Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra! Jak teraz się nie uda, to pod dom Twój przyjadę, przysięgam :D

Jesteś zgłoszona do Radomia, ja również. Womb też :evil_lol:
A więc wymienimy się kom i sie znajdziemy, o!

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miot planuje na przyszly rok :)
Jestesmy po krakowskich zawodach agility (PP),niestety bylysmy tylko w sobote. Tunia zdobyla 2miejsce w agility 0 klasa small!!! Oraz 2miejsce w klasyfikiacji generalnej (agility0+jumping0) z ocena doskonala!!! :D Illy startowala jako przedskoczek i miala dwa biegi na czysto i jeden z 5ptk karnymi,ale zauwazylam ,ze stracila na szybkosci wiec musimy pocwiczyc :/ zdjecia i filmiki wkrotce!

Posted

Wybieracie się może do Łomianek 29-30 maja lub do Zabrza(zaczynam o tych zawodach w Zabrzu myśleć ciekawie się zapowiadają i nie tak w sumie daleko są), gratulacje wyników i czekam na filmiki.

Posted

Bardzo dziekuje za mile slowa! Filmiki dam jak je dostane-w czwartek pogadam z osoba ktora je robila wiec musicie jeszcze troszke poczekac...
Narazie jedno zdj Tuni z tych zawodow-przepraszam, ze tak zaniedbuje galerie,ale mam mase spraw na glowie-zakonczenie rokui te sprawy :/

Posted

no no jak ładnie skacze

moja suka ma problem ze skakaniem zarówno wzwyż jak i przez coś. Teraz w ramach zabawy uczę ją przeskakiwać przeze mnie lub przez męża (jak leży na podłodze) -jak mi dzieciak podrośnie i będę miała więcej czasu to chciałabym zacząć też coś z nią trenować

Posted

[quote name='wiska']Miot planuje na przyszly rok :)
Jestesmy po krakowskich zawodach agility (PP),niestety bylysmy tylko w sobote. Tunia zdobyla 2miejsce w agility 0 klasa small!!! Oraz 2miejsce w klasyfikiacji generalnej (agility0+jumping0) z ocena doskonala!!! :D Illy startowala jako przedskoczek i miala dwa biegi na czysto i jeden z 5ptk karnymi,ale zauwazylam ,ze stracila na szybkosci wiec musimy pocwiczyc :/ zdjecia i filmiki wkrotce!

GRATULUJĘ TUNI i TOBIE,:multi::multi::multi:
ale wielki postęp od grudnia:lol::lol::lol:

Posted

No wiem wlasnie jestem z niej bardzo bardzo dumna :D a do tego Illy dzisiaj na wystawie w Bytomiu-najlepszy pies w rasie,najlepszy junior w rasie, Zw. Mł!!!! :) Moje psinki kochane. Mialam takie fajne fotki na kompie z ostatnich zabaw i mi sie wykasowaly!!! :(
Zapomnialam tez napisac,ze Barnabash w kwietniu zostal interczempionem a na ostatniej wystawie w bratyslawie(17.05) zostal zwyciezca europy srodkowo wschodniej :D
Pani Vlasta znalazla dla illy syper reproduktora -Charlie od Prachovskych skal. Narazie jednak wszystko stoi pod znakiem zapytania bo musimy pojechac i go zobaczyc-najwazniejsze to zalezy mi na sprawdzeniu czy ten piesek ma dobrze rozwiniety poped lowu. Pani Vlasta pisala,ze jej corka przygotowuje sie z nim do startow w agility takze jestem dobrej mysli. Najblizsza wystawa-Kalisz i zakonczenie wreszcie Mł.Champ. Pozniej nasze wystawy ogranicza sie pewnie do zdobycia hodowlanki i skupimy sie na wyjazdach na zawody agility :)
zdjecie Illy z wystawy w katowicach-autorstwa jakarandy z forum dgm :)

• 1 month later...
Posted

Jestesmy na wakacja w Borach Tucholskich (Pila Mlyn). Jest swietnie - pieski dokazuja,trenuja i sa szczesliwe. Tylko szkoda,ze takie upaly sa, ale na szczescie jeziorko blisko i najgoretsze chwile w ciagu dnia spedzamy w wodzie. Ilka bardzo poprawila szybkosc i wysylanie takze jestem z niej dumna,a Tunia narazie postepow nie robi i standardowo ukladamy sobie codziennie jakies torki. Mamy 8stacjonat,palisade i tunel.Moze uda mi sie wgrac na youtube filmiki z treningow ale cos mi ciagle wyskakuje ,ze cos z formatem jest nie tak... :/
kilka foteczek wakacyjnych: