Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na zawodach extreme cup bylysmy tylko w niedziele. Tunia 2xdsk z mojej winy a trzeci przebieg(jumping) na czysto z 3m miejscem ,ale jestem z niej dumna bo jamnik dal z siebie wszystko. Illy za to zaszalala- wszystkie trzy przebiegi na czysto ,do tego pierwszy byl z super czasem :D co dalo jej pierwsze miejsce w Agility0 (gr small), oraz dwa drugie miejsca w jumping0, oraz pierwsze miejsce w klasyfikacji lacznej (A0+J0)! Jak na jej pierwsze zawody to bylo super :) Na pewno pojawimy sie w Katowicach, ale widze ile pracy nas czeka przez zime. Co prawda strefki na zawodch jakims cudem zaliczone,ale MUSIMY to pocwiczyc. Do tego nauczyc sie slolomu i hustawki do konca bo w przyszlym sezonie musimy pojawic sie juz w A1 :) Moze potem beda zdjecia jezeli takowe znajde w odmetach internetu.

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wiska']Znalazlam sliczne zdj autorstwa Agnieszki Marcjasz

faktycznie śliczne fotki, jak ja CI zazdroszczę zawodów, pocieszam się ,że w przyszłym roku moze pojeżdzę więcej, mam taka nadzieję.

Posted

Hallo Wiska,
dawno do Was nie zagladalam....gratuluje, widze ze robicie bardzo duze postepy....zdjecia slicze i mala ma speed....ostatnio mialam urlop i zaangazowalysmy sie w treningi bardziej ale do wystepow nam daleko, prawde powiedziawszy nie jest to wina Kredki tylko moja, slabo prowadze....Zyczymy dalszych sukcesow i pozdrawiamy bardzo serdecznie Wiesia i Kredka

• 3 weeks later...
Posted

Illy zdobyla najlepsza suke w rasie ,ocene doskonala, CWC i CACIBa! :D na wystawie miedzynarodowej we Wroclawiu. Zdjecia potem :) a 16go na zawody agility do Gliwic :D

Posted

Gratuluję Wrocławia!!!!!
Illka bardzo wydoroślała, zaczeła nabierać masy, zawsze taki szczupak była ;)

A ten pies, widziałam go w W-wie, piekny. Zuroczył mnie od razu :)

Posted

No mnie tez! Moje marzenie to rozmnozyc ilke takim repem ,ale niestety Rosja jest poza moim zasiegiem :( zdj beda, a nawet filmiki beda bo w sobote za tydzien jade na zawody agility do Gliwic

Posted

witamy i trzymamy kciuki.....czekamy na zdjecia i filmiki....u nas tez byl turniej agillity, bylo ponad 100 psow, my nie bralismy jeszcze udzialu....Kredka jest dobra tylko ja nie :-( a ona nie chce z nikim innym biegac.... trzymamy kciuki bardzo mocno....pozdrawiamy

Posted

dzieki-jezeli tylko pogoda dopisze to bedzie okey, bo ilka strasznie nie lubi biegac w deszczu ,ale mam nadzieje ,ze bd dobrze. Wg to musze sie pochwalic ,ze ilka juz robi slalom takze te zawody to nasze ostatnie w kl A0 :D Nastepne juz w A1 :)

Posted

[quote name='wiska']dzieki-jezeli tylko pogoda dopisze to bedzie okey, bo ilka strasznie nie lubi biegac w deszczu ,ale mam nadzieje ,ze bd dobrze. Wg to musze sie pochwalic ,ze ilka juz robi slalom takze te zawody to nasze ostatnie w kl A0 :D Nastepne juz w A1 :)[/QUOTE]

Brawo, a jak uczyłaś?

Posted

Puchar Polski Agility 2010 Tunia-pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej (A0+J0)small! ILLY-drugie miejsce w klasyfikacji generalnej! mamy ogromne puchary i jestesmy szczesliwe. Ilka miala najlepsze czasy i to o duzo ze wszystkoch smallikow ,ale niestety zlapala punkty karne na strefie na palisadzie. :D moje kochane pieseczki, stwierdzilam ,ze nastepne starty beda juz w A1 ;) wgralam 5filmikow z przebiegow mozna je obejzec na naszym koncie youtube.com/zosiax993