Ulka18 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Basia1968 napisał(a):AGUSIA Fanta jest ogłaszana, jest też zgłoszona do Fundacji do Niemiec. Trzeba mocno wierzyć, że uda się w końcu dla niej znaleźć dom. Czy to jakas dobra fundacja? Sprawdzona? Quote
J_ulia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ulka18 napisał(a):Czy to jakas dobra fundacja? Sprawdzona? Również jestem ciekawa co to za Fundacja, bo jest parę na które trzeba uważać.... Quote
agusiazet Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jeszcze w czerwcu nikt do Fantuchy nie zajrzał! Podnoszę rudzielca z charakterem na pierwszą! Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ja zaglądam regularnie, tylko nie chciałam pisać posta pod postem :( Quote
agusiazet Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Przydałoby się, aby Kasia obfociła trochę Fantę i może jakiś filmik, chyba trzeba Fantuchę bardzo intensywnie ogłaszać, ale nie wiem, czy w ogóle ma aktualne ogłoszenia! Quote
J_ulia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Zgadzam się . Bo dziewuszka siedzi w hoteliku już ciut za długo... ;( Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja mam filmik z Fantą, jak wiecie porobiłam dużo i juz powstawiałam ale zanim się one wgrają to mijaja wieki, dzisiaj myślę , żę do Fanty dojdzie, narazie wgrywa mi się Marsik :) A Fanta niewiele sie zmieniła z charakteru poza tym, że bardzo się posunęła wiekowo w wyglądzie niestety... Siwizna ja opsypuje, zęby średnie, ale szaleniec dalej :) dobrze, że ten guz w niczym Jej nie przeszkadza, jakby go nie było :) Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jest gwiazda i Barnaba, jedyny którego nie zagryzła ;) choć terror total stosuje na Nim ;) taka frania ! http://www.youtube.com/watch?v=xk5jKmsiWB0 http://www.youtube.com/watch?v=FskHUmk78js Quote
agusiazet Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Kochana ta nasza Fantucha, w przyszłym miesiącu zamówię jej ogłoszenia i wypasione allegro, ale to dopiero w lipcu, teraz kasy brak! Może któraś ciotka ogłoszonka Fancie zrobi za darmochę, tak z miłości? Quote
Basia1968 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 o Fantunię ani jedniusieńkiego zapytania nie było niestety. Fundacja sprawdzona, ale i od nich na razie nic - żadnych wieści. Można cholery dostać z tym wszystkim. Siostra moja znalazła kolinkę:-(:-( zachudzoną - wieczorem idąc na spacer ze swoim psem /ogromnym/ pojawiła się ona - młodziutka coli. Chudzieńka, smierdząca:-( Siostrzenica ma mi zrobić zdjęcia - nie wiem co z psinką będzie, bo siostra ma olbrzymiego psa i kota, a mieszka na 10 piętrze. Sąsiedzi i tak jej dokuczają - wredne s....ludziska/ ale wzięła suńke na chwilę, wykąpały, najadła się i teraz co....:-(:-( Jak dostanę zdjęcia to założę kolejny wątek - mimo, że obiecałam sobie, że już nigdy nie będę zakładac wątków - ale życie i tak mi dokłada.... Quote
J_ulia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szkoda ;( Fantusia to tak kochana psinka... Może ta Colli warto do Fundacji dr Lucy zgłosić?? Może , a nóż pomogą. Quote
agusiazet Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Basiu i co z tą kolaczką? Na lipiec zamówię Fancie wypasione allegro od Lilki, może teraz ktoś ją dostrzeże! Quote
Basia1968 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Colinka siedzi u mojej siostry prześliczna, przesłodka /nikt nie dzwonił do TSPZ /pytałam/ - na razie mam tylko zdjęcia w telefonie. Dzisiaj nie zdążę iśc do siostry i jej zrobić zdjęcia, bo jadę do Krakowa. Dopiero koło soboty porobię zdjęcia. Jest czarno biało podpalana Quote
agusiazet Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Fanta, pamiętamy o Tobie, ale cóż więcej możemy zrobić? Może ktoś ma jakiś rewelacyjny pomysł? Quote
Paulina_mickey Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Basiu jakby co to ja mogę posłużyć za fotografa, aparat jakiś tam mam to mogę coś cyknąć. Jestem już w TBG więc mogę pomóc. :) Quote
Paulina_mickey Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dziś taki brzydki dzień deszczowy, ale i tak zapraszam ciepło! Quote
kaskadaffik Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No co tu dużo mówić, Fanti to nie jest łatwy, miły piesek... jednych bardzo lubi, a inni to dla niej wrogowie od razu, ostatnio zauważyłam jak mnie gryzła ;) że ma ułamany kieł jeden. Napewno darła o kraty z jakimś psem, bo ona dostaje szału jak inne psy się puszcza. Nie wiem, czy jest jakis cudowny plan dla niej ... Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/188041-Dla-Ciebie-Psa-Kota-na-Mielec-i-nie-tylko-do-04.07?p=14927915#post14927915 Quote
kaskadaffik Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Fanti ma cieczkę ....a wiemy to stąd że nasz Szopenek i Pręgutek obierają kierunek prosto pod jej boks ;) Bo po Fancie generalnie narazie nic nie widać, ani nie plami ani nic. Za to chłopaki podniecone ;) Quote
agusiazet Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wypasione allegro Fanty prawie gotowe! może jakiś domek przyniesie naszej psiej egoistce!!! Quote
agusiazet Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Link do allegra Fantuchy: http://allegro.pl/item1104028145_fanta_mix_suka_strozujaca_szuka_domu.html Quote
agusiazet Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wkleiłam też Fanę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/188430-Przygarn%C4%99-psa-pasterskiego-do-pilnowania-i-zaganiania-doros%C5%82y-du%C5%BCu-dolno%C5%9Blaskie Quote
Recommended Posts