Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, to byłyby straszne wieści:(:(:( Bez sensu usypiać psa zdrowego, nadającego się do adopcji, choć przemyślanej, ale..... Mam nadzieję, że to nie prawda, bo wtedy TS bardzo straci u ludzi!!!

Posted

Mogłaby, nawet mieszkała by z rodziną, ale ona nie dogaduje się z ich psami. Wyjątek szczeniak!

Wiem, że Asia nie uśpi Fanty i będę się starała choć 100 zł miesięcznie przekazać na Fantę. Może ktoś się dołoży?

Posted

Najpierw niezbedne byloby zrzeczenie sie psa i np. adopcja przez Pania Asie. Mozna by wtedy kupic karme i co miesiac dokladac sie do utrzymania suni w hoteliku.

Posted

Dowiedziałam się, że to właśnie Luiza, założycielka wątku, wydała wyrok śmierci na Fantę - prawdziwa miłośniczka zwierząt. Jak na razie Stowarzyszenie wycofało się z idiotycznej decyzji o uśpieniu suki!

Posted

A kiedy Luiza byla w hoteliku i widziala Fante?? wydaje mi sie, ze my tam czesciej jestesmy i wiemy jak sie sunia miewa. Pisalam juz i jeszcze raz napisze, ja bym Fantuni tyle lat nie dala. Jesli sa srodki, to czy ona nie moze sobie dozyc w spokoju w hoteliku?

Posted

Yoko, masz 100 % racji, tylko, ze Luiza tylko raz ją odwiedziła, popatrzyła przez kraty, więc nie wie jaka teraz jest Fanta!!! I chyba zupełnie ją to nie interesuję, patrząc na jej częstotliwość zaglądania na watek!

Posted

ja jestem jak najbardziej za - i na pewno pomoge suni. Tylko czy nasza pomoc ogranicza sie jedynie do ogłaszania czy tez do utrzymania suni? Bo skoro był zamiar uspienia Fanty, to znaczy, że nie ma środków na jej utrzymanie? czy po prostu nie ma sie kto nią zajmować?