Balbina. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 nie przepraszaj mnie,nie masz za co,bo nie jesteś w stanie mnie zdenerwować.:shake:Mamy różne zdania na pewne tematy ale to nie znaczy , że nie możemy dyskutować Quote
tigrunia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Balbina12']nie przepraszaj mnie,nie masz za co,bo nie jesteś w stanie mnie zdenerwować.:shake:Mamy różne zdania na pewne tematy ale to nie znaczy , że nie możemy dyskutować To Ty mi zabraniasz się odzywać :placz: Quote
eve86 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Widze ze kłotnia przenosi się na inne wątki :shake: Dziecinada:shake: Quote
NNikka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No w końcu ta osoba wszystko może... :evil_lol: Niedługo się przeniesie na watek psów zaprzęgowych :evil_lol: Balbina12 napisał(a):Widzisz,żyjemy w wolnym kraju i jak będę miała taką ochotę to nazwę mojego psa alaskan malmut :cool3: :lol::lol::lol: Quote
Sendi89 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witam jestem tutaj nowa na forum i chciałam tylko powiedzieć że gdyby nie to forum nie wiedziałabym jak ważny jest rodowód i sprawdzona hodowla . Dziękuję wszystkim którzy udzielają się i mam nadzieję że będzie coraz łatwiej a ludzie w końcu przyjdą po rozum do głowy i nie będą upierać się przy swoim :)Pozdrawiam Sandra Quote
Recommended Posts