weszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cytuję za Margo --> więcej http://www.dogomania.pl/forum/f36/rasowi-moderatorzy-140340/ [quote name='Margo'] Poniewaz forum sie rozrasta i modzi na Dogo maja czasem wiecej pracy niz sa w stanie czasem udzwignac. No i oczywiscie nikt nie zna waszych potrzeb tak dobrze jak osoba "z towarzystwa" - wiec postanowilismy wprowadzic grupe 'rasowych' moderatorow. Czym sie beda roznic od "normalnych"? W uprawnieniach niczym - beda to moderatorzy z prawdziwego zdarzenia. Roznice beda dwie: 1) ich uprawnienia beda dotyczyc jedynie jednego konkretnego forum (lub 2), a nie calych dzialow. 2) to WY ich mozecie wybrac. Jesli wiec na forum Waszej rasy jest osoba, ktorej szczegolnie ufacie i sadzicie, ze powinna zaczac dbac o to forum to prosze o kandydatury. Mozecie tez przeprowadzic wybory" z glosowaniem, a ich wynik przeslac do mnie. Naszym celem jest stworzenie grupy ludzi, ktorzy: - sa w stanie szybko reagowac - potrafia zachowac zimna krew :cool1: - znaja sie i orientuja w danym temacie Mile widziane sa tez osoby, ktore dzialaja w jakies rasie, ktora nie ma jeszcze swojego podfora na Dogo, a chca je tutaj rozkrecic. To dobra alternatywa do zakladania osobnych for na darmowych serwisach, bo dogo dziala (bedzie dzialac :razz:) o wiele lepiej. A juz na starcie macie tysiace odwiedzajacych... :p KANDYDACI NA SZNAUCEROWYCH RASOWYCH MODÓW PROSZENI SĄ O WPISYWANIE SIĘ NA NINIEJSZYM WĄTKU. Mile widziane parę słów o sobie - w końcu nie wszyscy się znamy :) ZAPRASZAM DO KULTURALNEJ DYSKUSJI NT. KANDYDATUR, POPIERANIA LUB UWAG KRYTYCZNYCH. Kandydaci zostaną przedstawieni modom i to oni ostatecznie zdecydują kto dostąpi tego zaszczytnego tytułu. I jeszcze: [quote name='Admin'] OK, ustalmy, ze pierwszych modow wybieramy do srody (01.07.). W czwartek zmienimy ich prawa dostepu. Nastepnych bedziemy wybierac na zasadzie: - zgloszenie kandydata/kandydatow - tydzien na glosowanie i zglaszanie sprzeciwow - po tygodniu albo nominacja na moda, albo odmowa KANDYDACI: LeCoyotte weszka Quote
weszka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Kilka słów o mnie :) Sznaucery mam od 8 roku życia i kocham je nad życie. Wystawiam, szkolę, sama przygotowuję do wystaw i stale uczę się. Są cudownymi towarzyszami mojej rodziny i przyjaciół. Mam uprawnienia asystenta kynologicznego. Zapraszam na moją stronę - adres w profilu. Na tyle na ile mogę działam też na PWP - pomagając sznaucerom i nie tylko. Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu są psy, a ludzkie utarczki całkowicie mnie nie interesują. No to się przedstawiłam jak na wyborach miss hehehe :) Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mogłaś zrobić to w formie ankiety- anonimowej.;) Quote
Od-Nowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 popieram kandydaturę Weszki uzasadnienie już napisałam wcześniej na ogólnym rasowym wątku... więc powtarzać się nie będę :eviltong: Quote
gameta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 weszka :) ale chyba miała być ankieta a nie takie "weszkowanie" :evil_lol: Quote
weszka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Serdecznie Wam dziękuję za poparcie :loveu: Aż się zawstydziłam...:oops: Ankietę może dołożę z końcem tygodnia, póki co może jeszcze się ktoś zgłosi do konkursu :cool3: Quote
LeCoyotte Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 weszka napisał(a): póki co może jeszcze się ktoś zgłosi do konkursu :cool3: myślisz, że znajdzie się samobójca, na z góry przegranej pozycji?:evil_lol: Quote
weszka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 LeCoyotte napisał(a):myślisz, że znajdzie się samobójca, na z góry przegranej pozycji?:evil_lol: A mało to szaleńców na świecie ;):evil_lol: Quote
Molli Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 AnkaG napisał(a):A ja zgodnie z zasadami zagłosowałam. :lol: I ja rowniez. Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 wiecie co :shake::shake::shake: a musi być jeden? raz na dogo jest weszka a raz Kojot - Kojot w sprawach technicznych rulez bo tam gdzieś wyczytałam, ze powinno się znać BBCode czy coś, a weszka jako hodowca i posiadacz sznupa z dłuższym stażem ma pewnie większą wiedzę o rasie - ja się wstrzymuję od głosu :oops: no bo naprawdę nie wiem i wg mnie oboje byliby świetnym uzupełnieniem dla siebie nawzajem :cool1: Quote
gameta Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 malawaszka napisał(a):wiecie co :shake::shake::shake: a musi być jeden? raz na dogo jest weszka a raz Kojot - Kojot w sprawach technicznych rulez bo tam gdzieś wyczytałam, ze powinno się znać BBCode czy coś, a weszka jako hodowca i posiadacz sznupa z dłuższym stażem ma pewnie większą wiedzę o rasie - ja się wstrzymuję od głosu :oops: no bo naprawdę nie wiem i wg mnie oboje byliby świetnym uzupełnieniem dla siebie nawzajem :cool1: Marudzisz - na głównym wątku chcieli Ciebie na moda, więc ? :cool3: Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gameta napisał(a):Marudzisz - na głównym wątku chcieli Ciebie na moda, więc ? :cool3: no i co jeszcze? :shock: ja i sprawy techniczne forumowe minęliśmy się gdzieś kiedyś i to dosyć daleko od siebie :lol: poza tym czasu brak - już kiedyś mnie chcieli wkopać na moda na PwP i to przed tym jak sie zaczęły robić dogopiekiełka - dzięki bogu nie chciałam wtedy :evil_lol: nie nie - ja wolę po cichutku, partyzantka, swój mały światek, swoje wątki :diabloti: Quote
Koniczynkakr Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 100% poparcia dla Ciebie Weszka:):loveu: Quote
Recommended Posts