Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wiska']beda zdj z treningu agillity tylko mi musi je Kadinka przeslac :) jest to park Skowroni (ok Sleznej),ale czesto jestesmy tez w Poludniowym :) :D[/QUOTE]

Południowym :multi: musimy się spotkać :cool3: ... Chodzicie na agility do De Luksa ??:razz:

Posted

Niestety filmikow nie bo to byly ogolnie zdj robione aparatem Pana od Antiego (nie wiem czy dobrze pamietam imie... :) ) nie wiem czy tam jest nawet taka mozliwosc. Ale trzeba zrobic filmiki ,trzeba przynajmniej zeby obejzec swoje bledy. Ale gdzies na poprzednich str powinny byc filmiki z naszego wakacyjnego agillity :D

Posted

Bardzo, :) szczegolnie,ze mamy bardzo blisko :D P Beata uklada super torki i wg obie Panie tak fajnie tlumacza co i jak. Jestem teraz na etapie poprawiania przede wszystkim swoich bledow-pies leci a ja nie pamietam jak sie obrocic i gdzie,wiec ostatnio najpierw 15min biegam zeby zapamietac tor a potem biore psinki haha smiesznie :)

Posted

chodzimy na 9.00 do poczatkujacej :)bede ci bardzo bardzo wdzieczn za zdjecia! :D
fotki z wczorajszego wieczoru i z dzisiaj (przed chwilka zrobilam to na kanapie :) )

jeszcze takie znalazlam z wakacji na dzialce hahah nie moge z Tuni...

<MATRIX> :D

Posted

I co tam słychać? Może jakiś wspólny spacerek w popołudnie ;) z psiakami (mam dobry aparat i porobiła bym parę zdjęć), a tak pozatym moim już się znudziło bieganie we dwoje :) hehe

Posted

Malo bo malo,i jakies takie malo treningowe,ale zawsze cos :D jutro moze beda nowe bo bedziemy uczestniczyc w pokazie ktory bedzie na party z okazji hubertusa. serdecznie zapraszamy! Chyba to na 11jest...
trening/DSCF5707
trening/DSCF5708
trening/DSCF5709
trening/DSCF5726
trening/DSCF5727
trening/DSCF5728
trening/DSCF5731
trening/DSCF5874
trening/DSCF5875
trening/DSCF5933
trening/DSCF5935
trening/DSCF5936