Luzia Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Fanta się pokazuje na samej górze :multi: Quote
Luzia Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Fanta skacze na pierwsza stronę :multi: Quote
Ulka18 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Fanta jest nadal w hoteliku w Brzysciu? Nie macie o niej zadnych wiesci? Quote
Luzia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Wieści mamy dzisiaj byłam w hoteliku u suczki super w końcu wygląda jak pies a nie jak szkielet. :multi: Quote
Ulka18 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Luzia&Funia, a widzialas moze nasze mieleckie piesy : Emi i Lukaska? Szkoda, ze nie ma wiesci z hoteliku, tylko trzeba samemu jezdzic, zeby sie czegos dowiedziec. Quote
Luzia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Mamy wieści, Lukasowi zrobiłam kilka fotek tyle że zbierało się na deszcz i są byle jakie. Emi schudła i jest przepięknym psiakiem :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Luzia, dziekuje Ci za wiesci o mielczakach :Rose: Quote
agusiazet Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ostatnio, tj. 31 października byłam u Fanty w odwiedzinach, tzn. dbałam o psiaki jak właściciele wyjechali. I po pierwsze zmieńcie tytuł, bo z Fanty taka staruszka, jak ze mnie zakonnica. Może i ma 8 lat, ale jest żywa, sprawna, radosna, lubi chodzić na spacery i ma dużo energii. Jest wspaniałym psem, ale potrzebuje bardzo odpowiedzialnego właściciela, bo jest nieprzychylnie nastawiona do innych psów i znakomicie wyczuwa, gdy ktoś się jej boi, wtedy straszy zębami. A ze względu na spore gabaryty można się jej wystraszyć! Dzisiaj Yoko ma być w hoteliku i robić psiakom zdjęcia, poprosiłam też o nowe fotki Fanty. Trzeba ją intensywnie ogłaszać, bo zasiedziała się w hoteliku!!! Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Halo, czy w ogóle do Fanty ktoś zagląda???? Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A co to takie śliczne jest za kratami? Quote
yoko100 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To jest Kaj z Szydlowca.Ma watek swoj.Jest cudny.Wlasnie on byl z Mona i Łolim na spacerze w trojke sobie biegaja. Quote
Luzia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Ja na dogo rzadko ostatnio bywam. A jaki tytuł proponujesz? ;) Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Po pierwsze usunęłabym staruszkę z tytułu, bo Fanta zdecydowanie staruszką nie jest, ma dużo energii, jest żywiołowa i potrafi stróżować. Rak jest niezłośliwy, więc też usunęłabym go z tytułu, bo zdecydowanie odstrasza! Napisałabym Fanta - suka stróżująca - dla odpowiedzialnej osoby!! Ona na prawdę potrafi być cudowna, a że może też nastraszyć tym łapaniem zębami, to potrzebne jej szkolenie. Ponoć Stowarzyszenie Tarnobrzeskie ma coś zrobić w tym względzie. Fanta potrzebuje po prostu właściciela, który nie boi się dużych psów i potrafi z nimi pracować. Wiem spore wymagania, ale nie są niewykonalne, tylko trzeba ja ogłaszać! Ja jej zrobię allegro i alegratkę! Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Yoko, podrzuć watek Kaja, bo w wyszukiwarce Dg nic nie znajduję po wpisaniu Kaj:) Proszę! Quote
Luzia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Allegro już ma: Fanta mix owczarek belgijski bardzo prosi o pomoc (820209983) - Aukcje internetowe Allegro Ale alegratka mile widziana :) Quote
Luzia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 agusiazet napisał(a): Ponoć Stowarzyszenie Tarnobrzeskie ma coś zrobić w tym względzie. Ale tego nie rozumiem za bardzo :razz: Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie wiem dokładnie, ale Asia właścicielka hoteliku napomykała coś o specjaliście dla Fanty, który nauczyć miałby ją jak koegzystować pokojowo z innymi psami i oduczyłby skakania po ludziach i kłapania na nich zębami. Zrozumiałam, że Fundacja tak planuje, ale na 100 procent to nie wiem, więc przepraszam, jeśli coś pomieszałam. Ja się fanty nie boją i uważam ją za cudną sukę, z ogromnym potencjałem rozwojowym pod opieką odpowiedzialnego właściciela! Co ze zmianą tytułu? Quote
Recommended Posts