :) Najpiękniejszy... ta... fotogeniczny :D Więcej ludzi ogląda się i więcej robi zdjęcia Fredowi niż Romkowi :eviltong: Quote
3 x Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Gremlin napisał(a):Najpiękniejszy... ta... fotogeniczny :D Więcej ludzi ogląda się i więcej robi zdjęcia Fredowi niż Romkowi :eviltong: przyjmijmy zatem wersję że Roman jest najpiękniejszy na zdjęciach a w rzeczywistości ma bardzo mocną konkurencję w postaci Freda :) Quote
3 x Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 a Prodziak umie aportowac prawie ;) [video=youtube;l_ULe2j-Gn0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l_ULe2j-Gn0[/video] i ćwiczył swoje tybetańskie agility ;) [video=youtube;tRt_Spm71Q8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tRt_Spm71Q8[/video] no i meloman jest pełna gębą ;) [video=youtube;FXgIB6TP97w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FXgIB6TP97w[/video] po ochach i achach będzię więcej zdjęc ;) Quote
Florentynka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Żebyście nie myśleli, że ja nie trzymam ręki na pulsie - trzymam. I oświadczam, że wszelkie próby ogolenia Gamonia się spotkają z moją reakcją. Jeszcze nie wiem jaką... Fred wygląda dostojnie i tak. A co do filmików - och i ach, rzecz jasna. Aczkolwiek Prodiżątko musi jeszcze sporo poćwiczyć. Prawdziwe tybetańskie agility wygląda tak: pies leniwie i dostojnie wkracza na drabinę. Pies sadowi się na platformie u szczytu drabiny i siedzi. Bez ruchu. Po kwadransie dojrzałego namysłu pies rzuca w stronę swojego człowieka telepatyczny rozkaz "micha!". Pojawia się ( zgięty w ukłonie) człowiek z michą, wnosi ją ( w podskokach) po drabinie i stawia przed szanownym psem, po czym zostaje zepchnięty po zjeżdżalni - głową na dół. Quote
3 x Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='Florentynka']Żebyście nie myśleli, że ja nie trzymam ręki na pulsie - trzymam. I oświadczam, że wszelkie próby ogolenia Gamonia się spotkają z moją reakcją. Jeszcze nie wiem jaką... Fred wygląda dostojnie i tak. A co do filmików - och i ach, rzecz jasna. Aczkolwiek Prodiżątko musi jeszcze sporo poćwiczyć. Prawdziwe tybetańskie agility wygląda tak: pies leniwie i dostojnie wkracza na drabinę. Pies sadowi się na platformie u szczytu drabiny i siedzi. Bez ruchu. Po kwadransie dojrzałego namysłu pies rzuca w stronę swojego człowieka telepatyczny rozkaz "micha!". Pojawia się ( zgięty w ukłonie) człowiek z michą, wnosi ją ( w podskokach) po drabinie i stawia przed szanownym psem, po czym zostaje zepchnięty po zjeżdżalni - głową na dół. kurna tak właśnie myślalam, że coś robimy źle ;) btw też się spotykasz z opiniami, że masz mało inteligentego psa bo nie zawsze się słucha, nie podaje łapy na każde zawołanie itd? ;) Quote
3 x Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 mysza1 - tak tylko Cię wywołuję ;) bo będa zdjecia z fajnego miejsca prawie w górach gdzie można pojechać z psami i gdzie psy moga luzem biegać :) co prawda to nie sa góry góry ale prawie ;) aa i pamiętajcie - głosujcie na Agę :) jak chcecie i macie czas :) - klik - większość czasu Fred .... leżał na dowolnie wybranym boku ;) pierwszego dnia to pierwszy raz zmienił pozycję po ... 4 godzinach :evil_lol: ale luzik, odleżyn nie ma ;) Quote
3 x Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 tak , dobrze widzicie, na zdjęiu powyżej Fred podniósł głowe ;) Quote
3 x Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 a Prodzinka miał wszystko na oku i patrolował teren ;) Quote
3 x Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='gusia0106']Gdzie to? Miło, pagóry w tle tutaj - klik - jak ktoś nie ma wygórowanych ambicji górskich - a my tym razem nie mieliśmy ;) to naprawdę fajne miejsce na nicnierobienie w promeniu 4-5 km jezioro Klimkówka - klik - a jakby przez górę (dom pod samym 'szczytem') przejść na drugą stronę i iść wioską to pewnie bliżej ;) i jeszcze kilka innych miejsc które można zobaczyć ..... z psami ;) chłopaki nad zalewem :) Quote
Gremlin Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 gusia0106 napisał(a):jaka śliczna nazwa - Ropa :):) A w pobliżu jest miejscowość... Łosie ;) Quote
3 x Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='gusia0106']jaka śliczna nazwa - Ropa :):) obok sa równie urocze Łosie ;) no to jeszcze kilka zdjęc chłopaków ;) widać na nich żywiołowość Fredka ;) o losie ile ja tych zdjęć napstrykałam ;) Quote
gusia0106 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Zalew też ładny, wygląda jak Solina ;) A powiesz jak tam z cenami? Bo na stronie nie wspomnieli ;) Quote
3 x Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='gusia0106']Zalew też ładny, wygląda jak Solina ;) A powiesz jak tam z cenami? Bo na stronie nie wspomnieli ;) tylko po zaporze nie można spacerowac ;) z cenami milusio ;) za cały domek - 130 zł za dobę my byliśmy w piatkę więc 130/5 ;) dodatkowo płaci się za prąd, my przez tydzień zużyliśmy za 24 zł ;) z tym, że nikt nawet nie pomyślał o włączaniu TV ;) oprócz cen nie widac na stronie równiez tego, że do jednej sypialni jest osobne wejście z 'tarasu' i w tej sypialni jest umywalka kibelek i prysznic w drugiej częsci domu ale oprócz naszego początkowego zdziwnie tym faktem nie zrobiło to nikomu żadnej różnicy pozostałe dwa pokoje sa na górze nasze psy nie chciały wejść na górę totez przypadł nam pokój na dole Quote
maciaszek Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Cudowne miejsce :). Chyba będziemy się bić o miejsca :diabloti:. A nie wiesz czy w wakacje maja wyższe ceny? Pewnie tak ;). Quote
3 x Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 maciaszek napisał(a):Cudowne miejsce :). Chyba będziemy się bić o miejsca :diabloti:. A nie wiesz czy w wakacje maja wyższe ceny? Pewnie tak ;). nie sądzę aby w wakacje było drożej niż w weekend majowy ;) naprawdę fajne miejsce na odpoczynek i robienie nic ;) góry - bez szaleństw bo to takie góry ale np do muzeum pszczelarstwa w Stróżach - można z psami nad Klimkówkę - można z psami do skansenu w Szymbarku - można z psami nigdzie dalej się nie wybieraliśmy bo w planach mieliśmy nicnierobienie ale nie do końca się udało :evil_lol: a zdjęcia będą potem ;) edit. po górach tez można z psami tylko trzeba miec psy odpowienie ;) Quote
4564XS Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Mam pytanie techniczne dotyczące postrzyżyn Freda. Czy przed strzyżeniem był kompany, oraz czy leżąc na trawie, ziemi bez swojego futra nie przeziębia się. Ciekawi mnie to gdyż zamierzam ulżyć na lato swojemu psu też OK. :lol: A korzystając ze sposobności to powiem że fantastycznie prowadzicie ten wątek.:bye: Quote
Recommended Posts